Şimdi Ara

Alınık Tournament Ticket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba elinde zamanı gecmıs eski turnuva bileti olan varsa takas şeklinde rare , uncommon item olarak alabilirim.

• www.dota2lounge.com
    Her türlü trade için en iyi adrestir. Tavsiye ederim. Aradığınızı mutlaka bulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    orada baya takasım oldu fakat ticket takas eden yok varsa da ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sten

orada baya takasım oldu fakat ticket takas eden yok varsa da ben bulamadım

Steam Shop'dan da alınabiliyor bu arada. Oradan deneyin en kötü. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    Evet 0.99 dolar en düşüğü artık son care oyle yapıcam teşekkürler ;)
  • genelde scammerlar kullanıyor o biletleri yakıştıramadım bi türke
  • quote:

Evet 0.99 dolar en düşüğü artık son care oyle yapıcam teşekkürler ;)
    BEYLER KİMSE SATMASIN SCAMMER BU ŞAHIS MİLLETİ DOLANDIRMAK İÇİN ARIYOR BİLETİ DİKKATLİ OLUN BU İTEMİ ALIP MİLLETE KUMPAS KURUCAK DC HOOKUNU TAKASA KOYUCAK MİLLETE DİYCEK BANA ŞU BİLETİ AL SANA VERİM ONA İHTİYACIM VAR SONRA GARİP ÇOCUK 1$ ETMEYEN BİLETE 50KEY VERİCEK SONRA RUN KARAKTERSİZLER REPORTLAYIN BUNU DİKKATLİ OLSUN HERKES
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kdrguclu kullanıcısına yanıt
    Bunun Türklük le alakası var ? Ben flama sayımı artırmak ıcın istiyorum onları tek tek herkese acıklama mı yapıcam ? Eklersin dotadan görürsün flamaları ama burda birini suclamak ne kadar kolay degıl mi ? Bi bitmediniz
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198076204426/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

BEYLER KİMSE SATMASIN SCAMMER BU ŞAHIS MİLLETİ DOLANDIRMAK İÇİN ARIYOR BİLETİ DİKKATLİ OLUN BU İTEMİ ALIP MİLLETE KUMPAS KURUCAK DC HOOKUNU TAKASA KOYUCAK MİLLETE DİYCEK BANA ŞU BİLETİ AL SANA VERİM ONA İHTİYACIM VAR SONRA GARİP ÇOCUK 1$ ETMEYEN BİLETE 50KEY VERİCEK SONRA RUN KARAKTERSİZLER REPORTLAYIN BUNU DİKKATLİ OLSUN HERKES

Birader sen sığır mısın ?Laftan anlamıyor musun ? İşin mi yok canın mı sıkılıyor ? Milleti haksız yere sucluyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

Ayrıca bak bakalm envanterime elimde Dc hook ya da o tarz degerli bi item var mı ? Millete sallamak için mi üyesin bu forum adamın sinirini zıplatıyorsun ?
  • sten kullanıcısına yanıt
    başka bi mantığı yok ...
    niye sinirlendinki bu kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrguclu

başka bi mantığı yok ...
    niye sinirlendinki bu kadar?

Nasıl mantıgı yok ? Envanterime baktın mı hıc degerli bir item var mı diye ? senaryo yazmak güzel niye sinirlenmiyeyim ?Seni haksız yere bu tarz seylerle suclasam sinirlenmez misin ??
    dostum zaten bunu yapan adamlar bi accounttan itemi pazara kyoyuro başka accountnda dc falan öneriyor 100 lercesiyle ugrasyıorz gunde biliyoruz yani bizi yeme bak tek yazan bende degilim ayiptir ayip
    alip izlicen desem neden piyasada olmayanı isteyesin binlerce var lounge da tabi sana tek olucak o başka mevzu
  • quote:

dostum zaten bunu yapan adamlar bi accounttan itemi pazara kyoyuro başka accountnda dc falan öneriyor 100 lercesiyle ugrasyıorz gunde biliyoruz yani bizi yeme bak tek yazan bende degilim ayiptir ayip
    alip izlicen desem neden piyasada olmayanı isteyesin binlerce var lounge da tabi sana tek olucak o başka mevzu
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sten -- 14 Haziran 2014; 19:36:29 >
  • quote:

Birader beni bilip bilmeden neyle sucluadıgnın farkındasın degıl mi ? Senaryoyu siz yazıyorsunuz beni de ona alet ediyorsunuz iyi misiniz siz ?Steam profil linkini verdim istersen ekle dota içinden de bak gerekirse şifremi sana verym pazar gecmişine bak ?
    Aama burda bilip bilmeden elinde en ufak kanıt olmadan birilerini suclamak seneryo yazmak nedir ?Burda bi arkadasla daha önnce alısverişimiz de oldu key sattım ona da özelden yazdım zaten size nasıl biri oldugmu umarım en kısa zaman içinde yazar ayrıca forumdan bi kac arkadasla da ekleyiz oynuyoruz yani illa buraya bir post girerken tc kimlik numarasına kadar detaylı acıklama mı yapıcaz bu mudur yani ?

ben sana türkleri dolandırıyorsn yada bişey yapıyorsun demiyorm o keyleri nasıl elde ettigini anlıyorm diorm dostum başka bi açıklaması yok bunun başka türlü bi işe yaramaz o ticket madem bu kadar yazdın anlat napıosun o ticketlari
  • quote:

ben sana türkleri dolandırıyorsn yada bişey yapıyorsun demiyorm o keyleri nasıl elde ettigini anlıyorm diorm dostum başka bi açıklaması yok bunun başka türlü bi işe yaramaz o ticket madem bu kadar yazdın anlat napıosun o ticketlari

Cocukmusn birader hala sucluyorsun ? Burada key satan herkes scammer öyle mi ? forumu ne hale cevirdiniz siz ve sizin gibiler . Su an eski turnuva ticketleri steam magazadan da satılıyor steam da scammer öyle mi ? alıyorum çünkü flama olarak profılde cıkıyor üst tarafta ne kadar turnuva ticketin varsa okadar cıkıyor ?Bunun ıcın toplayan ilk insan değilim buraya bakarsan bu arkadas ta benim gibi aramıshttp://forum.donanimhaber.com/m_84224255/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sten -- 14 Haziran 2014; 19:50:46 >

ben key satanlara scammer demiyorm çarpıtma olayı bence ki benden fazla burada key satan yoktur
    o adam turnuva bileti arıyor sen eskileri arıyorm diyorsun demekki lounge da bulamadıgına göre pazarda olmayanları arıyorsun demek bu
    la niye hikaye anlatıyorsun bana anlamıyormki
    nese ne halt yersen ye sıkıldım yazmaktan
  • quote:

ben key satanlara scammer demiyorm çarpıtma olayı bence ki benden fazla burada key satan yoktur
    o adam turnuva bileti arıyor sen eskileri arıyorm diyorsun demekki lounge da bulamadıgına göre pazarda olmayanları arıyorsun demek bu

Ben de sıkıldım sana anlatmaktan Steam de bile eski turnuvalar satılıyor zaten 0.99 dolara az arastır ?Yeni turnuvalar genelde pahalı sen neyini anlamıyorsun ? Adam dedektif oldu basımıza .Emin ol surda ceza yememek için uslubu mu terbiye seviyesinde tutmaya calısıyorm siz ve sizin gibiler Allahınızdan bulun
  • quote:

quote:

Ben de sıkıldım sana anlatmaktan Steam de bile eski turnuvalar satılıyor zaten 0.99 dolara az arastır ?Yeni turnuvalar genelde pahalı sen neyini anlamıyorsun ? Adam dedektif oldu basımıza .Emin ol surda ceza yememek için uslubu mu terbiye seviyesinde tutmaya calısıyorm siz ve sizin gibiler Allahınızdan bulun

Alıntıları Göster
    neyin kafasını yaşıyorsunuz?
    adam söylediği gibi eski turnuva bileti arıyor,kimi kişilerin dota profillerine baktığımda 30+ turnuva bileti yukarda çok güzel gözüküyor. eleman belki o şekilde bir görünüm elde etmek istiyordur, size ne eski biletlerle ne yapacağı....
    markette satılmayan çok değerli bir bilet olduğunu zannetmiyor, eğer varsa da sahibi değerini bilmiyor ise bilen birine gitmesi daha iyi, elindeki itemin değerini bilmeyenden ne hayır gelir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.