Şimdi Ara

Alınmaması gereken denemeler [GÜNCEL LİSTE] Önerilenler eklendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
13
Favori
30.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Güçlü asker

Geçen seneki 3 4 5 i çözdün büyük ihtimal. Bu sene güncellendi

geçen sene orta seviyeyi çözmüştüm.matta 10 neti geçemedim gerçek sınavda 34 yaptım. apotemi için de aynı şey geçerli zor demek kaliteli demek değil bu ikisinden de uzak durun
  • Bu konunu amacı ne? ne alınmamalı?
  • karekök ygs mat denemesi alma aldırma !!
  • Jhiy kullanıcısına yanıt
    Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

BİNOT
    KİDA
    BİLGİ SARMAL
    345

BUNLARI ÇÖZ GEÇ .

BÖLÜM OLARAK
    PALME
    KAREKÖK
    ENDEMİK

ÇÖZ GEÇ.

EASY YGS

palme feni öneren ver önermeyen var nasıldır biliyormusun ? bu pazartesi alıcam da ikilemde kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

BİNOT
    KİDA
    BİLGİ SARMAL
    345

BUNLARI ÇÖZ GEÇ .

BÖLÜM OLARAK
    PALME
    KAREKÖK
    ENDEMİK

ÇÖZ GEÇ.

EASY YGS

palme feni öneren ver önermeyen var nasıldır biliyormusun ? bu pazartesi alıcam da ikilemde kaldım

yeni palme fen iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

Neden ?

sinavdan uzak kalip sorularla dolu zorluk seviyesi ise alt duzeyde olan bir denemeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle fdd 10 lu son özdebir denemesi 37 net gelmişti fdd de bir tanesinde 26 ya düştüm bazı soruları 3-4 ayrı hocara soruyordum hiç biri çözemiyordu veya hetalı diyorlardı.Keza fende de yanlışlarımın yarısına hocalar cevap anahtarı demişlerdi
  • Ben bunu okumadan önce bugün gittim endemik 3 lu yayın denizi fen bölüm deneme ve karekok 5 li ygs deneme aldım bilseydim önceden daha iyilerini alırdım zaten bizim burda adam akıllı kırtasiye yok

• Jhiy kullanıcısına yanıt
    Ne alalım onun yerine ?
  • Final'in tüm denemelerine giriyorum hakikaten berbat. (Finale Doğru, Seri vb.) Hocalarla konuştum zaten çoğu herkesin çözebileceği kolay soru hiç yok diyor. Oradaki netleri çok takmıyorum artık.

Altın Karma almıştım tüm yayınları görmek için güzel set bence (10 farklı yayından birer adet)

Derece Matematik zor geldi.

Sınav 30x40 Mat. ilk denemeler kolay sonrakiler orta ayarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 3 Şubat 2017; 20:54:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhiy

quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

Neden ?

sinavdan uzak kalip sorularla dolu zorluk seviyesi ise alt duzeyde olan bir denemeydi

krdş sen dogru karekök mat çözdüğüne emin misin Bence piyasadaki en iyi denemelerden birisi kolay-orta-zor soru dagılımları çok iyi yapılmış.
  • kardeşler 40 gün kaldı diye illa 25 net mi yapak mattan apotemi hediyeyi çözdüm apoteminin denemesine bulaşmam daha bu nedir agam
  • 5-6 tane fen denemesi çözdüm böyle rezil deneme görmedim hem bence bazı sorular hatalı hem de cevap anahtarında hata var.

• Çöz Kazan YGS 5 li deneme seti mutlaka listede olması lazım.

• kardesim gecen sene ygs den once cozerdim eski basim cozmus olabilirim ama cidden kotuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jhiy

kardesim gecen sene ygs den once cozerdim eski basim cozmus olabilirim ama cidden kotuydu

Geçen senekine herkes kötü diyor ama bu seneki çok güzel
  • gecen senekinden bahsediyorum kardesim,bu seneyi bilemicem unive yerlestim cok sukur.sizede iyi calismalar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.