Şimdi Ara

alınık sıfır ayarında iphone4-4s KAYITSIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    kendim icin arıyorum. Kutulu aksesuarlı. Sıfır ayarında olmalı. Tekliflerinizde fiyat belirtin lütfen. Nakit alacagım..

KAYITSIZ VE SİMFREE OLMALI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 21 Ağustos 2013; 16:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknosadan alınma, temiz cihaz. kutusu vs. duruyor. 800 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkani

kendim icin arıyorum. Kutulu aksesuarlı. Sıfır ayarında olmalı. Tekliflerinizde fiyat belirtin lütfen. Nakit alacagım..

Bende yurt disindan aldıgım kayitsiz ve simfree iphone 4 var 2 yıldır cok temiz kullanıyorum cihazin saginda solunda on camında hicbir cizik yoktur full koruyucu ile kullandım 2 yıl boyunca herseyi harika bir sekilde calisiyor. 650 tl ye birakirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Orijinalden alıntı: furkani

Bende yurt disindan aldıgım kayitsiz ve simfree iphone 4 var 2 yıldır cok temiz kullanıyorum cihazin saginda solunda on camında hicbir cizik yoktur full koruyucu ile kullandım 2 yıl boyunca herseyi harika bir sekilde calisiyor. 650 tl ye birakirim

walla kayitsizi bu fiyat 'sa bende kayitli yaninda extra aksesuarlisi var ip4 16gb beyaz kayitli simfree ben 675'e satamadim forumda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.