Sizde yapıyormusunuz? 2 yıldır LoL oynuyorum, son 6 aydır sürekli Space tuşuna basılı tutuyorum oyun başladığında. Bu olay TF'larda kendimi bulamayıp ölmemden sonra başladı. Ama şöyle bir eksisi var, Kayle ve Lissandra gibi championlarla oynarken kendime ulti atmam zorlaşıyor. O anda baş parmağımı Space'den kaldırıp Alt'a basamıyorum. Neyse saçmaladım galiba, ama sorum hala geçerli.
Bende sürekli space kullanıyorum . Zamanla alışırsın .
quote:
Orijinalden alıntı: Loriens
Bende sürekli space kullanıyorum . Zamanla alışırsın .
bende 2 senedir oynuyorum ama alıştım artık mouse ile gayet rahat kameramı kontrol edebiliyorum kendimi de kaybetmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: baLbesh
bende 2 senedir oynuyorum ama alıştım artık mouse ile gayet rahat kameramı kontrol edebiliyorum kendimi de kaybetmiyorum
Alıntıları Göster
space e basıp kendi kamerama geçince midem bulanıyor benim
quote:
Orijinalden alıntı: Gukama
space e basıp kendi kamerama geçince midem bulanıyor benim
Alıntıları Göster
benim sol elimin baş parmağı space üstünde duruyo haritayı baseden ortaya doğru kaydırdığımda filan space e basıyorum onun dışında mause ile kontrol edebiliyorum
bi ben y tuşunu kllanıyom sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Fumetsu
benim sol elimin baş parmağı space üstünde duruyo haritayı baseden ortaya doğru kaydırdığımda filan space e basıyorum onun dışında mause ile kontrol edebiliyorum
Alıntıları Göster
O zaman Lee sin oynamaya başla. Faydasını görürsün :) Madem tuşa basıyorsun.
Ozaman sen =ben
Benim sol serçe parmağım 2 senedir LShift'in üstünde. Nalet olsun ki smartcasti böyle kullanmaya alıştım.Hala da bu şekil devam ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Eldarion
Benim sol serçe parmağım 2 senedir LShift'in üstünde. Nalet olsun ki smartcasti böyle kullanmaya alıştım.Hala da bu şekil devam ediyor.
45dk oyun boyunca en fazla 2 kere space basıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Awesequ1ck
45dk oyun boyunca en fazla 2 kere space basıyorum
Alıntıları Göster
Benimde sol baş parmağım space in üzerinde duruyor daima :)
quote:
Orijinalden alıntı: Seqilsin Hanny ;)
Benimde sol baş parmağım space in üzerinde duruyor daima :)
Alıntıları Göster
aynı sorun bendede war :(
ben ilk balarda cok kullanıyordumda zamanla unuttum space i. sende alışırsın zamanla
quote:
Orijinalden alıntı: TheAlucard
ben ilk balarda cok kullanıyordumda zamanla unuttum space i. sende alışırsın zamanla
Space ye çok sık basmam ancak fazlasıyla gerek duyduğum şeydir.
quote:
Orijinalden alıntı: FlashKill
Space ye çok sık basmam ancak fazlasıyla gerek duyduğum şeydir.
Alıntıları Göster
1.5 senedir kapalı kamera gibi oynuyorum. Çok uzun skillshotlar dışında kaldırmıyorum elimi.
Eğitimde kamera kilidini actıgım günden beri kilitsiz oyunuyorum . Alısmak basit aslında
quote:
Orijinalden alıntı: clloyd
Eğitimde kamera kilidini actıgım günden beri kilitsiz oyunuyorum . Alısmak basit aslında
Ben hep Y basıyordum
Valla siz yine iyisiniz. Ben herkesin aksine daha bir manyaklığın içerisindeyim. Sürekli F1 ile kendimi(space yerine) F2, F3 ilede takım arkadaşlarıma bakıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: trimbaler-
Valla siz yine iyisiniz. Ben herkesin aksine daha bir manyaklığın içerisindeyim. Sürekli F1 ile kendimi(space yerine) F2, F3 ilede takım arkadaşlarıma bakıyorum.
Diğer lanelere baktıktan sonra kullanıyorum genelde.
quote:
Orijinalden alıntı: Bligzer
Ben hep Y basıyordum
+1 bende. ama biraz daha zorlanıyordum başlarda sonra alıştım...