Şimdi Ara

MTK 6582 NOTE 4 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
15.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir zaman yalan yere yemin edecek halim yok.Kılıfı taktım diğer bataryayı kullandım ama hepsini gayet düzgün bi şekilde kutularına yerleştirip o şekilde yolladım.Ne yani çapulcu gibi hepsini torbaya atıp mı kargolasaydım ...
  • ben kendisinden note 4 replikadan aldım ve cihazı evine giderek bizzat inceledim beğendim ve aldım telefonda bugüne kadar telefonla ilgili bir sıkıntı yaşamadım şebekesi 3gsi görüntülü konuşması mevcut ayrıca kamerası gerçekten 16mp olarak tüm uygulamalarda görünüyor identifier cpuz gibi antutu skorunu merak edenler için içindeki çakma ben root edip gerçek antut kurdum 18-19bin civarı skor alıyor telefonda orjinal olarak ram miktarı 1gbkullanılan 962 mb gözüküyor dahili belleğide 4.17 gb ekran çözünürlüğü ise 1280x720hd 5.7 inç ekrana sahipkalın pille arka kapağın kapanmama olayı sadece 2mm kadar nerdeyse belli bile olmuyor pil tel boştayken hiç harcamıyor

oyunlarda ise asfalt 8i takılmadan rahatlıkla çalıştırıyor subway surfeside paramanyayıda kendisi beni tanımadığı halde taksit bilem yaptı bana kendisine teşekkür ediyorum

telle ilgili aydınlanmak isteyen varsa özelden mesaj atabilir bana satıcıyla uzaktan yakından hiç bağlantım yoktur

• 1 adet NOTE 4 kahoona salih arkadaşımıza yollanmıştır iyi günlerde kullanmasını diliyorum

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takas malasef yok

• 1 adet wenigma turan abimize gönderilmiştir 2 ay önce hanımına almıştı cihazı beğendiği için şimdi kendisi için alıyor iyi günlerde kullanmasını diliyorum

not : arkadaşlar 1 nci kalite note 4 replika telefonlar ile ilgili önemli bir bilgiyi paylaşmak istedim son zamanlarda malum doların uçmasından dolayı fiatların artması ve toptancıların elindeki malları vermemesi veya yeni mal getirtmemesi gibi olaylar yaşanıyor 1 ni kalite note 4 replika 5.7 cihazın fiatı 120 ile 130 ş arası satılmaktadır fakat bazı uyanık satıcılar 1 nci kalite diye 2 nci kaliteyi anlamayan kişilere çakabilirler bunun videosunu çekip ilanıma koydum üşenip izlemeyenler için kısa ve önemli bilgiyi paylaşıyorum alacağınız note 4 telefonun 1 nci kalite olduğunu anlamanın 2 yolu var 1 ncisi *#*#9228#*#* kodları girince cihazın mühendislik kodu açılır 2 nci yolu *#*#20080808#*#* bu kodları girince cihazın mtk engineering mode menüsü açılacaktır aldığınız yada alacağınız note 4 replika telefonlarda bu kodlar ile işlem yapılmıyorsa cihaz 2 nci kalitedir kamerası ve donanımı zayıftır bunu bilgi amaçlı yazdım çünkü çoğu kişi bunları bilmeden note 4 alıyor 2 nci kaliteyi kullanıyor sonra 1 nci kaliteyi görmeden bütün replikaları kötülüyor kamerası kötü telefon yavaş v.s

• Kardeş iyi satışlar
    bir süredir note 4 mtk lenovo a936 note 8 ve xperia z ultra arasında gidip geliyorum dışarıdan çok ürün getirdim fakat telefon hiç getirtmedim..dışarıdan getirtmeyi düşünüyorum..Fakat dışarıdan almayı düşündüğüm note 4 (satıcı note 5 diye yazmış) 6582 16 gb-4 gb rom fiyatı hemen hemen sizin satış fiyatına yakın bu yüzden 20-30 gün beklemek yerine denkleştirebilirsem ekonomik durumumu sizden alabilirim.
    TR de malum sahip olmak istediğimiz orijinal ürünler eder fiyatlarının neredeyse iki hatta üç katı fiyatlarla satılıyor vergisi bandrolü gümrüğü imei kaydı kar marjı derken uçup gidiyor..Parası olan gidip alıyor oda ayrı bir konu..
    aklıma takılan bazı sorular var aydınlatırsanız sevinirim benim gibi bu ürünü almak isteyenler için de ayrıca bilgi olur
    1-gerek sahibinde gerekse diğer bu telefonlardan satan satıcıların sayfalarında ekranın AMOLED olduğu söyleniyor buna pek inanasım gelmiyor çünkü 250 tl ye satılan ikinci kalite olanları geçtim 400 tl ye satılanlarda dahi amoled olması tuhaf bir durum çünkü amoled ekranlar IPS ekranlardan bildiğim kadarı ile daha pahalı amoled olupta düşük veya orta kalite ise ona bir şey diyemem..Amoled derseniz çok şaşırmış olurum :)) Kullanan bilen ve satan birisi olarak bu cihazın reel kalitesi nasıl orijinal note ekranı ile kıyaslayacak olursanız piksel yoğunluğu -gerçek çözünürlük değeri-kontrastı-siyah başarımı-sağa sola çevirince renk kaybı gibi..
    2-Eski seri MTK işlemciler maalesef bazı uygulamaları ya tam verimli çalıştıramıyor yada uyumsuzluk hataları veriyordu şu an ki yeni nesil 6582 ve 92 lerde bu tip uyumsuzluklar olabiliyor mu acaba bir arkadaşımın telefonuna tango kurmak istedim uyumsuzluk hatası vermişti fakat eski seri mtk işlemciliydi telefonu.
    3-satıcıların 4GB rom olarak belirttikleri gerçekte 2 gb mı yoksa 6582 işlemciler max 1gb desteklimi oluyor
    4-MTK işlemcilerde bildiğim kadarı ile hotspot tethering (telefonu kablosuz modem olarak kullanma) özelliği var bu note 4 te de bu özellik varmı ?
    5-Bilindiği üzere DLNA veri paylaşım ve aktarım desteği olan telefonları DLNA özellikli cihazlara televizyonlara kablosuz olarak telefon üzerinden ses-video ve ekran görüntüsü aktarılabilmektedir MTK işlemcilerde bu özellik ve destek var mı ? olmasada olur çok önemli değil benim için sadece merak ediyorumwww.mediatek.com sitesinde herhangi bir dlna ile ilgili bir yazıya rastlamadım..

Forumda bazı kişiler nedense Satıcı arkadaşı kötüleyip durmuşlar sakın replika almayın diye.Şunu belirtmekte fayda görüyorum orijinal dediğiniz çin menşeeli lenovo ve benzeri markalı ürünlerin de MTK işlemcili modelleri var hatta sizin replika dediğiniz telefonların anakartlarını kullanıyorlar tek farkları marka olmalarıdır Replika dediğiniz telefonlarda aslında marka adı altında üretilip farklı logo ve isimler altında satılan ürünler tek farkları bilinen tanınmış markalara göre uyarlanmış dış kasa ve android sürümleri.:) Ve her markada olduğu gibi MTK işlemcili telefonlarında 1.2.3. kalite üretimleri var Elektronik devi SAMSUNG klon replikalarından çok etkilenmiş olsa gerek yakın zamanda MTK işlemcili modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyormuş:))) isteyen araştırsın fake değil..

son olarak satıcı arkadaş açık ve net olarak zaten belirtmiş neyin ne olduğunu diğer çakal satıcılar gibi ürünlerini giydirme sahte bilgilerle süslememiş kendisini dürüstlüğünden ötürü tebrik ediyorum kimseye zorla ürün satmaya çalışmıyor parası çok olan gider orjini alır geçer. 1-2 sene sonra 3/1 fiyatına satar.

• Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle ilgi ve alakana tşk ediyorum son yazdıkların gerçekten çok doğru ben elimden geldiği kadarıyla cihazın bütün özelliklerini öğrenip yazıyorum fotolar ile ispatlamaya çalışıyorum elektromanyetik değerini ölçüp gösterip o şekilde veriyorum diğer satıcılar gibi face yazılımlar ile oynayıp cihazı şişirmiyorum fakat burada bunu anlayacak kişi çok az bu ilanı açtığımdan beri abuk subuk msj lar geldi bilip bilmeden cihazları kötüleyenler oldu iftira atanlar oldu dingillik münafıklık yapanlar oldu ilanımı buradan sildirtmek istiyenler bile oldu ama çok şükür ben gene bu işi elimden geldiği kadar doğruca ve dürüstçe kimseyi kandırmamak ve mağdur etmemek şartıyla yapmaya devam edeceğim
    öncelikle kısaca sorularına ve aklına takılanlara cevap vereyim MTK 6582 modelli telefonların hepsi samsung olsun ıphone olsun htc olsun note 4 - alpha- s6 v.s bunların donanımları aynıdır 4 çekirdekli işlemciye sahiptir ram olarak 962 mb kullanıyor dahili hafızaları 4.17 gb bazıları 5 gb bundan daha yukarısı yok 1 nci kalite note 4 benide çok memnun etti videolarımda gördüysen 2.5 gb alan kaplayan oyunları yaz sıcağında 10 dakika boyunca oynadım cihazda her hangi bi donma kasma olmadı 15 ocaktan beri kullanıyorum kamerası sesi çekim gücü v.s beni çok tatmin etti ayrıca burada ve çevremde sattığın note 4 kullanıcılarıda çok memnun kaldı yani az para verip en hızlı büyük ebatlı ve samsung logolu alınabilecek en iyi cihaz çoğu 2 çekirdekli cihazdan daha iyi çıktı ben 1 nci kalite dıındaki alt kalitedeki cihazları satmam ve tavsiyede etmem
    diğer sorularınıza gelince ekran hakkında çok iyi bilgim yok yani bu cihazların ekranları 35 ile 40 ş arası türkiyeye geliyor orta sınıf kalite diyebilirsin 4.4.4 kit kat ile geliyor ve herhangi bi uygulamada uyumsuzluk hatası vermedi hafızası dolunca bazen arada sırada yavaşlama yaşıyabilirsiniz ama bilgiler hafıza kartına yüklendiği zaman bu olayda ortadan kalkıyor ayrıca benim yanında verdiğim orjinal kalın pil çok kaliteli ve kullanıcıları memnun ediyor sonuna kadar doğru kullanıyor ben çoğu zaman burada söyledim arkası kapalı kasa gelen replikalara bulaşmayın özellikle ıphonelere çünkü pilleri çöp 1500 mah geliyor ve yüzde 40 lardan sonra bi anda kapanıyorum kullanıcıları mağdur ediyor cihazın yazılımıda çok eski sürüm 4.2.2 ve bazı uygulamalarda cihaz donuyor pili çıkarıp reset atma durumunda olmuyor hostpot ve DLNA özelliği hakkında hiç bilgim yok bunu benden cihaz alan kişilere pm atıp öğrenebilirsiniz
    sonuç : bu cihaz yani note 4 9228 kodu olan sizi üzmez sağlam kullandığınız sürece en az 2 seneyi çıkaracaktır
    tavsiyem görmediğiniz veya güvenmediğiniz satıcılardan replika almayın mtk görüntüsü ve donanım bilgisi oynanmış 2 nci kaliteyi çakabilirler saygılar

• 1 adet NOTE 4 Ted Bundy arkadaşımıza verilmiştir iyi günlerde kullanmasını diliyorum

• sayın ghost recon advanced,

Ben asker dönüşü Kilis'ten almıştım. 1. kalite. Çok hızlı, kamerası güzel performanslı bir cihaz. Dediginiz gibi replikaların bataryası sıkıntılı ama orjinal batarya alarak bu sorun halloluyor. Aldıktan 7 ay sonra telefonun sol alt tarafı basılı kalmaya başladı. Ekrana basmadığım halde kendi kendine dokunma algılıyor. Sim kartı çıkarıyorum hiç sorun yok normal çalışıyor. Sim kart takınca bu bahsettiğim problem olmaya başlıyor. Sizce ne yapmam gerekir ?
  • twofunn kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz telefona 9228 yazınca kod açılıyorsa 1 nci kalite mtk 6582 almışsınız ki bunun üzerinde hiç bir replika cihaz türkiye ye gelmedi ve gelmeyecek size iyisi gelmiş bende kullanıyorum halen 15 ocaktan beri halen taş gibi ekranda bir kaç pixsel ve nokta hatası çıktı hafif bir kaç cm lik boya atmalarıda oldu ama sonuçta baktığın zaman kendim içnide geçerli bu dediğim 2000 tl lik bi cihazın yüzde 70 şine yakın özellikleri ile birlikte fiatın beşte birinde alınca bu kadar zaman kullanılması maddi yönden çok büyük bir kazanç oluyor gelelim senin soruna yapacağın 2 şey var 1 ncisi telefona tuşlar ile format at büyük bir ihtimalle düzelecektir eğer düzelmesse dokunmatiği değiştir kendi kendine basma olayı ya sistemsel hatadır yada dokunmatik hatasıdır yani düzelecek bi hata rahat ol telefonunu düşürmediğin sürece en az 1 sene daha rahat bi şeklide çalışacaktır

• Aynen bahsettiğiniz gibi *#*#9228#*#* yapınca kod geliyor. Açılış logosu vs ayarları var. Bahsettiğiniz gibi tuşlardan format attım. İlk gün hiçbir sıkıntısı olmadı. Ziraat mühendisiyim. Arazide sıkıntı olduğundan kamerası olmayan samsung var. Onda kullandım telefonu. Geçen whatsapp lazım oldu. Hattı taktım dokunmatik kendi kendine basmaya başlıyor. Hattı çıkarıp yeniden başlatınca sorun düzeliyor. Bu bahsettiğim sorun da sürekli olmuyor. Arada oluyor. Birden basmaya başlıyor. Sim kart takılı olsa dahi tekrar başlatınca düzeliyor bir süre sonra tekrarlamaya başlıyor. Bahsettiğiniz dokunmatiğin fiyatı ne kadar acaba bilginiz var mı? Ama hakkaten alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Hız olarak, kamera olarak cidden kaliteli bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofunn

Aynen bahsettiğiniz gibi *#*#9228#*#* yapınca kod geliyor. Açılış logosu vs ayarları var. Bahsettiğiniz gibi tuşlardan format attım. İlk gün hiçbir sıkıntısı olmadı. Ziraat mühendisiyim. Arazide sıkıntı olduğundan kamerası olmayan samsung var. Onda kullandım telefonu. Geçen whatsapp lazım oldu. Hattı taktım dokunmatik kendi kendine basmaya başlıyor. Hattı çıkarıp yeniden başlatınca sorun düzeliyor. Bu bahsettiğim sorun da sürekli olmuyor. Arada oluyor. Birden basmaya başlıyor. Sim kart takılı olsa dahi tekrar başlatınca düzeliyor bir süre sonra tekrarlamaya başlıyor. Bahsettiğiniz dokunmatiğin fiyatı ne kadar acaba bilginiz var mı? Ama hakkaten alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Hız olarak, kamera olarak cidden kaliteli bir cihaz.

cihaz gerçekten çok güzel şuanda 900 tl y satılan orjinal cihazlar kadar hızlı ama burada anlamazlar beni günde kaç tane yabancı numara arıyor her türlü bilgiyi a dan z ye kadar veriyorum cihazın bütün fotolarını atıyorum bütün ayarlarını orjinal ayar olarak gösteriyorum diğer sahibinden ve youtubeden satanlar gibi cihazın verileriyle oynayıp kandırmıyorum ama gidiyorlar oralardan alıyorlar tek temmennim aldıkları cihazın 2 nci kalite çıkması olacaktır çünkü sonuna kadar hak ediyorlar gelelim senin soruna dokunmatiğin fiatı 15 ile 20 ş arasında ekran fiatı 35 ş

• Dün Akşam Resul beyden 1 adet Note 4 aldık. Kendisi İstanbulun bir ucundan gelip elden sorunsuz bir şekilde teslim etti. Muhabbeti sohbeti yeter zaten. Kendisiyle daha çok görüşeceğiz :)
  • 1 adet NOTE 4 uersoz76 nicli arkadaşımızın ailesine teslim edilmiştir iyi günlerde kullanması dileğiyle
    uğur bey bende tşk ederim iyi düşünceleriniz için gül hnm ve kardeşiniz cihazı çok beğendi cihazı temiz kullandıkları sürece en az 2 yıl rahatça kullanabilirler kendi cihazım 10 ay oldu halen taş gibi çok memnunum 9228 kodlu olan 1 nci kalite note 4 telefonu çok az kişi satıyor maaliyeti fazla olduğu için çinden gelen 70 ş lik 2 nci kaliteleri var beş para etmez iyiki onlardan birisine denk gelmemişsiniz

• bahsettiğiniz telefona 9228 yazınca kod açılıyorsa 1 nci kalite mtk 6582 almışsınız ki bunun üzerinde hiç bir replika cihaz türkiye ye gelmedi ve gelmeyecek
    bahsettiğiniz kodu nereye ve nasıl yazıp bakacağız üstadım
  • msamy M kullanıcısına yanıt
    arama yerine geliyorsun oradan yazıyorsun ben çok kez bunu dile getirdir birebir ürünler olsun yotubeden bir sürü firma 6592 veya 6589 sattığını idda ediyor halbuki bu cihazlar yurt dışında 250 ş fiatında satııyor ama nasıl oluyorda adam sözde 1 nci kalite note 4 dü 275 tl den satıyor hemde 5.7 boyutunda hemde 2 gb rami varmış hemde 16 gb dahili belleği varmış bide bunları yazarak milleti kandırıyorlar aslında bi yandanda iyi oluyor aklını kullanmayanlara ders oluyor adamlar java gönderiyor plasik yada içi açılmış cihaz yolluyorlar kaç kez videolarımda belirttim ama işte bunu anlayan kişi çok az var 9228 kodlu note 4 telefon kime sattıysam hiç bir tanesi geri dönmedi ne yazılım sıkıntısı verdi nede donanım

• eyvallah tşk ederim.bu arada bu yazdığınız kodlar her replika için geçerlimi.bende bymobilee den alına s5 var.onda da çıkarsa 1. çıkmazsa 2. kalitemi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msamy -- 19 Kasım 2015; 8:08:29 >
  • msamy M kullanıcısına yanıt
    hayır 9228 sadece 1 nci kalite MTK 6582 olan note 4 için logo kodu

• 1 adet note 4 exurtcies nicli arkadaşımıza verilmiştir iyi günlerde kullanmasını diliyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.