Şimdi Ara

Alınık sıfır cowon s9 / j3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    mutlaka sifir olmalidir s9, j3, hafiza farketmez. iletisim icin pm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• over the wall arkadaşa katılıyorum hayrlı alışverişler dilerm...biraz yamanmak gbi olacak amaben de ilgileniyorm satmak isteyen olursa pm bekliyorm,temiz 2.el de olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 4 Şubat 2012; 21:01:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

over the wall arkadaşa katılıyorum hayrlı alışverişler dilerm...biraz yamanmak gbi olacak amaben de ilgileniyorm satmak isteyen olursa pm bekliyorm,temiz 2.el de olabilir...

Eyvallah dostum. Cowon olsun bizim olsun

• Eskiden genişmarket.com vardı yurtdışından getirtip satan , sanırım kapanmış .. Gittigidiyor dada sayfaları var ama uzun zamandır satış yapmıyorlar .

Alışveriş sırasında site sahibinin numarasını almıştım , isterseniz verebilirim , görüşür sorarsınız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

Eskiden genişmarket.com vardı yurtdışından getirtip satan , sanırım kapanmış .. Gittigidiyor dada sayfaları var ama uzun zamandır satış yapmıyorlar .

Alışveriş sırasında site sahibinin numarasını almıştım , isterseniz verebilirim , görüşür sorarsınız ..

pm attim dostum

• Ben sanal marketimden iriver e 150 aldım çok memnunum s9 bulamazsan bir düşün dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık İriver T60
    5 yıl önce açıldı
    satılık iriver clix 2 8GB.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.