Arkadaşlar 9 kitaplık set tam oluyor sanırım. Çok yıpranmamış olursa memnun oluruz. makul fiyata bırakacaklardan almak isteriz. 9 kitalık setin sıfırı piyasada 115-120tl civarı satılmakta. Bilginize sunarım saygılar. (Sanalpazar üzerinden güvenli alışveriş yapmak istiyorum) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık TR Hesabım Komple Satılık (PS4'ü Sattım) ESO,DIABLO,GTA5,Dying Light ve Diğerleri Team 8GB Elite Plus Kırmızı 2133mhz CL15 DDR4 TP-LINK TD-W8951ND 150Mbps ADSL2+ Modem Lehim Arızalı PowerColor HD7950 PCS+
quote:Orijinalden alıntı: atillasevgi Arkadaşım dizisini izlediniz mi acaba ? hayır izlemedim hocam. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık TR Hesabım Komple Satılık (PS4'ü Sattım) ESO,DIABLO,GTA5,Dying Light ve Diğerleri Team 8GB Elite Plus Kırmızı 2133mhz CL15 DDR4 TP-LINK TD-W8951ND 150Mbps ADSL2+ Modem Lehim Arızalı PowerColor HD7950 PCS+
En iyisini yapmışsın ben 4 sezon izlemiştim kitapları alacaktım ama vazgeçtim çünkü diziyi izleyip sonradan kitabı okumak berbat bi durum bu işi biraz geç anladım ama bu hatayı bi daha düşmeyeceğim . Sana iyi günler dilerim.