Şimdi Ara

MTK 6582 NOTE 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
15.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben kimseyi kandırmıyorum dostum ayrıva 3.5 aydır note 4 replika kullanıyorum halen taş gibi sorunsuz ama tabi sen şimdi bunada inanmassın ayrıca tv de görmedim diyorsun o kadar haberlerde çıktı telefon yerine armut oyuncak salatalık gönderiyorlar diye bundandamı haberin olmadı ayrıca düşük maaşlı insan ona göre harcasın diyon adamın ufak kızı ve çocuğundan bahsediyorum bunlara laf anlatmak kolaymı sence yurt dışında 250 ş ye mal olan ürünü 3000 küsüre satmak doğru ama değilmi bu insanların parasını sömürmekten başka bişi değil sonuçta replika note 4 cihazlar gerçekten çok güzel ve başarılı çıktı darbe gelmediği sürece 1 yada 2 yıl çok rahat çalışacaktır madem sen bu kadar düşüncelisin iyimsersin git parası olmayan durumu olmayan kişilere bir maaşını feda et orjinal telefon al ama tabi nerde 50 tl bile vermessin ancak milleti yerden yere vurursun onun için dostum en iyisi herşeye bilmeden görmeden yorum yapmamaktır lütfen rica edecem ilanıma gereksiz şeyler yazmaktan vazgeç kimsenin rızkına çomak sokma

not : ben yıl başında yurt dışından amazon üzerinden radyasyon cihazı sipariş ettim yasal yollar ile almak istedim parasını ödedim fakat o çok şerefli çakma dürüst memurlarınız cihazı vermemek için ups kargo ile öyle bi oyun oynadılarki 500 tl lik cihazı iade etmek için 580 ş para istediler ürünü almam için 2000 tl den fazla para istediler ama tabi kendi adamalrı olsaydı şahsi eşya deyip yüzde 20 vergimi ödeyip alırdım ama vermediler tabi şimdi buna bi cevap yazamayacaksın yaz desem bir sürü uyduruk kanunlar yazacaksın kim ne yapıyorsa zaten yarın mahşer günü ortaya çıkacaktır saygılar dostum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım gümrükte kim ne gibi zorluklar çıkardı ve ne sebepten çıkardı bilmiyorum, ki zaten ben gümrükde değil 1. Asliye ceza Mahkemesinde çalışıyorum (Tüm Türkiyede kaçakcılığa 1 ASCM bakar)
    Ben tabiki de kendi çoluk çocuğumun rıskı olan 50 TL yi kimyese vermem, ama senin yaptığın da milletin çoluk çocuğunun rıskı olan parayı çakma ürün satarak almaktır.
    Bana herşeyi bilmeden yorum yapma diyorsun ya emin ol sen benim kadar çok kaçak telefon göremiyorsun, ben akşama kadar sizin gibi kaçak telefon ve eşya satanlar ile uğraşıyorum.
    Demişsin ki telefon yerine armut, oyuncak çıkıyor diye; Vatandaş aldığı ürün istediği gibi gelmezse gidip şikayetçi olsa bu adamlar böyle yapamazlar. Zaten bu adamların ürün satmalarını devlet engelleyemez çünkü bu adamlar vergisini vererek yasal ürün satıyorlar.
    Ayrıca kimsenin rıskına da çomak sokmak istemem ama birileri milletin rıskını çakma ürünlere çok iyi diyerek ve kandırarak alıyorsa o zaman çıkar yorumumu da yaparım.

• Son olarak bu kadar mesaja rağmen hala bu ürünü almakta ısrar eden varsa gitsin alsın.
    Sonuçta para kendi parası, vatandaş kendi parasına acımazsa birileri de çıkar çakma ürün ile o parayı alır elinden.
    Bu da bu ilana son mesajımdır.
  • o kadar konuşmamızdan çıkardığım sonucu sadece bir kaç cümle ile söyliyim...

"Ayrıca kimsenin rıskına da çomak sokmak istemem ama birileri milletin rıskını çakma ürünlere çok ( iyi diyerek ve kandırarak ) alıyorsa o zaman çıkar yorumumu da yaparım."

demişsin : peki sen beni ne kadar tanıyorsun, kişiliğimi ne kadar biliyorsun ki beni aynı kefeye koyuyorsun. bana soracak olursan senin işin gücün yok sadece millette uğraşmaktan başka bşy yapmıyorsun. kim bilir belkide sende bu işi yapıyorsun. belkide dediğin gibi asliye mahkemesinde çalışıyorsun. senin gibi çok insan gördüm işini adam gibi yapanıda gördüm , rüşvet yiyip o senin uğraştığın kaçak olan ürünleri çıkartıldığınıda gördüm. sana şimdi ben rüşvette yiyorsun desem bana kendini ne kadar anlatabilirsinki... ama tanımadığım insanlar hakıkında senin gibi bencil ve ön yargılı davranmayacam. evt cihazlar replika birebir zorla kimseye zorlada satmıyoruz. orjinal olduğunuda söylemiyoruz... telefon neyse anlatıyoruz. hiç değilse senin meslektaşların gibi çalıp çırpmıyoruz. adabımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. velhasıl fazla uzattım. bu saaten sonra cvb yazmayacam herkesin işi gücü var demi . o kadar yorum yazmışsınki ve hep mesai saatlerinde yazmışsın merak ediyorum işini hakkı ile mi yapıyorsun. sözde devlet memurusun ben devlet memurun bu saatlerde bloglarda değil işinin başında olmasını düşünürüm . aldığı paranın hakkını verir diye düşünüyorum. açık ve net söyliyim senin memur olmadığını da düşünüyorum... söylediğin herşeye gelince en sevdiğim sözümle bitireyim;

biz önce lafa bakarız laf mıdır diye,
    sonra lafı söyleyene bakarız adam mıdır diye,

• Cevap yazmayacağım diyorum ama beni cevap yazmaya zorluyorsun.
    Ben senin şahsına birşey demiyorum, ben sattığınız ürüne karşıyım, çünkü o ürünler kaçaktır ve kalitesizdir.
    Ayrıca benim mesai saatleri içerisinde bloklarda mesaj okumam senin sorunun değil, işimi bitirir sonra istediğim gibi okur - yazarım
    ve son olarak yaptığın iş 5607 Sayılı Yasaya Muhalefettir ve savcılığa ihbar edilmesi halinde ne olacağını biliyorsundur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe4 -- 6 Mayıs 2015; 20:28:18 >
  • gemini05 arkadaşımıza 1 adet NOTE 4 daha yollanmıştır bu cihazı da iyi günlerde kullanmasını diliyorum
    1 adet NOTE 4 Hasan64araz arkadaşımıza yollanmıştır iyi günlere kullanmasını diliyorum

• yorumları okudumda şunu anlayamıyorum ya zaten satıcı bütün bilgiler resimler videolarla herşeyi anlatmış

zaten alıcıda bunun kacak ve sahte(replika) oldugunu zaten biliyor yani burda neyi tartışıyorsunuz anlamış deyilim..

arkadaşım benim gücüm yetmiyor herkesin elinde 1000 2000 tl lik telefon gencler özeniyor vs vs neden olmasın neden alınmasın malıyeti kım bilir kaç para olan orjinal teller saolsun kdv ötv bilmem ne 2 katından daha fazlaya millet alıyor hemde cem yılmazın tabiri ile bunun 6 sı ı çıkmış onu almalıyım.sahibinden gibi sitelerde çete kurup binlerce insanı madur edip salatalık vs gönderen siteler tv de aynı şekil radyolarda hala millet kandırılıyor .

satıcı ne güzel açmış ilanı anlatmış her şeyi birde güzel kampanya yapmış yeri belli yurdu belli .kısmetse bende alıcam

hayırlı satışlar
  • ak27 A kullanıcısına yanıt
    tşk ederim kardeşim içten samimi ve akıllı yorumun için bu replika telefonlarının özelliklerini benim kadar ayrıntılı ve gerçek özelliklerini anlatan kaç kişi var bilmiyom ama burada çoğu kimse malesef aklını kullanmamaya devam ediyor halen gidip 50 -100 fazla verip aynı benzer cihazı şatafatlı ilanlardan alıyor tabi herkesin kendi bileceği bi şey alan arkadaşlar yorum yapıyorlar çıkıyor bi tanesi inanmıyor sanki burada cihaz sattığım herkes babamın oğlu ben buradan çok çevreme daha çok note 4 veriyom gerçekten yarı yolda bırakmayacak kalitede bi cihaz kamerası olsun hızı olsun şuan sadece 120 tl ye orjinal kalın bataryası satıldığını düşünürsek benim verdiğim yanındaki malzemelerle birlikte cihaz neredeyse 300 tl ye mal olacak ve şu anki dolar kuru fırladığı halde ve o kadar çok kişi arıyor ki beni bilgi veriyorum cevap veriyorum sorularına tamam diyorlar dönecem sana ama sonra bi bakıyom sahibinden deki şebekelerin tuzağına düşüyorlar daha ucuza buldum deyip atlıyan çoğu kişi eminim pişman oluyordur ama artık üzülmüyorum istiyen fazla para verip alır kısmetse alacağın zaman sana yardımcı olurum dostum

• note4 m 6572 mi yukarda alan biri mtk6572 yazmışta doğrumu bu ?
  • hooper113 kullanıcısına yanıt
    hayır dostum note 4 cihaz mtk 6582 olan modeldir 4 çekirdekli 5.7 ekran boyutu

• pirimitif P kullanıcısına yanıt
    et dostum hiç bekleme istediğin yere edebilirsin istiyen istediği yerden alabilir temin eder daha iyisi varsa alır iyi de sanane bundan onu anlamış değilim telefon alan kişiler yalan söylüyor da senmi doğrucusun bak işine kardeşim madem cahil değil akıllı birisi isen git cep telefon tavsiye bölümüne gir orada bir sürü tavsiye istiyen var yardımcı ol böule boş boş msj yazıp ilanımı kirletme şikayetten bahsediyon ama gözün kör sanırım ilan gereksiz yorumlara kapılı diye bi bak gör derim

• feste94 F kullanıcısına yanıt
    gerçekten senin gibi boş insan o kadar varki hangisine cevap yazacağıma şaşırıyorum ceza almayacağımı bilsem çok daha şeyler yazacam ama malesef şimdi sar değeri makinesinin nereden kaç para aldığımı görünce ve incelemesinin linkiti atınca g..t olacan bak kaç gündür burada benim ilanıma baltalamak için uğraşanlar var
    ya senide birileri h..v. latıyor yada oyuna geliyom sanırımhttp://www.amazon.com/AKTAKOM-ATT-2592-Electromagnetic-Field-ElectroSmog/dp/B009YK73PC/ref=sr_1_38?ie=UTF8&qid=1431210633&sr=8-38&keywords=electromagnetic+measurement+device
    al bak diyecem ama nasıl görecenki ayrıca ben kimseye zorla satmıyom istiyen alır istemeyen almaz benim gibi dürüst ve şeffaf oalrak bu cihazları açıklayan başka bi ilan ver delikanlıysan ama nerede o yiğitlik işiniz gücünüz çamur atma münafık fikirler üretme başka bişi değil ki onun için git nereye ne yazıyorsan yaz ama benim ilanımdan uzak dur
    not : YANLIŞ BİLE OLSA BU CİHAZI ALIP TEST EDİYORUM SEN AL O ZAMAN SENDE ET MİLLETE YARDIMCI OL OLABİLİRSEN

• feste94 F kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=bTUHRRARMcI
    https://www.youtube.com/watch?v=xlxPladAuYo
    https://www.youtube.com/watch?v=t8UXjd8wymw
    https://www.youtube.com/watch?v=u9P3VVvxmoo
    https://www.youtube.com/watch?v=y1awx9rAJJE
    https://www.youtube.com/watch?v=8AfUNEx6KYQ
    https://www.youtube.com/watch?v=n097VN7KB_A

BUNLAR YETERLİMİ YETMEZSE SÖYLE FİRMASINA İLETEYİM SENİN GİBİ ZAVALLILAR İÇİN İSTEKTE BULUNAYIM ANCAK ACINACAK HALLERDESİNİZ VE BOŞ İNSANLARSINIZ BÖYLE BOŞ YERLERİ KİRLETECEĞİNİZE KENDİ İŞİNİZE BAKIN BENCE

• quote:

Orijinalden alıntı: feste94

Şu sar değeri olayına yarım saattir gülüyorum ya,allah uzun ömürler versin sana :D :D
    Yok arkadaş yok; rahat durayım diyorum,böyle düşük seviyeli insanlarla muhattap olmayayım diyorum,sonra aklıma size inanan saf insanlar geliyor ve elim klavyeye doğru gidiyor. Şu yazışmalara bak,şu düşüklüğe bak,sonrada bu adama inan bundan REPLİKA cihaz al. Burdan alışveriş yapan arkadaşlara söylüyorum;buraya cihaz almaya gelenler rica ediyorum benim yazdıklarımı okusun ve burdan derhal çıksın. Hiçbir yerden replika cihaz almayın.

Aşağıdaki yazacaklarım satıcıya yöneliktir.İyi oku satıcı,insanları kandırmak işine gelebilir,beni senin işinde ilgilendirmiyor. İnsanlar ilgilendiriyor.

Kol 1 - İnsanlara sar değeri makinası olduğunu söylüyorsun ya hani :D hah işte o sar değer makinesı değil kardeşim,kandırmışlar seni.Sar değeri makinesı diye birşey yok. 600tl'te almışsın çok geçmiş olsun, Çinlilerin bazılarına güven olmuyor işte. Naparsın 2 arada bi derede adamı dolandırıyorlar.

Kol 2 - Sar değeri 10'luk sayı sisteminde yüzler basamağını aştığında yani 0.600 gibi bir değer aldığında,bunun 6.0 w/kg 'a eşit olduğunu biliyorsundur sen ama alan kişinin psikolojisi bozulmasın diye söylemiyorsundur,cansın sen can :D . Sonuçta senin sar değeri makinen var değil mi,kesin biliyorsun. Bu teknolojiye kimse erişemedi daha,sende var bak gör ne kadar ilerde olduğunu.

Kol 3- Sar değeri 2'ye ayrılır dostum. Kafa ve vücut olmak üzere. Kafada telefonun yarattığı manyetik alan benzeri bir olayı ölçebilmek için,kapalı ortamlarda günlerde test uygulanır. Sürekli değişen % oranının ortalaması alınarak sar değeri belirlenir. Yani eğer sar değeri ölçmek istiyorsan kendine bir fabrika ayarlaman gerekebilir,gerçi sen zekisin bu işi içinde bir mıknatıs olan makinaylada hallediyorsun,helal olsun diyorum. :D

Kol 3-Sar değerini ölçebilmen için öncelikle belirli izinlerinin olması gerekli,zaten replika cihaz üreticileri genelde bu yüzden sar ölçmezler. Çünkü çok masraflı ve zahmetli bir iştir. Kerizlere satacakları cihazlarla bu kadar uğraşmak,onları keriz yerine koyardı. Yerinde bir karar bence,tebrik etmek lazım. Şunuda belirtmeden edemiyorum, sen bu sar değeri makinesiyle federal bir suç işliyorsun aslında. Yani herhangi bir firma senn tarafına suç duyurusunda bulunursa b*k yoluna gidersin haberin olsun. Bak Federal suç diyorum öyle senin yediğin başka borulara benzemez yani.

Edit: Kafanda sar değeri yayan kamerayla sar değeri ölçüm videosu çekmen beni benden aldı ya,yazıyı gülmekten yazamıyorum iyimi. Sen varya hindistanda yaşayan inekler gibisin kardeşim,bir o kadar değerli,bir o kadar rahat :D

Kol 4- Sar değeri oyuncak değildir. O kadar replika cihazla uğraşırsan,çocuklarına zarar verebilir.İnsanları kandırayım derken,kendi çocuklarından olabilirsin. O kadar insanın ahıda sana girer,valla çıkamazsın işin içinden :D

Kol 5-Qualcomm işlemcili cihazlara Arama bölümünden belirli bir kod yazarak nasıl imei atıyorsun? Qualcomm kapalı kaynak kodlu değil mi? Bence sen yanlışlıkla imei yerine başkabirşey atıyorsun,yoksa sen insanları kandırmazsın yani, iyi bi insansın sen çünkü.

Kol 6-Dubaili güney koreliler seni iyi kandırmışlar ya :D O yaptığın cpu-z ,antutu testlerinin veritabanıyla oynamışlar ve testlerde herşeyi yüksek çıkarıyorlar. İşlemci,kamera vs herşey uçuk çıkıyor.Basit bir işlem. Mediateklerde ben bile yapıyorum :D 600 tl'ye sar değeri makinası diye sattıkları mıknatıs yetmiyor gibi, birde telefonların sistemiyle oynamışlar ya. Yok kardeşim yok bu korelilerede arkanı döndünmü böyle yapıyorlar işte. Fırsatı buldularmı susuz sabunsuz bitiriyorlar işi.

Kol 7-Hiçbir replika cihazda oled ekran olmaz,çünkü çok pahalı.Oled ekran olsa zaten 300 lira olmaz o cihaz rahat ol. Sen çok saf çıktın be kardeşim :D

Kol 8-Çok sağlam bir ticari beyin istiyorsan,sağlam bir kişiliğin olması gerekli. Buda asaleti gerektirir. Sende birçoğu eksik.

BURAYA TELEFON ALMAYA GELENLER BURAYA BAKSINLAR.

--Replika cihaz satıcıları gibi,replika cihazlarada inanmayın. Çünkü hepsi yalan söylüyor. Ben yıllardır telefonların sistemiyle ilgileniyorum. Replika cihazların gerçek yüzünü görseniz 300 lira vermezsiniz.

--Yazılan işlemci,kamera yada ram değerlerine kesinlikle inanmayın. Çünkü hepsi sistemle oynanarak değiştirilmiş. İçinde çok farklı şeyler yatıyor.

--Orjinal bataryalarla optimizasyon sorunu yaşarsınız. Şarj konusunda fazla güvenmeyin. Bir gece telefon yanarak yada patlayarak sizi uyandırabilir. Bu cihazlarda olağan şeyler.

--Bu tür işlemcili cihazlara lollipop kurarsanız makine elinizde alev alabilir,alan arkadaşlar kullanırken dikkatli olsun.

--Bu cihazlar sigaradan bile daha tehlikeli,alırsanız b*k yoluna gidersiniz. 1-2 kullanın deneyşnine demek istediğimi anlarsınız. zaten 3 ayda etkisini göstermeye başlıyor.

--Ucuz cihaz istiyorsanız gidin Çin malı orjinal markalardan telefon alın. Xiaomi,lenovo,zopo gibi mesela. Onlarda büyük markalar yani, ona buna hava atacağım diye sağınızı solunuzu dağıtmayın.

--Raplika cihazlar el bombası gibiler,yolda giderken patlayanyla bile karşılaştım. Güneşte bırakırsanız eriyor zaten,deneyebilirsiniz. 2 saat güneşte bekletin,cihazı tornavidasız açın. O kadar kaliteli yani :D

--Bu adamlara inanmayı kesin artık,çünkü onlar size yalan söylüyorlar. Artık kendinize gelin ve yaşayacağınız hayatı göz önüne alarak,çocuklarınızı düşünerek bu replika olayından vazgeçin.

--O yanında gönderdikleri adaptör ve data kablosu varya,onlarda alev alıyorlar. Antep malı hepsi,çin felan değil rahat olun.

YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ...

turkcell avea vodafone bayi konuştu.

• deta53 kullanıcısına yanıt
    ama boş konuştu verdiğim yotube videolarını izleyin bakın bakalım cihaz neyi nasıl ölçüyormuş ben doğrumu yapmışım yoksa yanlışmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

ama boş konuştu verdiğim yotube videolarını izleyin bakın bakalım cihaz neyi nasıl ölçüyormuş ben doğrumu yapmışım yoksa yanlışmı

hocam zaten kınaye yaptım turkcell avea bayilerinde 2000-3000 tl ye cihaz satanların işine gelmiyor replika cihazlar.
    yok hocam büyük bir ihtimalle aynı kişi 2 ayrı nic açmış birisi yazıyor sonra çıkıp diğeri giriyor dikkat ettim yani bu çamur atanlar ya bu bölümde cihazı satan başka nicli birisi adını vermeye gerek yok bilen biliyor yada gerçekten boş birisi benim kadar şu replika cihazların tüm ayrıntılarını kimse anlatmadığı için diğerlerinin işine gelmiyor ama anlamadığım şey şu ben kimseye zorla mal satmıyom başka yerden almak istiyenlerin önünü kesmiyom herksin rıskı kısmeti bellidir zaten ama miletin zoruna gidiyor ne doğru söylemiş büyüklerimiz DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR DİYE işte şimdi beni kovmaya çalışıyorlar

• ayrıca sattığın cihazın "note 4" kaliteli olduğunu düşünüyorum o kadar olumsuz yoruma rağmen belki bende ay sonunda bir tane alabilirim. cihazı çok güzel biçimde incelemişsin. alacak olan zaten alır. sen yazılanlara aldırma. ama şöylede bir gerçek var replika cihazlar hakkında bazı yorumlar da doğruyu söylemek gerekirse kesinlikle doğru. mesela 2. 3. sınıf replika cihazlarda gerçekten sar değerleri yüksek çoğunda 3g bile yok ve uzun süreli kullanımlarda donanımsal sorunlar başlayabiliyor. sahibinden.com da satılanlar işte bu bahsettim telefonlardan satıcılarıda günlük ilan açıp kayboluyor hepsi dolandırıcı.
    elbette bu cihazların kalitesizleride var kaliteleride var mesela benden note 4 almaya gelen abimizin eski telefonunu ölçtüm çok yüksek elektromanyetik değeri vardı benim note 4 cihazı ölçtük çok düşük çıktı benim ilanım burada note 4 alanlar belli yorumları belli bide dikkat ettiysen bu boşa sallayanlar sadece benim ilanıma sarıyorlar bymobilenin ilanına yazmıyorlar büyük bir ihtimalle onun adamları olabilir yada bymobile tarafından ceza alıp formdan uzaklaştırılmak için oynanan bir oyunda olabilir geçen ay birisi iftira atmıştı bana sonra ceza aldım cezam bitince adamın profiline girdim kendi isteğiyle uzaklaşmış tabirini gördüm yani sonuç ortada kim ne derse desin note 4 replika cihaz gerçekten çok başarı düşük bütçeli ve büyük ebatlı telefon istiyen insanlar için bire bir ayrıca orjinal kalın pil 1 günü çok rahatlıkla çıkarıyor kendim kullanalı neredeyse 4 ay olacak çok şükür sorunsuzca kullanmaya devam ediyorum zaten sattığım ürünler kendim beğenip memnun kaldığım ürünlerdir eğer replika telefon alacaksan dostum note 4 ten aşağısına bulaşma ben yada başkasından alacaksan menüsünün beyaz tuşlu olmasına dikkat et beyaz tuşlu modellerinde 2 çeşiti var 1 tanesi benim videolarda ve fotolarda tanıttığım 1 nci kalitedeki MTK 6582 olan model diğeri ise menüsü beyaz fakat aynı note 3 gibi menü yazıları olan var onlarda 2 nci kaltedir bu dediğim 5.7 modeli zaten 5.5 olanlara bulaşma çünkü 6572 olan kötü modeldir kamerası beş para etmez saygılar

• bir yanlış bilgiyi düzelteyim. tanıtımını yaptığın cihazların hepsi mtk işlemci 6582 veya 6572 dir.. cpu z veya dengi programlarda gösterilen SNAPDRAGON işlemci fakedir sahtedir. tanıtımını yaptığın cihazların hiçbirinden SNAPDRAGON işlemci yoktur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.