Şimdi Ara

Alışkanlık oldu elim sürekli Space tuşunun üzerinde. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En büyük hobim kamerayı ileri sürükleyip habire space ile geri dönmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Benim sol serçe parmağım 2 senedir LShift'in üstünde.
    Nalet olsun ki smartcasti böyle kullanmaya alıştım.Hala da bu şekil devam ediyor.

bende seninle aynı durumdaydım, herşeyi göze alıp önce 10 oyun botlarla, sonra 5 normal oyun ile smartcast'e adapte oldum, aklıma geldikçe ben nasıl öye oynayabiliyormuşum diye kendi kendime şaşırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Skilleri smart case yapıyorsun.Alt yerinede shifte alıyorsun kendine basmak için.Serçe parmağın boşta olacağı için kolayca shifte basıyorsun sorun çözüldü.

Bir hatan var. Benim serçe parmağım boşta değil, ilk 4 parmağım Q,W,E,R tuşları baş parmağım ise Space tuşu üzerinde . Yani problem çözülmedi, aslında ortada problemde yok.
  • Alt+r yi direk space tuşuna ayarla oyuna başlarken lissandra vs oynayacağım zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

quote:

Orijinalden alıntı: alfe28

Skilleri smart case yapıyorsun.Alt yerinede shifte alıyorsun kendine basmak için.Serçe parmağın boşta olacağı için kolayca shifte basıyorsun sorun çözüldü.

Bir hatan var. Benim serçe parmağım boşta değil, ilk 4 parmağım Q,W,E,R tuşları baş parmağım ise Space tuşu üzerinde . Yani problem çözülmedi, aslında ortada problemde yok.

Çok zor değil mi ya serçe parmağını qwer de kullanmak.benim ortadaki 3 parmak q w e de. e dekini gerekince r d f de kullaniyorum.

• Space'de 7 numarali esya var. T'de kendine ulti atma. Zxcv skill gelistirme kisayol tuslari. Kamerayi kendime odaklamayi da faredeki yan tuslardan birine attim.

• Steamlerde kamera hareketleriyle fareyi boşuna kullanmak yerine yapanları görünce başladım ben. Flash sonrasında kamerayla oynayacağına 1 tuşa basmak daha mantıklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

bi ben y tuşunu kllanıyom sanırım

Hani la indirimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

quote:

Hani la indirimler

ocak ayında dedin gelcek sabret

• quote:

Bende y kullanıyorum da serbeste alışmaya çalışacam botlarla
  • y tusunu s ile değiştirdim spaceyede gerek duymuyorum suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

Valla siz yine iyisiniz. Ben herkesin aksine daha bir manyaklığın içerisindeyim. Sürekli F1 ile kendimi(space yerine) F2, F3 ilede takım arkadaşlarıma bakıyorum.

• Oynadigim heroda heal, shield gibi skiller varsa tus atamalarindan ayarlayip, space tusunu kendime o skili atmak icin kullaniyorum.Cok vayabli.

• Y kullanıyorum space'de 1. item var zhonya oluyor genelde apclerde adclerde qss oluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.