Şimdi Ara

MTK 6582 NOTE 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
15.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi oldu hocam insanlık hali gözden kaçırmış olabilirsin iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet NOTE 4 ahmet600 nicli ahmet arkadaşımıza verilmiştir iyi günlere kullansın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1 adet NOTE 4 wenigma arkadaşımıza yollanmıştır iyi günlerde kullansın

• 1 adet NOTE 4 sbyl03 arkadaşımıza yollanmıştır iyi günlerde kullansın

• fiyatına göre çok iyi bence.gayet memnun kaldım.satıcı arkadaş çok ilgili saolsun.güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • Note 4 almaya karar verdim malum çok pahalı sizdeki replika 1.kalite mi? Dubai çıkışlı galiba? Fiyat son nedir?
  • Merhaba. Ben de 1 adet Note 4 almak istiyorum ama maalesef özelliklerinden hiçbirşey anlamadım. Rica etsem şu sorularıma cevap verebilirmisiniz?

1-Cihaz ekran çözünürlüğü HD(720p) mi Full HD (1080p) mi?
    2- cihazın dahili kullanıcıya kalan depolama alanı 5gb civarı demişsiniz. Yüksek boyutlu oyun ya da programları Hafıza kartına kurabiliyormuyuz? Bu root ile yapılabiliyorsa root dosyaları ve yöntemi hakkında bilgi veriyormusunuz?
    3-400 + 50 TL aksesuar paketiyle alırsak, sanırım orijinal Note 4 pili gönderiyorsunuz. Bu durumda arka kapak kapanmıyor demişsiniz galiba. Kapaksız mı kullanıyoruz? ona özel kapak mı gönderiyorsunuz?
    4- Ön ve Arka kameraların gerçek Mp değeri nedir?

Not : birinci önceliğim oyun ve uygulamaların Hafıza kartına kurulabilmesi. General Mobile Discovery 1 deki gibi. 4GB dahili hafıza var dı ama hafıza kartına yüklenebildiği için sorun olmuyordu.

• sedkorn S kullanıcısına yanıt
    merhabalar hocam sorularınıza cevap vereyim
    1- çözünürlük 1280*720 hd programlar onu gösteriyor
    2- cihaz boş alan olarak 5 gb yer bırakıyor hafıza kartını takınca direk otomatik olarak orayı kullanıyor oyunları dosya boyutu büyük olan uygulamaları hafıza kartına atabiliyorsunuz kendim 7 aydır replika note 4 kullanıyorum 32 gb hafıza kartım var sıkıntı yapmıyor
    3- kapak kapanıyor hafifçe bi boşluk kalıyor arka slicon kılıf veya kapaklı kılıf ile kullanabilirsiniz
    4- kamerası gün ışığında tam odaklanarak çektiğinde 13 megapixsel çözünürlük veriyor pragram o şekilde çıkartıyor ön kamerası 5 megapixsel
    sonuç olarak cihaz gayet başarılı ve hızlı gerçek 4 çekirdeğe sahip tahminimce darbe almadan kullanıldığında 2 seneyi rahatlıkla götürecektir çünkü mtk 6582 modeller 1 nci kalitede olan replikalardır bunlardan fazla korkmanıza gerek yok ayrıca note 4 orjinal kalın batarya 1 günü rahatlıkla çıkarıyor diğer kalitesiz replika pillerinde olduğu gibi belli yüzdelerde kapanmıyor pili sonuna kadar doğru kullanıyor cihaz rotlanabiliyor herhangi bi sıkıntı olmadan rot atabiliyorsunuz ama kendi hızları gayet kullanım için yeterli umarım sorularınıza istediğiniz cevapları verebilmişimdir

• Selam. note 4 ün kalem performansı orjinaline göre nasıl? birde ürün çift hatlı mı?
  • lvcom07 L kullanıcısına yanıt
    a.s orjinale yakın kullanılabiliyor ayrıca tek hatlı

• Turkiyede replika işi bitmiş ya. Adamlar çinde bi clone yapıyor antutuda neredeyse aynı skoru veriyor. Kasa desen 1:1 kamera desen 1:1.
    Türkiye de de mt 6582 li cihazı 1. Sınıf replika diye satadursunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet NOTE 4 historiyst_45 nicli arkadaşımıza yollanmıştır iyi günlerde kullansın

• Geri iade edilmiştir ...
  • historiyst_45 nicli arkadaşımıza yolladığım note 4 telefonu geri aldım arkadaşımız hiç bir sebep ve sorun olmadığı halde cihazı bana geri gönderdi cihazda ses sorunu var dedi aynı zamanda youtubeden video izlerken telefonun uyku moduna geçtiğini söyledi cihazı kargo poşetinden açıp 4.5 dakika videosunu çektim herhangi bi sorun olmadı uykuya geçme donma gibi ayrıca ses sorunuda yok kendisine cihazı tekrar yollamayı teklif ettim kabul etmedi bende keyfi olarak iade olduğu için belli bir emek parası dışındaki meblayı iade ettim

• Şimdi ben yalan söyledim kafadan uydurdum durduk yere keyfi spor olsun diye iade ettim üstelik 92 liralık zararı göze alarak değil mi helal olsun !!!
  • 92 tl mi çok ilginç yani 435 tl den 390 ti yi çıkarınca 45 tl kalıyor 92 tl yi nereden çıkardınız şaşırdım doğrusu ?

• Tüm ödemiş olduğum kargo ücreti ekran koruyucu ve kesintilerden bahsettim neyse hiç gerek yok eyvallah ...
  • yolladığım ekran koruyucuyu kullanmamışsın benim yapabileceğim bişi yok benden habersiz ürünü kargoya vermişsin verdiğin kargo parası 6+6 = 12 tl yapar 45 + 12 = 57 tl yapar nasıl 92 ye çıkardın şaştım gene halen bunun içinmi halen bana yazıp duruyon yazma artık ben sana cihazda bi sorun olmadığını tekrar yollayabileceğimi söyledim yada başka bi cihaz göndereyim dedim
    yüzde 90 birileri aklını çeldi seni vazgeçtirtti ne kadar yemin etsende bu böyle çünkü kılıf bile açılmadan geldi bana nasıl oluyorda açılmayan kılıfa cihazı takıp video izlerken uyku moduna geçiyor dedin şaşırdım halen bişiler yazacaksan kargo poşetinden çıkarırken çektiğim videoyu yükleyeceğim buraya artık yazma olay olmuş bitmiş yatır 380 tl sana yeni cihaz yollayım ve video ve ses testlerinide yapayım

• Selamlar,
    Satış için kapıda ödeme opsiyonu var mı yoksa sadece havale ile mi oluyor. Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum. Bir de s6 almayı düşünüyorum. Özellik olarak note 4 ile yakın değerde demişsiniz, kasa olarak da orjinali ile birebir mi ufak farklılıklar var mı ve hafıza kartı ile bellek artırılabiliyor mu?

Tşk ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakascan K kullanıcısına yanıt
    as malesef istanbul dışına note 4 dışında telefon yollamayı düşünmüyorum çünkü S6 kalite kamera olarak güzel fakat bataryası 1800 mah buda yapr en fazla 5 yada 6 saat o nedenle note 4 dışında replika tavsiye etmiyorum kapıda ödeme malesef yok ya havale olur yada sahibinden üzerinden get açabilirim farkı almak kaydıyla

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.