Şimdi Ara

Alınmaması gereken denemeler [GÜNCEL LİSTE] Önerilenler eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
13
Favori
30.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda bunları listeleyelim ki 2 saat 40 dakikamız boşa gitmesin ben başlıyorum
    -Okyanus 10'lu

Evet herkes pişman olduğu denemeleri yazdı 3 sayfayı geçti bende bunları listeliyorum
    -Finali görünce kaçın
    -Karekök 12'li 5'li (sadece iddialısına olan serisine laf yok sanırsam)
    -Palme'ye aşırı fazla tepki var genel olsun bölüm olsun.
    -Özdebir 10'lu alakasız denildi.
    -Okyanus alın lakin sınavdan 90 gün önce felan çözün şu sıralar uzak durun
    -Yayın denizi, Kültür, Gür ( Fen bölümü denemeleri) bunlara her sayısalcı nefret kusmuş
    Konuda en çok bunlar söylenmiş. Ayrıca öneri isteyen arkadaşlarda var onlarda bu listeyi göz önünde bulundurursa son 37 günde sağlıklı denemeler çözebilirler. Herkese başarılar.

Önerilen denemeler (seviye fark etmeksizin yazıyorum)
    -Apotemi 7'li
    -3 4 5 5'li
    -Endemik 7'li 5'li + (bölüm denemeleri önerildi)
    -Frekans 5'li
    -Metin yayınları 5'li
    -Kida yayınları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güçlü asker -- 3 Şubat 2017; 13:45:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alınmaması Gereken Denemeler [Güncel Liste]

Deneme sınavları, öğrencilerin akademik seviyelerini ölçmek ve gelecekteki sınavlara hazırlamak için kullanılan önemli değerlendirme araçlarıdır. Ancak, bazı deneme yayınlarının zorluk dereceleri, öğrencilerde endişeye neden olabilir.

Sıkça Sorulan Sorular:

• Tanım Yayınları Zor mu? Tanım Yayınları denemeleri genel olarak orta zorluk seviyesindedir. Öğrenciler, temel kavramları ve teorileri anlıyorlarsa bu denemelerde başarılı olabilirler.

• Adal Yayınları Zor mu? Adal Yayınları denemeleri zorluk derecesi bakımından değişkenlik gösterir. Bazı denemeler orta düzeyken, bazıları öğrenciler için daha zorlayıcı olabilir.

• Süpervizör Yayınları Zor mu? Süpervizör Yayınları denemeleri genellikle orta ila zor arası bir zorluk seviyesine sahiptir. Bu denemeler, öğrencilerin analitik düşünme ve problem çözme becerilerini test etmeyi amaçlar.

• Pascal Yayınları Zor mu? Pascal Yayınları denemeleri, zorluk derecesi bakımından Adal Yayınları denemelerine benzer. Bazı denemeler orta düzeyken, bazıları daha zorlayıcı olabilir.

• Süpervizör Deneme Zor mu? Süpervizör denemeleri zorluk derecesi bakımından değişkenlik gösterir. Bazıları orta düzeydeyken, bazıları öğrenciler için daha zorlayıcı olabilir.

• Fokus Yayınları Zor mu? Fokus Yayınları denemeleri, orta ila zor arası bir zorluk seviyesine sahiptir. Bu denemeler, öğrencilerin konuları derinlemesine anlamalarını ve yüksek düzeyde bilişsel beceriler kullanmalarını gerektirir.

• Tandem Yayınları Zorluk Derecesi? Tandem Yayınları denemeleri, orta zorluk seviyesindedir. Öğrenciler, temel kavramları ve teorileri anlıyorlarsa bu denemelerde başarılı olabilirler.

Genel olarak, alınmaması gereken denemeler, zorluk derecesi bakımından orta ila zor arası değişkenlik gösterir. Öğrenciler, deneme sınavlarına hazırlanırken düzenli bir çalışma programı izleyerek, bol bol soru çözerek ve alanında uzman öğretmenlerden destek alarak başarılı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam üniye giden arkadaşlar hep okyanus 10 'luyu öneriyordu sebebi nedir?
  • Okyanus matematik.
  • ertugdur E kullanıcısına yanıt
    kardeşim saçmalık ya ben de araştırmadan aldım denemeyi ne tr ne sosyal ne mat.. çok uzak ygs ye soruları
  • Kesinlikle okyanus 9 u çözdüm şimdi cevap anahtarı bile yanlış
  • Karekök 12'li.

Ayrıca Okyanus 10'lu abarttığınız kadar kötü değil.
  • Okyanus 5 li veya 3 lü nasıl sizce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okyanus 10 lu ve karekök 12liyi aldıktan sonra da bu mesajları görmek hoş oldu
  • Karekok 12li cöppppp
  • Karekök (genel denemeleri), okyanus (öğğ, hiçbir şeyleri güzel değil iğrenç ötesi bir yayın), palme palme palme palme (nefreeet ediyorum, herhangi bir şeyini almamaya yemin ettim, o derece.)
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Özellikle palme tarih.. Hani zor mu yoksa cevapları yanlışta bizi mi kekliyolar belli değil bitirene kadar canım çıktı
  • okyanus 10lu çözülebilir abartmayın, ama 40 gün kala çözülmesi gereken deneme değil
  • Yayın denizi fen denemesi
    Gür yayınları fen denemesi
    Kültür matematik denemesi
    Kültür fen denemesi
  • Hocam gur yayinlari fenini niye begenmediniz?
  • Finalin tum deneme setleri

mezunum gecen sene de boyleydi

Mat ve fenleri hic bi zaman sinavla alakasi olmaz
  • Karekök 5li (2 satır problemler matematikte, fizik aşırı basit bir tane özgün soru yok biyoloji biraz iyi, Türkçe kolay)

Fdd 10lu( matta cebir çok zor problemler ilkokul seviyesi geo zor ygs ile alakası yok matematiğinin, feni güzel ama lys seviyesi bana göre)

akıllı adam orta şekerli 10lu (matı türkçesi çok kolay feni iyi denebilir)

Kolay dediklerim yani özgün olmayan alışılmış sorular
  • ben de karekök 12li almıştım taa senenin başında hala 8 tanesini çözmedim kardeşime miras mı bıraksam acaba
  • Palme 3'lü (matematik ösym ile alakasız, 1 denemede en az 8 fonksiyon var, bunların 4-5 tanesi özel tanımlı fonksiyon)
  • Palme Sentez Çöp
  • Endemik 15 mat brans yüksek seviyeye hitap etmiyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.