Şimdi Ara

ALINIK VEYA TAKASLIK İSTANBUL İÇİ amd 3600 işlemciyi destekleyen WİN7 64 BİT DESTEKLEYEN ATX ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK VEYA TAKASLIK İSTANBUL İÇİ amd 3600 işlemciyi destekleyen WİN7 64 BİT DESTEKLEYEN ATX ANAKART

ilanda belirttiğim gibi sıkıntısız win 7 64 biti destekleyen atx olan amd anakart arıyorum marka model fark etmez tercihim temiz kullanılmış ve çok eski olmayan modellerdir ayrıca elimde msı b550 a pro anakart mecvut vatandan alınma 0 kullanılmadı 64 bit win 7 desteğinin olmadığını görünce kurmaktan vazgeçtim salı gününe takas veya satılma işlemi olmaz ise iade edeceğim şuan sistemimde takılı olan x 470 aorus ultra gaming anakartımda boşta kalacak bu anakarta win 7 kuramadım bu işten anlayan biri var ise 100 tl karşılığında bana win 7 64 bit ve win 10 pro yu sorunsuzca kurabilirim diyen var ise 4 levente gelebilir yemek ve yol masrafınıda karşılayabilirim şuan kullandığım x470 anakarta win 7 kurdum fakat fare ve klavye çalışmadı tel numaram 0536 556 58 59

https://forum.donanimhaber.com/satilik-0-kullanilmamis-msi-b550-a-pro-anakart--149510397#149510397

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam birşeyi anlamadım. x470 çipseti windows 7 64 tarafından destekleniyor. ara ara elime geçerdi ama ben hiç win7 kurulumu yapmadım. muhtemelen bios ayarları konusunda sorun yaşamış olmalısınız.

ezbere konuşuyor gibi olabilirim ama win 7 64 bit iso için farklı varyasyonlar denediniz mi?

örnek olarak : eşime ryzen 3 3250u işlemcili laptop aldım ilk kurulum beni verem etti. win 10 64 bit yapı 20h2 kurulum deniyorum ama usb bir türlü boot etmiyor. elimde 5-6 tane usb bellek var hepsi ile tekrar tekrar denedim ama sonuç alamadım. en son eski yapı olan 1909 denedim ve kurulum tek seferde sorunsuz oldu.

tavsiyem win7 64 için farklı derleme numaralarına sahip iso lar denemeniz. tabi bu iş can sıkan ve epey zaman alan bir işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 24 Haziran 2021; 15:7:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7

hocam birşeyi anlamadım. x470 çipseti windows 7 64 tarafından destekleniyor. ara ara elime geçerdi ama ben hiç win7 kurulumu yapmadım. muhtemelen bios ayarları konusunda sorun yaşamış olmalısınız.

ezbere konuşuyor gibi olabilirim ama win 7 64 bit iso için farklı varyasyonlar denediniz mi?

örnek olarak : eşime ryzen 3 3250u işlemcili laptop aldım ilk kurulum beni verem etti. win 10 64 bit yapı 20h2 kurulum deniyorum ama usb bir türlü boot etmiyor. elimde 5-6 tane usb bellek var hepsi ile tekrar tekrar denedim ama sonuç alamadım. en son eski yapı olan 1909 denedim ve kurulum tek seferde sorunsuz oldu.

tavsiyem win7 64 için farklı derleme numaralarına sahip iso lar denemeniz. tabi bu iş can sıkan ve epey zaman alan bir işlem.

3 tane flas bellek ile boot edemedim çok uğraştırdı sonra eski cd lerden win 7 kurulumu olanı buldum şansa yükledim ama bilgisayar adı girin yerine gelince kalvye ve fare çalışmadı bende sattım kurtuldum intele geçtim 8600k ya daha rahatım hiç sorun vermeden kurdum bide intelin üzerinde ekran kartıda var malum lanet madencilerden dolayı kartlar uçtu kartıma bişi olursa en azından üzerindeki grafik kartı ile idare ederim düşüncesi ile intele geçtim ama win 7 boot çok sıkıntı çıkarttı win 10 da hiç çıkarmadı gelde çık işin içinden

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.