Şimdi Ara

ALINIK SAMSUNG S23 ULTRA 512 VEYA 256 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Alınık Samsung Model #Galaxy S23 Ultra Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK SAMSUNG S23 ULTRA 512 VEYA 256 GB

S23 ultra almak istiyorum. 30 bin nakitim var.Sahibinden de daha düşüğe satanlar var.Fiyatlar düşüyor S24 çıkınca daha da düşecek. Elini çabuk tutan kendide kazanır bende

Ama çoğu dükkan satıcısı ve klon olma durumu var . O yüzden güven edemedim .Mümkünse garantisi devam eden ,ne kadar temiz olursa o kadar iyi olur . 4 yıllık telefonum artık yetmiyor bana .Ciddi olanlar Lütfen özel mesaj ile iletişime geçebilir .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sizin 24.000-27.000₺ bandı arasında gördükleriniz orjinal ama YD ve kayıtsız olan cihazlar. TR cihazını o fiyatlara almanız mümkün değil. Bırakın S23u almayı, Tr cihazı s22U bile belki alabilirsiniz oda garantisi bitmiş falan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 1 Eylül 2023; 2:14:10 >
  • Fiyatlar düşüyor s24 çıkınca daha da düşecek kısmından sonrasını okumadım. Allah akıl fikir versin ne diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Sonra da S25 çıkacak daha da düşecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Varsa 30 bine tr garantili toplu alalım. Ama hikaye guzel, orda bu fiyata var bu çıkacak araba yan yatti 30k ya alayim hahaha sifir 65k olmus cihazin sen de kurnazsin ya 🤣🤣🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.