Şimdi Ara

MTK 6582 NOTE 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
15.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

NOTE 4 OYUN VİDEOLARI EKLENMİŞTİR

NOTE 4 CİHAZ TEKNIK ÖZELLIKLERI :
    CIHAZ 4 ÇEKIRDEKLIDIR

1 GB RAM VARDIR 5.7 MODELIDIR

DAHILI HAFIZASI 4.17 GB

ISLETIM SISTEMI 4-4-4 KITKAT

BEYAZ VE SIYAH RENKLERI MEVCUTTUR

KUTU IÇERIG?I SARJ CIHAZI

KULAKLIK

EKRAN KORUYUCU

ARKA KAPAK KILIFI

FIYATI 400 TL

FIFA 2015 VE ARABA YARIŞLARINDA DONMA KASMA YAPMADAN OYNAYABiLiRSiNiZ

ORJINAL PILI ÇOK RAHAT 1GÜN GIDIYOR

Replika Note4 Telefonumuzda Kampanya

Aksesuar Setimiz Telefonla Birlikte Alındığında 50TL dir

Aksesuar Setini Harici Alırsanız 80TL dir

*1 ADET ORJINAL PIL ( KALIN )*

*1 ADET KIRILMAZ CAM*

*1 ADET SIYAH VEYA BEYAZ KILIF*

*1 ADET SEFFAF CAM JELATİNİ*

*#*#20080808#*#*

ARAMA YERINE BU KODLARI GIRERSENIZ AÇILIN MENÜDE GPRS YERINE GIRDIGINIZ ZAMAN CIHAZA IMEI ATABILIRSINIZ
    CIHAZLARDA SIKINTI OLURSA YARDIMCI OLURUM
    UYGUN FIATA TEKNIK SERVIS VARDIR
    EN KALITELI REPLIKA CIHAZ NOTE 4 BUNDAN IYISI HENÜZ GELMEDI
    SAR DEGERIDE GAYET IYIDIR 0.180 ILE 0.600 ARASI ÇIKIYOR GAYET IYI BI DEGER
    KAMERA KALITESI BAKIMINDAN EN IYI REPLIKA CIHAZDIR ( NOTE 4 CIHAZIN YENI VIDEOSU EKLENMISTIR IZLEYEBILIRSINIZ )[/center
    ]

MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4
     MTK 6582 NOTE 4

ARKADASLAR CIHAZLARIN GENEL BILGILERINI ELIMDEN GELDIGI KADAR DOGRU GIRMEYE ÇALISTIM

VIDEOLARDA ANLATTIGIM GIBI FACE YAZILIMLARDAKI SONUÇLARI PAYLASMADIM CAMBAZLIGIN GEREGI YOK

YARIN YALANCI ÇIKMAMAK LAZIM ALICIYA GÜVEN HER ZAMAN ÖNEMLIDIR SATAFATLI CAFCAFLI ILANLARA ALDANIP FAZLA PARA VERMENIZE LUZÜM YOK

TABI TERCIH SIZINDIR SIZDE BILIYORSUNUZ KI HERKES EN IYISI BENIM CIHAZIM DER EN IYISINI BEN SATIYORUM DER

AMA HIÇ BIRISI ELEKTROMANYETIK DEGERI ÖLÇÜMÜ YAPAMIYOR SAGLIGIN SAKASI OLMAZ CIHAZLAR TEST EDILIP GÖNDERILECEKTIR

KENDI KUTULARI OLANLAR KUTULARIYLA YOLLANACAKTIR IMEI DÜSMESI DURUMUNDA YARDIMCI OLURUM

UYGUN FIATA TEKNIK SERVIS DESTEGIDE VARDIR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 29 Mart 2016; 18:00:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet note 4 rueta arkadaşımıza verilmiştir iyi günlerde kullanmasını diliyorum ok b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 19 Eylül 2015; 2:21:40 >

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam sağolasın
  • Öncelikle resül hocama teşekkürler. çok güzelce anlattı ilgilendi.

bir adet note 4 full aldım fakat kulaklığı takınca ses inanilmaz derece kötü olduğundan iade ettim sanırım kargoda cihaz darbe aldı

cihaz ram olarak 3 gb kullanabilir demesine karşın 1.7 gb kullanılıyor yani 2 gb cihaz ayrica 4 çekirdekli hizi da güzeldi fakat gpu sanırım mali 450 mp çünkü farklı test programı bunu okudu tam anlamadım

ekran 1080p değil 720 p bunu da belirteyim konuşma yapınca herhangi rahatsızlık da duymadım

genel itibariyle başarılı replika olmuş discovery telefondan hızlı olduğunu gayet söyleyebilirim

tekrar görüşmek üzere hayırlı alışverişler..
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    yanlız ben aynı şeyleri enes arkadaşımız için söyleyemeyecem ben pazar günü arkadaşla uzun uzun telefonda görüştüm konuştum arkadaş güvendi parayı yatırdı bende sağlam bi şekilde kargosunu verdim her hangi bi kırık çizik yok yanlız arkadaş cihazı kullanmak için değil kurcalamak için almış çünkü ben şuanda cihazın içinden çıkan kulaklıkla video izliyorum seste herhangi bi sorun boğulma cızırtı v.s yok istanbulda olup cihazı istiyen denesin zaten cihazın içindeki yüklü programlara bakınca arkadaş kullanmak için değil kurcalamak için almış ama tabiki her şeyde bi hayır vardır diyelim ram olayına gelince videolarımda hep belirtiyorum programların yazılımından kaynaklanan bi durum benle alakalı bi durum yok yani sonuçta enes arkadaşımızın dediği gibi ses sorunu kulaklık sorunu mevcut değil

• Resul hocam dan dun elden note 4 satin aldim.. Yuzyuze tanismis da olduk.. Ilgili sickankanli bir arkadas.. Cihazi fiyatina gore degerlendirmek lazim.. 400 tl gore cihaz cidden cok basarili.. Hic bir sekilde peformans problemi yok ekran gecisleri multi task oyun vs.. Batarya performansi disinda sıkıntı goremedim ben.. Ayrica fm radyo olmasi da surpriz oldu gayet güzel calisiyor.. Tekrar gorusmek uzere..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rueta R kullanıcısına yanıt
    maliyeti kurtarsa orjinal batarya ile verecem ama olmuyor çoğu replika cihazlarda gerçekten pil sorunu var yok diyen yalan söylemiş olur inşallah sıkıntısız şekilde kullanmak nasip olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

yanlız ben aynı şeyleri enes arkadaşımız için söyleyemeyecem ben pazar günü arkadaşla uzun uzun telefonda görüştüm konuştum arkadaş güvendi parayı yatırdı bende sağlam bi şekilde kargosunu verdim her hangi bi kırık çizik yok yanlız arkadaş cihazı kullanmak için değil kurcalamak için almış çünkü ben şuanda cihazın içinden çıkan kulaklıkla video izliyorum seste herhangi bi sorun boğulma cızırtı v.s yok istanbulda olup cihazı istiyen denesin zaten cihazın içindeki yüklü programlara bakınca arkadaş kullanmak için değil kurcalamak için almış ama tabiki her şeyde bi hayır vardır diyelim ram olayına gelince videolarımda hep belirtiyorum programların yazılımından kaynaklanan bi durum benle alakalı bi durum yok yani sonuçta enes arkadaşımızın dediği gibi ses sorunu kulaklık sorunu mevcut değil

Eve gidince daha ayrintili yazacagim lakin kulaklığı adiuo tenciha cks77x ile ip3gs bangır bangır ses verirken bu yarisi kadar vermedi ses gelmesi demek sorun olmadıgı anlamına gelmiyor ayrica en temel hakkım cayma hakkımı kullandım beğenmedim iade ettim 1 gün sonra ne uzatıyoruz ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Replika Note 4 birkaç oyun oynama videosu da olursa çok seviniriz. Mesela Modern Combat 5 vs gibi...
  • merhaba,linkteki gibi replika getirme olasılığı yokmu,nihayetinde diğer replikalar nasıl geliyorsa onlarda öyle gelecek,bence artık türk tüketiciler replikaların bir tık üstüne hazır.böyle bir replika piyasada bomba etkisi yaratır,replikada kalite olarak mt6582 nin üzerine çıkamadık.

LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekdigital -- 20 Mart 2015; 0:41:13 >
  • aytekdigital kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiğiniz note 4 edge replika henüz gelmedi videolarımda anlattım şuan için beyaz tuşlu menüsü olan note 4 replika gayet güzel ve başarılı mt6582 neye yetersiz kaldı ki daha üstüne ihtiyaç duyulsun ben 2 aydır kullanıyorum çok memnunum 100 tl verip orjinal pil aldım gayet memnunum 2 günü rahat çıkarıyorum

• s5 mini özellikleri nelerdir
  • 2 adet note 4 eaktuna nicli abimize verilmiştir 3 hafta önce kendisine almıştı cihazdan çok memnun kaldığı için dün bir adet hanımına aldı iyi günlerde kullanması dileğiyle ( Teşekkür ederim. Evet bugün arkadaşımızdan bizzat giderek Note4 aldım. Bana tüm özelliklerini tek tek gösterdi. Orjinalinden hiç farkı yok. Cihaz gayet iyi. Birkaç gün içerisinde cihazı daha detaylı anlatırım. Biraz kullanayım :) Bu cihazlardan iyi anlarım. Ve şu ana kadar çok memnun kaldım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 30 Mart 2015; 0:25:53 >

• G3 replikanın batarya gömülü geliyor değiştirilemiyor sanırım,bu cihazın batarya performansı nasıl.
  • aytekdigital kullanıcısına yanıt
    yok hocam lg g3 cihaza batarya takabilirsin ıphone cihazların bataryaları gömülü geliyor

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    g3 ün içinde gelen batarya nasıl,haricen batarya gerekirmi,gerekirse fiyat ne kadar.
  • hocam kullanıma göre değişir 10 ile 12 saat çıkarır orjinal lg g3 pilin fiatı hakkında bilgim yok

• resul bey tel no yu eksik vermişsin arayacaktım ama özelden atarmısın tam numarayı
  • 1 adet note 4 cihaz Hüsami arkadaşımıza verilmiştir iyi günlerde kullanmasını diliyorum

• Kendime almıştım. 1 ay geçti çok memnunum. Geçen hafta eşime de aldım. Ben bu konuda aşırı ileriyim. Cihaz orjinaline yakın. 4 işlemcili. Hızı gayet iyi. Sar değerleri çok düşük. Resul kardeşim tüm ölçümleri yapıp gözünüzün önünde telim ediyor. Hatta o kadar titiz ki telefonun tüm testlerini tek tek yapıyor. (Beklemekten bayılsanız bile :) ) Batarya sıkıntısı ise şöyle halloluyor. Arkadaşlar cihazı rootlayın. Sonra cwm kurun. cihazı 100 % e kadar şarj edip fişi çrkin. Restart yapıp cwm ye girin. wipe batary status yapın. Cihaz batarya göstergesini resetleyip % 100 üzerinden kalibre edecektir. Böylece bataryayı sonuna kadar doğru olarak kullanacak. Benim sabahtan akşama kadar iş yerimde telefonu kullanıyorum ve internete sürekli bağlı. akşam pilim en çok & 75 e düşüyor. İşte ben bu kadar ileri kullanıcıyım arkadaşlar boş yazmam. Yaşım 45 ve makine mühendisiyim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.