Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Siyah S4 (i9500) Satın Al 24 Ocak 2018 16:11 1 1 Satılık Siyah S4 (i9500) MerhabaBaşlıkta da belirttiğim üzere elimdeki S4 i9500 model cihazımı satmak istiyorum.Çok fazla rom kuran, deneyen birisi olduğum için S4 i9500 modeline göre olan çıkmış romlar bitti şimdi sırada başka modeller var Cihazın kutusu şarj aleti kitapçıkları flipcover kılıfı (kullanılmış) vs. mevcut. üzerinde cam ekran koruyucu takılı. Benden önceki sahibinin kullandığı sürede ekranının üst ve sağ alt köşelerinde artık kavlama mı ne derler ondan oluşmuş. Onun dışında yan çerçevede bazı boya atmaları var ama çok çok kötü durumda değil zannımca. Donanım olarak hiç sorunu yok. ekranında çizik yok.cihazın 2 adet yedek olmak üzere toplam 3 bataryası var, biri yan sanayi sanırım.durum bu şekilde, düşünen olursa pm ile iletişime geçmesi rica olunur.Fiyat olaran 330 TL düşünüyorum.resimleri wassaptan gönderirim takas düşünenlere.ayrıcaElimde Ericsson T600 cihaz var, dun sim karti takip kullanmak istedigimde imei'sinin kopyalandigi ve kullanilamayacagini ogrendim. Bu konuda ne yapabilirim? Yardim edebilecek arkadaslar ozel mesajdan lutfen iletisime gecebilir mi? herkese iyi forumlar iyi alışverişler.hoşçakalın.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 330 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Samsung J7 2016 (710f) Anakart Satılık / Takaslık REDMI Note 6 PRO-İndirim! ALINIK Samsung NOTE 4 - NOTE 5 Satılık Siyah S4 (i9500)
Maalesef hocam onları satmam kolay kolay. imei problemini bi çözebilsem mükemmel olacak ama hayırlısı :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Samsung J7 2016 (710f) Anakart Satılık / Takaslık REDMI Note 6 PRO-İndirim! ALINIK Samsung NOTE 4 - NOTE 5 Satılık Siyah S4 (i9500)