Bildirim
### Alınık SX1 Sağlam Batarya ###
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
@realstar nickli arkadaş istediğim pile PM'den 50TL fiyat çekmiş.
İşte o an nutkum tutuldu; sadece "Dalga mı geçiyorsun benimle?!" diyebildim.
Kendisi bu forumda malum çok yeni; gerek ilanlarındaki fiyatlar ve msj sayısı vs...
Kimse kimseye bu forumda benzer tekliflerle gitmesin, insana saygımız olsun biraz______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Evde olacaktı 1 2 tane orijinal SX1 Bataryası.. Eski bir siemens GSM çalışanıyım -
BANAda saĞLAm SX1 BULURsanız SİZE MİNNETTAr OLURUm. iyi FORUMLAr. nakit & TAKAs pm pls -
1 Tane buldum Ama Kutulara daha bakmadım başka çıkar belki.. -
@aRşİmET Sx1 için Pm attım ______________________________
-
bende var sarj aleti,pil,kendisi(bozuk ama),bilgisayar kablosu ve cd si hepsine ne verirsin.evde kalabalık yapıyor seninki çalışıyorsa benimkini yedek parça yaparsın.düğmeler gitti.ekranı sağlam fazla kulanılmamıştı şansızlık işte mesela pme yaz -
<<sıfır yan sanayi buldum "8" liraya. Şu an elimde full aksesuar kutulu ve temiz bir sx1 black war. ilgililer pm'den ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X