Şimdi Ara

MTK 6582 NOTE 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
9
Favori
15.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    erdem abiye bu güzel ve içten yorumu için tşk ediyorum akıllı insanın hali başkadır sende bazıları gibi şatafatlı ilanlara bakıp alsaydın 200 tl ye yakın fazla para vermiş olacaktın ama geldin gördün yazdıklarımın aynılarını yapıyorum kendim kullandığım ve beğendiğim cihazları satıyorum kendim 3 aydır kullanıyorum hiç şebeke sorunu ile karşılaşmadım çoğu satıcı bilirsin kendisi orjinal telefon kullanır replika kullanmaz ama replika satar ama dediğim gibi çoğu insan sadece bakıp duruyor herhalde ilanımı görüp beğenmiyor ama beğenen ve cihazı alıp kullanan pişman olmuyor bu gün bi arkadaşa daha verdim geldi evime cihazı gördü beğendi umarım oda senin gibi memnun kalacaktır

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• LG d3 6572 işlemci var

1866 mb ram diyor mtk sitesinde desteklemediği yazıyor.
  • neyse en azından note 3 fiyatını normal vermişsin

ya hocam kusura bakma yerden yere vurdum ilanı ben cihaza 400 falan istedin sandım

ama yinede 6572 olduğunu belirtsen iyi olur

zaten piyasa fiyatıda bu

neyse kusura bakma tekrardan

siliyorum yorumu
  • 1 adet NOTE 4 gemini05 arkadaşımıza kargo ile gönderilmiştir şimdiden hayırlı olsun en kısa zaman cihazın performans yorumlarını bekliyoruz

• replika iphone lara bulaşmayın demişsin. ama gerçek mtk6582 işlemcili metal kasalı 1gb ramli iphone 6 lar var. ben tr de satan görmedim özellikle sahibinden.com da satılan replika iphonların hepsi çöp. çoğunda 3g bile yok. en iyi clone iphone lar goophope adı altında satılan cihazlar. çinde iphone 6 mtk6582 li modeli 140-170 dolar arası satılıyor.cihazın performansı süper. goophope nun resmi olarak ta satış yaptığı aşağıda linkini verdiğim site. malum gümrük sorunu sebebiyle alamıyoruz. getirtebilen olursa bende almak isterim.

http://www.goophoneshops.com/100015
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    hocam mtk önemli değil herkes bu olaya takmış ıphone isterse mtk 6599 olsun cihazın arkada açılmıyor replika ürünlerin bataryaları malesef iyi gelmiyor pil olayı sorun olduğu zaman nasıl halledeceksin kaldıki hafıza durumuda çok düşük ürünün açılma sıkıntısı var note 4 replika kadar kaliteli değil kamerası olsun hızı olsun ben aldıklarımı aynı gün geri götürdüm satmam memnun kalmadığın ve kalmayacağım ürünü satmam ve önermem

• arkadaşlar FreePowerFS çirkef birisi bu gün benim yorumlarımdan bi tanesine yorum yazıp bana iftira atmış durumda itinayla şikayet ettim içinizden birisine 500 tl ye note 4 yollamışım içinden salatalık çıkmış benim cihaz verdiklerim ortada yorumlarda ortada büyük bir ihtimalle burada benim cihazları satmaya çalışanların tezgahı benim satışlarımı dışlamaya çalışıyorlar daha uygun fiat verip tam özelliklerini anlattığım için yapıyor olabilirler

• 1 adet note 4 selcuk2881 arkadaşımıza satılmıştır iyi günlerde kullanmasını diliyorum ve yorumlarını bekliyorum

not :arkadaşlar bu gün cezam bitti ilanım açıldı herhalde burada replika cihazların bütün detaylarını doğru yazıp anlattığım için başkaları tarafından yapılmış bir tuzağa düştüm bana çirkeflik yapan şahıs 1 hafta benim gibi ceza aldı ama yaptıran kim onu henüz öğrenemedim ama tahmin edebiliyorum

• Arkadaşlar Resul Bey Den Bende Telefon Alacağım, Adam Çok Kaliteli Dürüst Hiç Değilse Öbür Dünyasını Düşünen Bir Adam Kendisine Ben Kefilim Çok Güzel Itina Ile Anlatıyor Vede Diğer Sahibinden.Com Daki Üç Kağıtçılar Gibi Değil Malum Sahibinden.Com Dakiler Mallarını Öve Öve Bitiremiyorlar Telefonda Ama Eline Geçipte Parasını Ödediğin Zaman Bizden Almamışsın Diyorlar Benim Öyle 400 Liram Yandı Sahibinden Dekiler Şebeke Haberiniz Olsun Ne Alırsanız Bu Adamdan Alın Hiç Değilse Dürüst Ve Malına Sahip Çıkıyor.

Not: Niye Bu Kadar Övdün Derseniz Yapılan Iş Ortada Ikimizinde Profiline Bakın Ben Sivastayım Resul Bey Istanbulda Babamın Oğlu Değil Yiğidi Öldür Hakkını Yeme...
  • bende Resul beyden replika note dört aldım telefonda sadece bana göre 2 sorun var şebeke 1 diş gösteriyor ama çekimde bir sıkıntı yok diğeri radyo kulaklığı takınca çok azcik ses geliyor ama kulaklıksız sesi gerçek samsungdan bile fazla 1de batarya zaten bu tip tellerede sıkıntılı oluyor ama yarım gün rahat gidiyor wifi açıkken 3g ve görüntülü arama mevcut telefonda asfalt 8de dahil tüm oyunlar oynanıyor sıkıntı yok video izleniyor tek sıkıntı arada bir takılıyor du root ettim o sorunda kalktı ortadan şuana sorunum yok Resul beyin evine giderek bizzat aldım telefonu ve şuan inanılmaz derecede memnunum telefondan radyonun sesi az çıksada yalnız gps konusunda bira zayıf telefon işlemci4 çekirdek 6572mtk ram 1gb

arkadaş ilgili bir satıcı ve neyse onu söylüyor
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    hocam,mtk 6572 1.2ghz de çalışan çift çekirdekli Cortex-A7 yonga setli işlemcidir,4 çekirdek değil,bilgiyi düzeltme maksatlı yazdım yanlış anlaşılmasın.
  • yalnış gerek cpu z olsun gerek cpu identifier olsun 4 çeirdek gösteriyor
  • herkese ıyı forumlar dılerım

bu arkadasımız dan galax note 4 cıhaz bende aldım hatta arkadasla bulustuk karsılıklşı sohbet cay vs ıle cok ıcten ve durust bır arkadas kendısı

urun u root layıp cpu z vs programları ıle test ettım urun kalıtelı ayrıca su nu soyleyebılırım bu cıhazı gormek ısteyen benımle ıletısıme gecsın motokurye olarak calısıyorum cıhazı kullanıcı dan gormus olurlar ve ayrıca cıhazdan memnun um gerek kullanım gerek kalıte olarak en ıyısı

burda bu arkadasa haksız ıthamda bulunuldugunu dusunuyorum bazı sahıslar tarafından haksız yere ceza almıstır admınlere gonderdıgı mesajları gordum

fakat hıcbır sekılde somut bır cozum yolu belırtmemıslerdır ve haksız yere bır cok kez actıgı ılanları bloke edılmıstır acaba buradakı admın arkadaslar bu bolumde bu cıhazları satan baska bır uye tarafından avantamı alıyor dıye dusunuyorum
    ayrıca urunu nokı 1100 ıle sar degerı karsılastırdık nokıa 1100 30 kat daha fazla sar degerı verdı

bır de kısa not duseyım lafı uzatmadan

aklında soru ısaretı kalan arkadaslar yuz yuze gorussunler uzaktan lutfen mıde bulandırmayın

• Resul beyden bende note 4 replika telefon aldım kendisi beni evine davet etti kendisiyle sohbet ettik bu arada elindeki tüm telefonları getirdi benimde onları incelememe izin verdi aldığığım telefondan gerçekten memnun kaldım oyun içinde filan hiç takılma donma gibi şeyler olmadı telefonla ilgili 2sıkıntım var şebeke göstergesi 1 yada 2 gösteriyor ancak çekmeme durumu yok birde bataryası zayıf ama yeterli yinede neyse gelelim Resulbeye burada kendisine komplo kurulduğunu düşünüyorum çekemeyen bazı arkadaşlar tarafından

neyse gelelim paketten hıyar çıkmış olayına paketten hıyar çıkaracak adam hiç şu şekil yaparmı ben telefonu düşürdüm ekranı kırıldı ve servis için bana yardımcı olur ken bana telefonum yapılana kadar telefon temin etti

telefona gerçektem bayıldım tüm oyunları sıkıntısız açıp takılmadan çalıştırıyor ve uzun müddet oynatıyor video performansı yarika zil sesi çok şahane kamerasıda çok güzel gece çekimi güzel değil ama gündüz bir harika

telefonun 2.sıkıntısıda radyonun sesi kulaklıkla çok az çıkıyor

telefon neyse onu diyor sar eğeri ölçen alet almış birde onunla ölçüp öyle veriyor teşekkürler kendisine

• Replika dediğiniz ürün ne kadar kaliteli olabilir ki...
    Sonuçta çakma bir ürün ve yurda kaçak yollardan getirilmiş..
    Burada memnunum filan diyenlere şahsım adına inanmıyorum ama yazık ki bu yorumlara inanan gençler mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe4

Replika dediğiniz ürün ne kadar kaliteli olabilir ki...
    Sonuçta çakma bir ürün ve yurda kaçak yollardan getirilmiş..
    Burada memnunum filan diyenlere şahsım adına inanmıyorum ama yazık ki bu yorumlara inanan gençler mevcut

dostum niye sen bu kadar benim ilanıma ve yorumlarıma takıntı yapıyorsun aynı cihazları bymobile satıyor hemde şatafatlı ilanı var diye uygun fiatlı cihazları millete yüksek veriyor bi yandanda aslında iyi oluyor aklını kullanmayana müstehap gelelim kaçak olayına bahsettiğim şahış ticari yollarlamı getiriyor yada sahibinden üzerindeki dolandırıcılar v.s zorunuza giden ne söyleyimmi 1 dürüstlük 2 şeffaflık 3 sammi bi şekilde cihazın ayrıntılarını veriyorum bundan 3 hafta önce birisi çirkeflik yaptı ceza almamı sağladı başardı sanırım şimdide sen bunu yapmak istiyrosun eğer buradaki diğer replika satıcısının adamıysan baştan söyle içinde kalmadın dostum çok şükür yorum yapanlar çok memnun kalmış ki o yorumu babasının hayrına yapmıyorlar kötü çıksaydı kötü yorum yapsaydı inanırdın ama fazla söze gerek yok reefranslarım olsa cihazlarımın bilgileri videoları orada istiyen alır isteyen aynı cihaza 100 tl daha verip daha şatafatlı ilanlardan alır karar onların

• efe4 kullanıcısına yanıt
    ayrıca sana fikrini soranda olmadı

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Ben ilana yorum yaparken ilanı kim açmış diye bakmadım, Replika satan KİM OLURSA OLSUN aynı yorumlarımı yapıyorum.
    Ayrıca şatafatlı ilanlar ile satış yapan şahıs kimse onu da tanımıyorum ve onun yada hiç bir satıcının adamı da değilim.
    Kaçakcılık mahkemesinde çalıştığım için ve bu konuda yeterli bilgim olduğu için yorum yapıyorum.
    İnsanların replika ürünlere para verip de sonradan pişman olmasını istemiyorum
  • efe4 kullanıcısına yanıt
    insanların çoğu düşük ücretle çalışıyor senin gibi devlet memuru değil yüksek maaşla çalışmıyor adam 1000 tl alıyor kızı başkasından büyük telefon görmüş özenmiş istemiş ne yapsın bu baba kızına nasıl hayrı desin mecburen çoğu insan bu taklit ürünlere yöneliyor ayrıca bu kadar titiz itanılı biriyse git önce sahibinden üzerindeki dolandırıcı şebekeyi bulup kapat ayrıca ben kaçak ürün getirmiyorum isteyene tavsiye edip en sağlam ve sorunsuz cihazı temin ediyorum bide işin bu boyutuna bak derim herkesi karalama bence televizyondaki satıcıları engelle

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir televizyonda replika ürün satıldığını görmedim, (satılan her ürün kaliteli demiyorum ama sonuçta yasal ürünler) ayrıca sahibinden de ürün satan adamların yarısı zaten mahkemelerde sürünüyor.
    Ayrıca kaçak ürünü getirmek kadar onu pazarlamak ve bulundurmak da suçtur.
    Ben eğer 1000 TL maaş alıyorsam ona göre harcama yapar ona göre ürün alırım. 7 Yıldır devlet memuruyum ondan önce ben 660 TL maaş ile çalışıyor ve harcamalarımı da ona göre yapıyordum ve hiç birşeyimde eksik değildi.
    senin sattığın ürünleri alan adamın kızı yada oğlu o telefonu bir ay kullandıktan sonra replikaya lanet edecektir.
    Eğer bu kadar dar gelirli insanları düşünüyorsan satma replika ürünleri. Kandırma milleti, Alma paralarını, Millete yapacağınız en büyük iyilik budur.
    Sende biliyorsun ki replika ürün alanlar 3-5 ay içerisinde o telefonu kullanmaktan usanıyor ve daha fazla dayanamayıp atıyor bir kenara.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.