Şimdi Ara

MTK 6582 NOTE 4 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
15.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha once replikalardan basim agridigi icin korkarak aldim.

Bu kadar iyi olacagini hic dusunmuyirdum. telefon gayet ve stabil calisiyor. orjinal g4 almaya niyetliydim. simdilik vazgectim.

telefon guzel
    satici arkadasta ilgiliilgili. tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yerinize gelsek veya gelmesek taksit yapma imkanınız varmıdır
  • sanal pazar açarım yüzde 5 komisyonu ödersin 9 taksit ile alabilirsin

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• exurtcies nicli arkadaşımıza 1 adet note 4 daha yollanmıştır ilk yolladığım telefonu arkadaşı görüp beğenip almış 2 ncisinide kendisi kullanıyor iyi günlerde kullanmısını diliyorum

• 2.el varmı elinizde
  • yok bende sadece 0 cihaz var 2 nci ele girmiyorum ama 1 tane arka kapağı hafif darbeli olan s5 var 2 nci kalite 6572

• cihazlar replika mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    evet cihazlar 1 nci kaiite MTK 6582 modelli replikadır

• hayırlı satışlar uzun süredir replika piyasasını takip ediyorum ama 650-700 tl vermek bi replikaya gereksiz.düşündüğüm 6s veya 6s plus ama hafıza kartı takılıyo diyolar bazıları takılmıyo diyo anlamadım bi türlü birde şarjı az gidiyo diyolar ne kadar az gidiyo
  • 6s siyah var mı elinizde
  • 6s plus var arkası silver ön paneli siyah

• resimlerini görebil,r miyim ne kadar fiyatı
  • gbmsh67 G kullanıcısına yanıt
    IPHONE 6S PLUS ÖZELLİKLERİ : ÜRÜN MTK 6582 1 NCİ KALİTEDİR 4 ÇEKİRDEKLİDİR 3 RENGİ VARDIR SİYAH SILVER VE ROSE ÖZELLİKLE ÖN KAMERASI ÇOK İYİ PİLİ 2400 MAH RAM 1 GB DAHİLİ HAFIZA 5 GB FOTOLAR EN KISA ZAMANDA EKLENECEKTİR KUTU İÇERİĞİ + ŞEFFAF KILIF + CAM KORUYUCU + KAPAKLI KILIF VE KARGO DAHİL 450 TL NOT : AYNI CİHAZ ŞUANDA BAZI SİTELERDE 500 TL İLE 750 TL ARASI SATILMAKTADIR 2 GB RAM DİYEREK VE CİHAZ ABARTILARAK SATILIYOR

fotoları ve cihaz ile çekilmiş resimler 1 nci sayfada var görebilirsiniz

• Teşekkürler usta note 4ün videosu varda iphoneların yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı telefonu bende Aldım resul beyden üstelikte evine davet edip pizza bile ısmarladı telefonu alalı nerdeyse bir sene oluyor telefonu ufak bir hata yüzünden mikrofonu bozuldu telefonu şuan yaptırmak için çok para istediler (boardı çatlamış) bende tablet olarak kullanıyorum şuanda nfs no limiti bile takılmadan çalıştırıyor 3g ve hspda+ mevcut telefonda ve çok hızlı hala kullanıyorum piyasada açmadığı oyunda yok antutu skoru değeri gerçek olarak 17 ila 19bin arasında telefonda gerçekten 1gb ram mevcut ve dahili hafızasıda çok iyi 100mb lik değil en azından watsap facebook gibi uygulamaları sıkıntısız çalıştırırken diğer tüm uygulamaları da açıyor tekrar alacak olsam yine aynısından gözüm kapalı alırım
  • 1 adet NOTE 4 wenigma nicli turan abimizin arkadaşına alınmak üzere yollanmıştır iyi günlerde kullanmasını diliyorum 6 ay önce kendisi ve hanımına da almıştır gayet memnun kalmıştır

• Bir kaç gündür Birebirür.... adlı bir sitenin inceleme videolarını inceliyorum. İlgilendiğim model iphone 6s. Hafıza 16-32-64 seçenekli, ram 2 diyor. Şimdi tesadüfen sizin sayfanızı ve yazılarınızı görünce birden soğudum o siteden ve üründen.. Şuan için sizden alabileceğim en kaliteli en sorunsuz iphone 6s modeli hangisidir. Bilgi verebilirmisi
  • av_avi A kullanıcısına yanıt
    birebir ürünler malasef yalan söyleyen bi firmadır onun gibi bir sürü firma var ben videolarımda yorumlarımda defalarca anlatmama rağmen gidip 2 misli para verip alıyorlar anlattığı ürünlerin hepsi MTK 6582 üretimli telefonlar 1 gb rame sahip ve 5 gb dahili belleği var bunun üzersine başka bi model replika telefon gelmedi türkiyeye vede gelmeyecek ben size ıphoneyi fazla önermiyorum note 4 öneriyorum 1 yıldan fzla oldu halen kullanıyorum en kısa zamanda yeni video çekecem kendi kullandığım telefonun oyun testlerini yeniden yapacam bakalım o kendini çok bilmiş bazıları ne diyecek hani bu telefonlar 2-3 ay sonra bozuluyordu şuraları çalışmaz şöyle olur böyle olur diyen boş adamlara kapak olacak size tekrar söyleyim iphone tavsiye etmiyorum

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Benim için max ekran büyüklüğü 5" olmalı. Daha büyüğünü alsamda bir süre sonra kullanamam. Yine de ilgi gösterip cvp yazdığınız için teşekkür ederim. Ara ara sayfanızı takip etmeye çalışıcam, belki iyi özellikli şarjı iyi olan iphone 6s e getirirsiniz. iyi çalışmalar.
  • playmo1 P kullanıcısına yanıt
    almak zorunda değilsin ki boş yorum yapıyorsun kimseye zorla bişi satmıyorum isteyen alır isteyen senin gibi boş boş bakar geçer

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.