Şimdi Ara

alışveriş sitelerinden iphone almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle sahibinden.com da 1400e 1300e hatta 1200e bile iphone 3gs bulmak mümkün. kayıtı filan yapılmış garantili bu telefonu almak sizce ne kadar doğru? piyasada bulmak bir hayli zor ama amerikada bile 650$ iken bunlar nasıl kafa kafaya gelebilecek şekilde verebiliyorlar? alsam bir sorun yaşayabilir miyim?

• aynen bıde ek olarak sormak ıstedıgım bışey war benımde 1 yıl uluslarası garantılı dıyo mesela ınternet uzerınden aldıkda telefon bozuldu garantısı ıcın kıme gonderıcam ben.
  • Elden alıp tanıdık bir telefoncuya IMEI check yaptırırsanız (nasıl yaptırılır bilmiyorum ama yapılması şart Turkcell ve Vodafone dışından alırken) sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

aynen bıde ek olarak sormak ıstedıgım bışey war benımde 1 yıl uluslarası garantılı dıyo mesela ınternet uzerınden aldıkda telefon bozuldu garantısı ıcın kıme gonderıcam ben.

Uluslar arası dediğin için Türkiye'de de geçerli demek...Türkiye'de de sadece Genpa baktığı için, mecbur oraya götüreceksiniz...Tek fark 2 yıl olan garanti 1 yıl oluyor...
  • Evet 200 adet alımda kayıtsız 575$ a 3gs 32gb satan kisiler var.Tax sız alıyorsa 600$ yanı 900TL % 30 kar ediyorlar en az..

quote:

özellikle sahibinden.com da 1400e 1300e hatta 1200e bile iphone 3gs bulmak mümkün. kayıtı filan yapılmış garantili bu telefonu almak sizce ne kadar doğru? piyasada bulmak bir hayli zor ama amerikada bile 650$ iken bunlar nasıl kafa kafaya gelebilecek şekilde verebiliyorlar? alsam bir sorun yaşayabilir miyim?

aldıgın kısıye gıdeceksın yardımcı olmazsa ucretını odeyerek iphone servislerine gideceksin.(Genpa veya bilkomda tanıdıgın yoksa)
    quote:

aynen bıde ek olarak sormak ıstedıgım bışey war benımde 1 yıl uluslarası garantılı dıyo mesela ınternet uzerınden aldıkda telefon bozuldu garantısı ıcın kıme gonderıcam ben.

imei icin buradan bakabılırsın
    quote:

Elden alıp tanıdık bir telefoncuya IMEI check yaptırırsanız (nasıl yaptırılır bilmiyorum ama yapılması şart Turkcell ve Vodafone dışından alırken) sorun olmaz.

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

Uluslararası garanti Türkiyede gecmiyor malesef.Sadece Trkcell ve vodafone kampanyalı veya kontratsızlarda gecerlı.
    quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24
    Uluslar arası dediğin için Türkiye'de de geçerli demek...Türkiye'de de sadece Genpa baktığı için, mecbur oraya götüreceksiniz...Tek fark 2 yıl olan garanti 1 yıl oluyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.