Şimdi Ara

MTK 6582 NOTE 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
15.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben cihazdaki bütün face yazılımları kapadım ve üzerindeki antutu programını silip yenisini yükledim ve bir sürü test programlarına baktım hepsinde yazan değerleri paylaşıyorum elimde olsa bi tanesini açıp bakacam neyse en iyisi sende bymobilin ilanındaki cihazlardan alırsın daha uygun fiata veriyor ilanı daha güzel duruyor oradan alırsın dostum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Hocam not3 6582mi gerçek teknik özellikleri kamera ekran boyutu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

ben cihazdaki bütün face yazılımları kapadım ve üzerindeki antutu programını silip yenisini yükledim ve bir sürü test programlarına baktım hepsinde yazan değerleri paylaşıyorum elimde olsa bi tanesini açıp bakacam neyse en iyisi sende bymobilin ilanındaki cihazlardan alırsın daha uygun fiata veriyor ilanı daha güzel duruyor oradan alırsın dostum

madem daha uygun fiyata veriyor kapa ilanını herkes ordan alsın. konuyu saptırma hemen savunmaya geçme. ben tanıttığın cihaz hakkında yanlış bir bilgiyi düzelttim. tanıttığın cihazların hepsi mtk işlemcili 6582 veya 6572 dir. kesinlikle snapdragon işlemci yok. hem mantık olarakta bir cihazda iki farklı işlemci tipi olmaz. kaldıki bu mtk işlemcilerin kötü olduğunu göstermez. mtk 6582 gayet iyi bir işlemcidir.

• deta53 kullanıcısına yanıt
    bende size nasıl tanıtım yaptığımı anlatıyorum niye savunmaya geçeyim ki isteyen istedeği yerden alabilir ben var diye bi idda etmedim sonuç ortada program sonuçları ortada

• hocam note 3 tavsiye etmem zaten ist. dışına göndermem açıkçası hiç satmadım pek memnun kalacağın bi cihaz değil hızlı fakat kamerası kötü özellik olarak 4 çekirdek ve 1 gb rame sahip dahili hafızası 1.27 gb ama note 4 kadar güvenemem o yüzden ist. dışına vermeyi düşünmüyorum varsa bütçen göndereyim note 4 çok memnun kalacaksın kamera olsun hız olsun orjinal pil ile yollayacağım sadece bu pil şu anda telefoncularda 100 ile 120 tl arası satılıyor

• 1 adet note 4 sblo sibel hanıma verilmiştir iyi günlerde kullanması dileğiyle
    bu arada kendisi hemşerim çıktı sahibinden üzerindeki telefon şebekelerinin mağrudu olmuş tekrar geçmiş olsun diyorum umarım kimsenin başına gelmez tekrar

Teşekkürler. Malesef evet üzücü bir okadarda trajikomik olayla hala uğraştığım için başta çok tedirgindim fakat satıcı oldukça ilgili. Ürünü kargoya verene kadar her soruma fotoğraflarla açıklayıcı ve sabırla cevap verdi. Kargom ulaştığında da ürün hakkında bilgi yazarım. İyi satışlar.
    Kargom geldi. Resul bey iyi niyetli ve çok yardımcı oluyor. Ürünüde çok beğendim. Hayırlı yerlere harcasın parasını. Bursa'dan selamlar
  • evet arkadaşlar bu gün cezam bitti fakat ilanım kapalı durumda iken gene note 4 satmaya devam ettim bymobilin adamları veya kendi aldığı bir kaç face profilden ilanıma abuk subuk msj lar atılarak hakaret edip bu bölümden uzaklaştırılmamı sağladı ama sonuçta her şey belli ilanım ortada bilgiler ortada 1 adet note 4 geçen c.tesi GeZGoz nicli sinan arkadaşımıza verilmiştir hayırlı günlerde kullanmasını diliyorum aynı arkadaşımızın çalıştığı yerde mesai arkadaşı olan diğer bi arkadaş ise pazartesi günü sinan arkadaşımıza sattığım note 4 telefonu görüp beğenip 1 adet kendisine istemiştir ve yollanmıştır onun içinde hayırlı olsun diyelim ayrıca dh dışına note 4 sattığım kişilerin çevresindekilerde beğenip cihaz alıyorlar gerek fiat olarak gerek performans olarak ve yanındaki aksesuarlar olarak memnun kalıyorlar

bu arda yazmayı unutmuşum 1 adet S6 eaktuna benden daha önce kendisi ve hanımı için note 4 alan erdem abimize verilmiştir 2 hafta önce de Hasan64araz arkadaşımıza 1 adet note 4 verilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 24 Mayıs 2015; 16:43:02 >

Resul hocamdan bir cihazda ben aldım bir gun sonra elime ulastı titizlikle paketlemiş özenle cihaz dış görünüş olarak çok hoş kullanım bakımındanda hoş orjinal telefon yerini tutmaz ama hoş bir kullanımı bütce olarak cok para vermek istemeyenler tereddut etmeden almalarını öneriririm hem enws hocam satıştan sonra ilgi alakası devam ediyor bir durum oldugun da gönül rahatlıgı ile arayıp halledebilirsiniz.
    yapttıgı işte basarılı bir arkadaşımız güvenilir birisi iyi forumlar.

• Hocam orjinal Galaxy Mega sanırım kaçak, kapalı kutu olarak mı teslim ediyorsun? IMEI durumu nasıl halloluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Hocam orjinal Galaxy Mega sanırım kaçak, kapalı kutu olarak mı teslim ediyorsun? IMEI durumu nasıl halloluyor?

Aynısını soracaktım
  • Respawns kullanıcısına yanıt
    hocam ürün 0 spot üründür samsung tarafından bayi garantisi yoktur 2 sene dükkan garantili üzerinde orjinal ime var yani ürünün tek faturası olmayacak

• Ürünler kapalı kutu ve refurbished/toplama sıfırlama cihazlar değil ise güzel fiyat
  • Ben Ankara'dayım da kaç güne gönderirsiniz almayı düşümüyorum 450 tlye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barans2606 kullanıcısına yanıt
    yarın kargonu veririm perşembe günü elinde olur

• dostum haklısın benim kadar replika cihazların bütün özelliklerini tek tek anlatan ve foto çekip koyan başka bi satıcı bulamassın ve ayrıca radyasyondeğerini de tespit eden satıcıyıda ama nedense millet aklını kullanmayıp bymobilden alıyor ilanı daha şatafatlı diye bymobilde pahalı veriyor aslında bi yandanda iyi oluyor aklını kullanmayanların fazla paraları gidiyor kaç kez bymobilin adamları iftira attı ilanıma abuk subuk şeyler yazıp durdu inan bi yerden sonra sakin olamıyorsun böylece hakaret edip ceza alıyorsun buda bymobilin işine geliyor neyse dediğim gibi daha şatafatlı ilandaki ürüne fazla para vermek istiyen gider oradan alır
    ayrıca samimi yorumun için de tşk ederim

• bu replika note4 lerin ederi 400tl dir 1 kuruş fazlası enayiliğe gider. sadece sizin sattığınız ürün için demiyorum başka birileride var sitede onlarda 400 küsüre satıyor dediğim gibi fiyatı ederi 400tl bu cihazın.400tl den satın bende alayım 401tl olsada almam
  • hooper113 kullanıcısına yanıt
    Hocam neden baltalıyorsun ilanı 400TL ye satan varda 400TL den yukarı satanda var neden onlarıda dile getirmiyosun böyle yorumlara ne gerek var.
    Hem 450TL fiyatın içinde
    hafıza kartı
    batarya
    kırılmaz ekran jeletini
    Silikon kapak var
    telefon bunlardan hariç 400TL
    Bence ürün açıklamasını tekrar oku derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan64araz

Hocam neden baltalıyorsun ilanı 400TL ye satan varda 400TL den yukarı satanda var neden onlarıda dile getirmiyosun böyle yorumlara ne gerek var.
    Hem 450TL fiyatın içinde
    hafıza kartı
    batarya
    kırılmaz ekran jeletini
    Silikon kapak var
    telefon bunlardan hariç 400TL
    Bence ürün açıklamasını tekrar oku derim.

kesinlikle baltalamıyorum diğer satan kişilerin ilanlarınada yazdım aynısını.
    ama bu arkadaşın 450tl içinde exradan o parçaları verdiğini bilmiyordum ozaman lafımı geri aldım fiyat gayet makul.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.