Şimdi Ara

Alınmış sisteme anakart tavsiyesi (p7p55 lx vs p7p55d-e lx)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki halihazırda alınmış sisteme anakart tavsiyeniz nedir? OC, Crossfire vb. yapmayacağım. Aslında Asus p7p55 lx ve p7p55d-e lx arasında kaldım. p7p55d-e lx'te usb3 ve sata 3 var. acaba hdd açısından sata 3'ün belirgin bir avantajı olur mu? iki kart arasındaki 35-40$ farka değer mi?

CPU: INTEL i5 760 2.80 GHz Quad Core Socket 1156 8MB

BELLEK - RAM: CORSAIR 4 GB (2X 2GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 XMS3 CMX4GX3M2A1600C9

HARD DISK:
    WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB Caviar Black 6GB/s WD1002FAEX

EKRAN KARTI: MSI GTX 460 N460GTX Cyclone 1GD5/OC, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı

• sata3 tam olarak yerine oturmadı cok az bir fark eder.zaten sata3 e verecegin parayla 500 gb 32 mb x2 raid yap daha iyi olur.
  • Bulabilirsen P55A-UD3R alabilirsin, ben kullanıyorum memnunum(iyi oc performansı var) yada eşdeğer bir anakart, usb3 ve sata3 masal, oc yapmayacaksan ucuzunu al, oc yapacaksan işler değişir, ileride pişman olma, işlemcin çok iyi overclock oluyor, 4.0ghz'de 6 çekirdekli 1090t'yi sallar oyunlarda, seçim senin...
  • teşekkürler.sata3'ten vazgeçtim o zaman. peki anakart olarak asus p7p55 lx seçimi iyi mi? tavsiyeniz nedir? bir de gigabyte'ın ga-p55-ud3l modeli var. hangisini seçmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

Bulabilirsen P55A-UD3R alabilirsin, ben kullanıyorum memnunum(iyi oc performansı var) yada eşdeğer bir anakart, usb3 ve sata3 masal, oc yapmayacaksan ucuzunu al, oc yapacaksan işler değişir, ileride pişman olma, işlemcin çok iyi overclock oluyor, 4.0ghz'de 6 çekirdekli 1090t'yi sallar oyunlarda, seçim senin...

teşekkürler anladım ama oc hakkında hiç bilgim yok ve uğraşmak da istemiyorum.benim için normal bir oyun performansı yeterli. bu durumda anakart tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanick

quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

Bulabilirsen P55A-UD3R alabilirsin, ben kullanıyorum memnunum(iyi oc performansı var) yada eşdeğer bir anakart, usb3 ve sata3 masal, oc yapmayacaksan ucuzunu al, oc yapacaksan işler değişir, ileride pişman olma, işlemcin çok iyi overclock oluyor, 4.0ghz'de 6 çekirdekli 1090t'yi sallar oyunlarda, seçim senin...

teşekkürler anladım ama oc hakkında hiç bilgim yok ve uğraşmak da istemiyorum.benim için normal bir oyun performansı yeterli. bu durumda anakart tavsiyeniz nedir?

Yerinde olsam GIGABYTE P55-UD3L düşünürdüm, sata3 ve usb3 sallarsak, benim anakarttan tek farkı ses çipseti Dolby® Home Theater desteklemiyor, bunun ne fark yarattığını bilmiyorum, alternatif asus'ta dandik via ses çipseti var, ben olsam gigabyte seçerdim, yalnız US3L alma, alırsan UD3L al, gigabyte'ta ultra durable var yani daha dayanıklı, asus yanlış hatırlamıyorsam kapasitörleri sıvı(bakmaya üseniyorum), sonuçta bu anakartı alırsan overclock düşünmelisin, işlemci iyi overclock oluyor, bir de işlemci soğutucu al...

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3293

• TURK SITH önerileriniz için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.