Şimdi Ara

Alışkanlık oldu elim sürekli Space tuşunun üzerinde. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kötü birşey değil. Kontorlü rahatlaştırır. Duruma ayak uydurmanı rahatlatır.
  • sorma ya ben hep öyleyimde dota2 oynarken fena sıkıntı yaratıyo karakteri ortalıyım diye basıyorum bilinçsizce sonra ölüyoruz tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla parmağınız space tuşu üzerinde olmadan oynayabiliyorsanız gerçekten helal olsun size çünkü kullanması en basit tuş ve sürekli kullanmak zorundasın. wow oynarkende hoplayıp zıplamayı sevdiğimden çok haşır neşirimdir space tuşuyla.
  • Abi nasi kilitli modda oynuyorsunuz ya eminim reflekslerinizi düşürür. Hic mi ez ile ulti atmiyorsunuz hiç mi gank yiyince tepki vermeyip ölüyosunuz ? Asla y ye basili veya space basili oynayamam.

• F1 kullaniyorum.

• Alışırsan çok iyi oluyo daha rahat flash atmanı falan sağlıyo smartcast gibi alışmalısın sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Abi nasi kilitli modda oynuyorsunuz ya eminim reflekslerinizi düşürür. Hic mi ez ile ulti atmiyorsunuz hiç mi gank yiyince tepki vermeyip ölüyosunuz ? Asla y ye basili veya space basili oynayamam.

Sürekli sabit kamerada oynamıyoruz zaten sadece bazı durumlar da rahat olmanı sağlıyo sende dene bi kaç defa ara sıra space ye bas anlarsın demek istediğimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Küfürgen

quote:

Abi nasi kilitli modda oynuyorsunuz ya eminim reflekslerinizi düşürür. Hic mi ez ile ulti atmiyorsunuz hiç mi gank yiyince tepki vermeyip ölüyosunuz ? Asla y ye basili veya space basili oynayamam.

Sürekli sabit kamerada oynamıyoruz zaten sadece bazı durumlar da rahat olmanı sağlıyo sende dene bi kaç defa ara sıra space ye bas anlarsın demek istediğimizi

Ha onu cok nadir yaparim mesela tfyi izliyorum bende kendimi baseden yurutmusum direk space ile kendime odaklarim ama surekli basmak sencede sacma degil mi

• Ben tf de y basıyorum yoksa 5v5 de kendimi bulamıyorum lan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Küfürgen

quote:

Ha onu cok nadir yaparim mesela tfyi izliyorum bende kendimi baseden yurutmusum direk space ile kendime odaklarim ama surekli basmak sencede sacma degil mi

Lane de kaçarken veya kovalarken skil mesafesine bakmak için yarıyo saçma veya gereksiz değil yani

• Dün 3 kill aldıktan sonra 4 kişinin top'a laneden gank gelmesiyle klavyeye yumruk atmam bir oldu. Ve tahmin edin ne oldu, ekran tamamen kitlendi 30 dk boyunca arkadaşıma sordum adamların canlarını .Sonradan fark ettim F9'a basınca düzeliyor. Bu sorunu yaşayanlara yardımcı olur belki.
  • Doğru olanı yapıyorsun ki o kombinasyondada zamanla hızlanırsın
  • BoneOfBreak kullanıcısına yanıt
    Hangi lane de oynuyorsun bilmiyorum ama Space tu?unu kullanmak o kadar da kötü bir ?ey de?il. ?öyle ki: Geçen ay Doublelift'in streamini izliyordum ve ?öyle dedi: Takym sava?larynda syk syk Space tu?unu kullanyyorum, gerekti?inde kullanmyyorum. Space tu?unu kullanmamyn nedeni ise takym sava?ynda kendimi daha kolay buluyorum dedi. Hatta Laning Phase'de bile space tu?una basyly tutarak farm yapyyor. Sadece Purple Team yani yukary takymda iken kullanmyyor, sanyrym kamera açysy kysytlanyyor o ?ekilde. Tabi bunun yanynda minimap kontrolünü unutmuyor. Aslynda o kadar da kötü bir bey de?il.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 31 Aralık 2013; 14:47:14 >
  • Self+Smart cast oyna kendine yetenek basman gereken durumlarda.
  • ben de sürekli basarım ama hani kamera benim champın üzerine gelsin diye yoksa space tuşuna basılı tutup oynamayı nadir yaparım
  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    Mainim support ama mid ve adc'de oynuyorum. Oyuna başladığımdan beri smart cast kullanıyorum daha hızlı hareketler yapabilmek için. Dediğin gibi farm yaparken ve takım savaşlarında sürekli basılı tutuyorum space tuşuna ve daha iyi odaklanıyorum oyuna.
  • Ben spaceyi hiç kullanmıyorum.
  • Sol baş parmağım daima space'in üstünde durur benimde. :)
  • Tflerde kendimi kaybedince yada yürürken space basarım ama adama dalarken fln mouse ile kontrol edebiliyorum
  • Skilleri smart case yapıyorsun.Alt yerinede shifte alıyorsun kendine basmak için.Serçe parmağın boşta olacağı için kolayca shifte basıyorsun sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.