Şimdi Ara

/ALINIK/ XBOX 360 S --DEVAM EDİYOR--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Yeni üreti tarihli modeller 1. tercihtir

3-çift gamepad olanlar yine tercih sebebidir

4-Slim diye anılan yeni modeller tercihtir

5-RGH cihaz tercihtir.fiyat konuşulur

6.10 YILLIK MAKINAYA BİR ÇUVAL PARA İSTEMEYİN ENAYİ VEYA KERİZ YERİNE KOYMAYA KALKMAYIN.ŞUAN MEMLEKETİMDE BU KONSOL'UN SIFIRI 494 TL.ANLAMADIM Kİ ESKİ MODEL CEP TELEFONLARI GİBİ İL İL DEĞİŞİYOR FİYATI SANIRIM.ŞÖYLE İNCELEDİM İLANLARI KIRIK DÖKÜK ÇÖPLER BİLE 400 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-360-xbox3 60-satis-ve-aksesuar-rgh-cip-adana-oyun-dunyasi-174989667/detay
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 18 Ağustos 2014; 20:57:58 >

• Pm atıldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlis anlamayin bilgi vermek icin yaziyorum. O yazdiginiz ilandaki adamdan bende alacaktim aradim ve bana o fiyata 4 gb ve kirilmamis olarak verdiklerini soyledi. 4 gb bir ise yaramiyor kirdiracaksaniz en az 250 gb olsun. Cunku kendi harddiski disindaki harddisklerden cok bi verim alinmiyor malesef. Onun fiyatida 750 tl dedi bana. Kirilmis sekilde ve 7 oyunda hesiye ediyordu. Yani isin ozu o ilandaki cihazdan dusunmeyin. 2. El olsun ama 250 gb olsun. Temiz kirilmis bir seti 250 gb olarak 500 tl gibi bir rakama bulabilirsiniz ki bence rghli ise guzel rakam...

• caglayan95 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Adana'da aşağı yukarı fiyatların ne oldugunu belirtmek için yazdım.Donanım zaman geçtikce ucuzlayan birşey keza yurtdışında yerlerde fiyatları ancak güzide ülkemizde simsarcılar kapıyı 800 TL den açıyor hatta kinetic kutulu PS4 fiyatına.
    Çok şükür alacak param var ancak değerinin 2 katına şeyi almak kendimi enayi gibi hissettiriyor.Açıkcası Merkeze gidip de Konsol aramayada üşeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARS BİLİŞİM

Yok hocam Adana'da aşağı yukarı fiyatların ne oldugunu belirtmek için yazdım.Donanım zaman geçtikce ucuzlayan birşey keza yurtdışında yerlerde fiyatları ancak güzide ülkemizde simsarcılar kapıyı 800 TL den açıyor hatta kinetic kutulu PS4 fiyatına.
    Çok şükür alacak param var ancak değerinin 2 katına şeyi almak kendimi enayi gibi hissettiriyor.Açıkcası Merkeze gidip de Konsol aramayada üşeniyorum

Sonuna kadar haklisiniz hocam. Heleki ps3 fiyatlari iyice ucmus. Bende 2. El aldim forumdan 250 gb. 390 tlden aldim acikcasi ama full kutulu ve sifir kondisyonda idi. 120 lirada rgh yaptirmak icin verdim. 500 e mal oldu bana. Ama en azindan temiz bir cihaz aldim. Kismet meselesi. Internetten aramaya devam edin bence acele etmeyin. Illaki kar dusunmeyen birileri cikiyor. Kolay gelsin size. Insallah guzel bir cihaz bulursunuz. Saygilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: caglayan95

quote:

Orijinalden alıntı: PARS BİLİŞİM

Sonuna kadar haklisiniz hocam. Heleki ps3 fiyatlari iyice ucmus. Bende 2. El aldim forumdan 250 gb. 390 tlden aldim acikcasi ama full kutulu ve sifir kondisyonda idi. 120 lirada rgh yaptirmak icin verdim. 500 e mal oldu bana. Ama en azindan temiz bir cihaz aldim. Kismet meselesi. Internetten aramaya devam edin bence acele etmeyin. Illaki kar dusunmeyen birileri cikiyor. Kolay gelsin size. Insallah guzel bir cihaz bulursunuz. Saygilar...

Temenniniz için teşekkür ederim haklısınız kısmet meselesi sizde güle güle kullanın cihazınızı

• HOCAM RGH Lİ DEMİŞSİN AMA BENDE FWLİ VAR İSTERSEN FW DE LİVE'A DA BAĞLANABİLİRSİN.
    http://forum.donanimhaber.com/m_95874336/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byorkouk kullanıcısına yanıt
    Hocam durum şimdi şöyle; konsolun sıfırı Adana'da 450-500 TL civarı ki zaten örnek olması babında bir linkte koydum
    100 gb HDD 80 TL FW ise 30 TL yani toplamda 600 TL civarına ben "0 KM"konsol edebilecekken 10 yılını devirip şarap olmuş makinalara herif kapıyı 500 tl den açınca bu sefer tepemin tası fırlıyor
    kinect zımbırtsını almıyayım ona göre bir fiyat belirleyen yukarıdaki yazdıklarıma göre.Derdim üşengeçlil ilçeden kalkıp GALERIA gitmeye üşeniyorum ama Hafta sonu yol gözüktü bize internetten hayır yok keza tutturabildiklerine "öttürme" derdinde maalesef insanlar insanlarımız...
  • İLANDA DA YAZIĞIM ÜZERE PAZARLIK VAR İLLA O FİYAT OLCAK DEĞİL.KİNECT ASLINDA GÜZEL CİHAZ, ÖZELLİKLE AİLE ORTAMINDA.HOCAM 53 OYUNA 250GB BİLE YETMİYOR VE FW 30 LİRA AMA YAPTIRABİLİRSEN.ÖYLE HER CİHAZ FW OLMUYOR VE BUARALAR GÖRDÜĞÜM KADARIYLA PEK FWLİ SIFIR CİHAZ GÖREMEDİM.İKİNCİ ELDE VAR AMA SIFIR YOK MALESEF.ÇÜNKÜ 2012 DEN İTİBAREN FW 150 TL ÇÜNKÜ BOARD DEĞİŞİMİ FALAN YAPIYORLAR.XBOXI 4 SENEDİR KULLANIYORUM VE EPEY BİR BİLGİ TOPLADIM VE TAKİP EDİYORUM.MİLLET CDCİ KÖŞELERİNDE SÜRÜNÜRKEN BEN GİTTTİM ARAŞTIRDIM UYGUN DVD YAZICI BULUP OYUNLARIMI KENDİP İNDİRİP KENDİM YAZDIM.FW YAPMAKTA ÇOK İSTEDİM AMA CİHAZI FAZLA KURCALAMAK İSTEMEDİM ANCAK İÇİNİ TEMİZLEMEK İÇİN BİRKAÇ KEZ AÇTIM VE TEMİZLEDİM.KISACASI DEDİĞİM FİYAT BENCE MAKUL ÇÜNKÜ ORTALIKTA FWLİ YOK ANCA YA SIFIR ALACAKSIN ORJİNAL YADA RGH/JTAGLİ

• byorkouk kullanıcısına yanıt
    hocam kinect illaki güzel eğlencelidir ama benim ihtiyacım yok daha doğrusu bu zevki tadacak kadar ailem ile aram iyi değil .Onu çıkartalım derseniz paketten konusuruz
    fiyatı.Gereğinden fazla şişiriliyor XBOX ülkemizde özelliklede bazı illerde bazı simsarcılar aracılığıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 13 Ağustos 2014; 17:00:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.