Şimdi Ara

Alınmaması gereken denemeler [GÜNCEL LİSTE] Önerilenler eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
13
Favori
30.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneme piyasası tamamen çöp bu sene. 3 tane apotemi denemem kaldı,bitince ne alacam hiç bilmiyorum. Keşke 20li falan olsaydı da bitmeseydi. Bu kadar kötü deneme nasıl hazırlıyorlar hayret doğrusu yahu. Öğrenciler hazırlasa daha güzel hazırlar.

Koskoca final hiç mi şu denemelerin üstüne düşmez? Saçma sapan kalitesiz soruları var.

Karekök soru bankalarını bu kadar güzel hazırlayıp da denemeleri ancak bu kadar çöp hazırlayabilirlerdi.

Palmeyi hiç saymıyorum bile. Nasıl diğer yayınlardan daha kötü hazırlayabiliriz diye düşünmüşler resmen.Tabi alanlar üzülmesin neticede her deneme bir şeyler katacaktır.

Bir de sırf deneme hazırlayan,soru bankası çıkarmayan yayınlar var. Yahu koskoca senede işiniz sadece adam akıllı 7 tane deneme çıkarmak. Onu da beceremiyorsunuz
  • evrensel iletişim yayınları 10 lu ygs deneme aldım iyimidir ?
    iyi değilse iade edicem.
  • Palme ve 5'li Endemik genel denemelerini ben beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence palemenin bölüm denemeleri o kadar kötü değil, özellikle fen denemesini beğendim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general188

Deneme piyasası tamamen çöp bu sene. 3 tane apotemi denemem kaldı,bitince ne alacam hiç bilmiyorum. Keşke 20li falan olsaydı da bitmeseydi. Bu kadar kötü deneme nasıl hazırlıyorlar hayret doğrusu yahu. Öğrenciler hazırlasa daha güzel hazırlar.

Koskoca final hiç mi şu denemelerin üstüne düşmez? Saçma sapan kalitesiz soruları var.

Karekök soru bankalarını bu kadar güzel hazırlayıp da denemeleri ancak bu kadar çöp hazırlayabilirlerdi.

Palmeyi hiç saymıyorum bile. Nasıl diğer yayınlardan daha kötü hazırlayabiliriz diye düşünmüşler resmen.Tabi alanlar üzülmesin neticede her deneme bir şeyler katacaktır.

Bir de sırf deneme hazırlayan,soru bankası çıkarmayan yayınlar var. Yahu koskoca senede işiniz sadece adam akıllı 7 tane deneme çıkarmak. Onu da beceremiyorsunuz

Hocam apotemi zorluğu felan nasıl almaya değer mi ?

• Final 3'lü denemeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Diğer varyasyonlarını bilmiyorum ama 3'lü kesinlikle çok kötü.
  • onurkose O kullanıcısına yanıt
    matematiği biraz zor diğerleri iyi
  • Ne kaldı beyler yayın olarak hepsini yazmışsınız kötü diye karekök de final de var bende yakayım mı onları şimdi.
  • sınav 5li okyanus 5li görünce kaçın
  • aldığım çoğu kitabı kötülemişsiniz beyler boşunamı çözdük biz bunları
    kitap önerisi yaparmısınız
  • palme mat(feni güzel)
    fdd genel denemeler
    kültür fen mat(aşırı basit kolay isteyen alabilir)
  • Ryshiz kullanıcısına yanıt
    Sarmal çözümlü deneme baya iyi özellikle şu tatil dönemi için (soru soracak insan yok)
  • FDD 10'lu ve Palme 10'lu kesinlikle çöp.
  • sınavda nasıl soru çıkacağını nereden biliyoruz ki ? soru seçme lüksümüz yok elimizden geldiğince fazla deneme çözmeliyiz , ayrıca finalin 5 li denemesini aldım gayet güzel
  • clinkx C kullanıcısına yanıt
    yok hocam 5li değil benim ki ders ders bölüm denemesi şeklinde bir kitapları var ondan bahsediyorum
  • Yazmayı unutmuşum, evrensel iletişim z9. Aldıysanız bile direk basın çöpe.

• En çok önerilenler eklendi.

• finali görünce hakikaten kaçmak lazım , 3 denemsini çözdüm az kalsın sınava girmekten vazgeçecektim. Sonra birisi onlar çok zor diyince rahatlayıp esen yayınları aldım. Esen ise çok kolay geldi bana.
  • sınava geçen sene girdim tek diyeceğim 345 almayın
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki 3 4 5 i çözdün büyük ihtimal. Bu sene güncellendi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.