Uzun zamandır TRRiotu izlemiyordum denk geldi. Sunucular ve riot çalışanları nasıl bu kadar rahat evde oyun oynuyormuş gibi davranabiliyorlar? Çok laubali davranıyorlar bana çok itici geldi. Yayın yapıyorsun üstelik yaptığın yayın bir kuruluşun yayını. Tamam sıcak kanlılık iyidir, şakalaşmalar iyidir ama bu nedir ya !!
Tercih meselesi
+18 yayın birbirlerinin üzerine biniyolar
Burası tr ne bekli12.
İzleme o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune
Tercih meselesi
Tercih meselesi değil hocam feritin yada başka bir yayıncının yayınında sıradan bir kanalda yapmıyorlar yayını. Global bir şirketin türkiye ayağında yaptıkları yayına bak. Hayır sonra neden türkiyedeki oyuncular böyle deniyor. E kimi örnek alacak bu adamlar?
Düşünsene arda halısaha maçında yaptığı laubaliliği hadi gitsinde barcada yapsın. Kan alırlar adamdan
Fena değil. Saçma yorumlarından iyidir en azından oyun içini dinliyoruz
Fourcade
kullanıcısına yanıt
Yayına laf atmadım hocam. Oraya gelen konuk oyuncularda bi nebze bu hareketler yapabilir ama sen temsilcisin arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: Tqrr
quote:
Tercih meselesi
Tercih meselesi değil hocam feritin yada başka bir yayıncının yayınında sıradan bir kanalda yapmıyorlar yayını. Global bir şirketin türkiye ayağında yaptıkları yayına bak. Hayır sonra neden türkiyedeki oyuncular böyle deniyor. E kimi örnek alacak bu adamlar?
Düşünsene arda halısaha maçında yaptığı laubaliliği hadi gitsinde barcada yapsın. Kan alırlar adamdan
Ben izlemiyorum zaten onun için dedim
quote:
Yayına laf atmadım hocam. Oraya gelen konuk oyuncularda bi nebze bu hareketler yapabilir ama sen temsilcisin arkadaş.
grup yapıyolar
quote:
Eğlence yayını o adamlar orada turnuva sunmuyor.Napsınlar öyle bir organizasyonda ciddi bir şekilde mi davransınlar
quote:
quote:
quote:
Tercih meselesi
Ben izlemiyorum zaten onun için dedim
Alıntıları Göster
12-15 yaş arası kardeşlerimiz izliyor , ciddi olurlarsa sarmaz onlara.
quote:
Uzun zamandır TRRiotu izlemiyordum denk geldi. Sunucular ve riot çalışanları nasıl bu kadar rahat evde oyun oynuyormuş gibi davranabiliyorlar? Çok laubali davranıyorlar bana çok itici geldi. Yayın yapıyorsun üstelik yaptığın yayın bir kuruluşun yayını. Tamam sıcak kanlılık iyidir, şakalaşmalar iyidir ama bu nedir ya !!
sana göre değil.anakin ve mayfiest hayranlarına göre yapıyor yayınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
12-15 yaş arası kardeşlerimiz izliyor , ciddi olurlarsa sarmaz onlara.
Alıntıları Göster
LCS maçı yapmıyorlar arkadaş.
Runato
kullanıcısına yanıt
Yanlış anlaşılıyorum. Ciddi davransınlar demedim. Ama böyle olmaz. Trollesinler, şakalaşsınlar, hatta birbirlerine lafda atsınlar eğlence yayını sonuçta. Ama bunu o isme yakışır şekilde yapmak var mahallede internet kafede arkadaşlarınla yaptığın gibi yapmak var. Birbirinin üstüne atlamak nedir ? "Babanın malımı lan!!" derler ya...
quote:
Orijinalden alıntı: Carry Horror Story
grup yapıyolar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Carry Horror Story
grup yapıyolar
Alıntıları Göster
izleyenler veled ( veledleri gözlemlemek için izleyenler haric )
Judge Magister
kullanıcısına yanıt
Yahu o zaman RiotTR açıklamasını yapsın rahatlıyalım.
Biz diğer swler gibi işimizi ciddiye almıyoruz. Oyunu ciddiye almıyoruz. İsteyen istediği atı koşturabilir gelen paraya bakarız, kalite umrumuzda değil diye. Bizede ayak yapmasınlar yok takım çalışması yapan saygılı zeki çevik ahlaklı oyuncu istiyoruz diye.
İmam osurursa cemaat napar ? Küçük yaştaki arkadaşlarımıza yol göstermeleri gerek. Nerde çokluk mantığıyla izleyici kasalım mantığında değil.
Chatta alikantenin mesajını gördüm daha bişey demiyorum " Oyunu başlatta vurıyım azına "
quote:
Yahu o zaman RiotTR açıklamasını yapsın rahatlıyalım.
Biz diğer swler gibi işimizi ciddiye almıyoruz. Oyunu ciddiye almıyoruz. İsteyen istediği atı koşturabilir gelen paraya bakarız, kalite umrumuzda değil diye. Bizede ayak yapmasınlar yok takım çalışması yapan saygılı zeki çevik ahlaklı oyuncu istiyoruz diye.
İmam osurursa cemaat napar ? Küçük yaştaki arkadaşlarımıza yol göstermeleri gerek. Nerde çokluk mantığıyla izleyici kasalım mantığında değil.
Chatta alikantenin mesajını gördüm daha bişey demiyorum " Oyunu başlatta vurıyım azına "
bu yokbeolm denen embesil kim
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
bu yokbeolm denen embesil kim
Alıntıları Göster
elit lowlar toplanmış. yabancı yayınlarda da bu şekilde yapılıyor gayet komikti, ben beğendim. türk olan her şeye çamur atma sevdalıları izlemeden laf ediyor. madem bu kadar coolsun git redditte takıl ama takılamaz ingilizcesi de low. bu eğlence yayınıydı eğlendiler işte ne kasıntısınız.