Şimdi Ara

ALIŞVERİŞ SİTESİ İSİM ÖNERİSİ (ÖDÜLLÜ) ! DESTEK VEREN TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜRLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
295
Cevap
8
Favori
103.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence gayet samimi bir isim olur. Yalnız da ayrı olması lazım: al da git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • World of Shopping (Alışveriş Dünyası) bilmiyorum var mıdır. Kısaltarak wos.com.tr olabilir ya da com

Olmadı shoppingcity

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • favorimarket.com yoksa eğer ya da favorimarketim.com

populermarket.com

Yoksa bunlarda uygun gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Öncelikle hayırlı olsun umarım başarılı bir yatırım olur.Konuyu görmüşken aklıma gelen birkaç öneri yazayım bende.
    pazaratikla.com
    netpazari.com
    tiklaal.com
    onlinepazar.com
    onlineal.com
    kolayalişveriş.com
    yokmuyok.com
    sanaldukkan.com
    sanalagel.com
    pazaragel.com
    ekoneti.com
    burayabakarlar.com
    bakmadanalmam.com
  • alisveriscanavari.com **

magazacanavari.com **

tiklayipal.com *

bizedeal.com *

cilginesnaf.com ***

sefcildirdi.com *

sanalcarsi.com ***

onlinetezgah.com *****

sanaltezgah.com *****

allinone.com **

En çok beğendiklerimi yıldız sayısına göre belirttim. İnş şu 5 yıldızlılardan birini alabilirsin dostum
  • Aliver.com
    satılık belki fiyatı uygundur
    sor bakalım
  • gelburaya.com olur bence , gideri var.
  • AlirsanEkime.com
  • Hepsisenin.com

• Dostum bence böyle illa alışveriş sitesi oldugunu belli eden isim kullanma derim.Ben şahsen baktığım zaman ne bileyim milyoncu.com ucuzcu alışverişçi nelazım.com gibi isimler kullanmanı önermem.Pek güvenilir olmuyor açıkcası en azından ben dandik bir yerdir olarak düşünüyorum.. N11 mesela baktığın zaman alışveriş sitesi gibi değil ama tutuldu.Bence o tarz birşeye yönelmen senin açından çok daha iyi olur.İsimden dandik bir yermiş imajı verme. Orjinal bir şey bul.3 harfli bir isim fln daha kolay olur bence atıyorum bkm gibi.Ağızda kulakta kolay kalır.İnşallah cok kazançlar elde edersin Allah'ta yolunu açık etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musbab -- 9 Aralık 2014; 2:36:59 >
  • hanibana.com

• Kapbirtane.com

• Hepsidepoda.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldigeliyor.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

Dostum bence böyle illa alışveriş sitesi oldugunu belli eden isim kullanma derim.Ben şahsen baktığım zaman ne bileyim milyoncu.com ucuzcu alışverişçi nelazım.com gibi isimler kullanmanı önermem.Pek güvenilir olmuyor açıkcası en azından ben dandik bir yerdir olarak düşünüyorum.. N11 mesela baktığın zaman alışveriş sitesi gibi değil ama tutuldu.Bence o tarz birşeye yönelmen senin açından çok daha iyi olur.İsimden dandik bir yermiş imajı verme. Orjinal bir şey bul.3 harfli bir isim fln daha kolay olur bence atıyorum bkm gibi.Ağızda kulakta kolay kalır.İnşallah cok kazançlar elde edersin Allah'ta yolunu açık etsin

ilginç birşeyler bende düşünüyormda aklıma pek gelmiyor. n11 büyük başladı ama en az 50 bin tl sermaye lazm o tip bi giriş yapmak için. çünkü büyük reklamlar vermeden o seviyeye hemen gelmek çok zor.

• Zararınasatıs.com yanlız bu ısler reklamsız olmaz olmaz olamaz mesajlarındada soyledıgın gıbı once tanıtcan fıyatlar dıgerlerınden daha uygun olcak zmannda teslım etcenkı bı n11 olasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

MERHABA ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR ÇALIŞTIGIMIZ ALIŞVERİŞ SİTEMİZİN TEDARİKÇİ KISMINI VE KARGOLAMA KISMINI HALLETTİK. EN ÖNEMLİ KISIM 'İSİM' KALDI. GENEL KAPSAMLI HEPSİBURADA/SANALPAZAR V.S GİBİ GENELİ KAPSAYAN İSİM ÖNERİSİ ARIYORUM. ÖNERİLEN İSİM İLE SİTE AÇILDIGI TAKDİRDE 100 TL ALT LİMİTSİZ MARKET BÖLÜMÜ ÇEKİMİZ ÜCRETSİZ VERİLİCEKTİR.

İSİM ÖNERİSİ YAPAN ARKADAŞLAR , İSMİN VARLIGINI KONTROL ETTİKTEN SONRA YAZARLARSA SEVİNİRİM.
    KONTROL ETMEDENDE İLGİNÇ İSİMLERİ BEKLİYORUM.

EDİT= TOPLAMDA 3 İSİM ÇIKARDIM YORUMLARDAN. 2 İSİMDE BENDE VARDI. HAFTA SONU BÜYÜK İHTİMALLE İSİM KARARLAŞTIRILMIŞ VE SATIN ALINMIŞ OLUR. OZAMANA KADAR İSİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

alisverisepetin.com

alisverisexpress.com

hemenkapinateslim.com

sipariscenter.com

haydialisveris.com

1.sinden güzelini bulamazsın alınmayanları yazdım kontrol edip :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

ÖDÜLLÜ KONU AÇIPTA ÖDÜL VERENİ BURADA HİÇ GÖRMEDİM.

ödül verecem filan deyip kayboluyorlar :)

zaten sizin önerdiginiz ismi kullandıgımda konuşmalar elinizde kayıt olur. heryerde paylaşırsınız site açıldıgında böyle böyle dediler diye

Biri buna benzer bir şey demişti

o da kaybolmuştu. Bedavaya fikir alan kayboluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Emretaner

quote:

MERHABA ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR ÇALIŞTIGIMIZ ALIŞVERİŞ SİTEMİZİN TEDARİKÇİ KISMINI VE KARGOLAMA KISMINI HALLETTİK. EN ÖNEMLİ KISIM 'İSİM' KALDI. GENEL KAPSAMLI HEPSİBURADA/SANALPAZAR V.S GİBİ GENELİ KAPSAYAN İSİM ÖNERİSİ ARIYORUM. ÖNERİLEN İSİM İLE SİTE AÇILDIGI TAKDİRDE 100 TL ALT LİMİTSİZ MARKET BÖLÜMÜ ÇEKİMİZ ÜCRETSİZ VERİLİCEKTİR.

İSİM ÖNERİSİ YAPAN ARKADAŞLAR , İSMİN VARLIGINI KONTROL ETTİKTEN SONRA YAZARLARSA SEVİNİRİM.
    KONTROL ETMEDENDE İLGİNÇ İSİMLERİ BEKLİYORUM.

EDİT= TOPLAMDA 3 İSİM ÇIKARDIM YORUMLARDAN. 2 İSİMDE BENDE VARDI. HAFTA SONU BÜYÜK İHTİMALLE İSİM KARARLAŞTIRILMIŞ VE SATIN ALINMIŞ OLUR. OZAMANA KADAR İSİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

alisverisepetin.com

alisverisexpress.com

hemenkapinateslim.com

sipariscenter.com

haydialisveris.com

1.sinden güzelini bulamazsın alınmayanları yazdım kontrol edip :)

alisverisepetin güzel dedigin gibi ama 2 's' ile yazılanı kullanmda. çok özenti ve karışıklık olur . Alisverisexpress güzelmiş not aldm

• quote:

Orijinalden alıntı: tttyler durdennn

Zararınasatıs.com yanlız bu ısler reklamsız olmaz olmaz olamaz mesajlarındada soyledıgın gıbı once tanıtcan fıyatlar dıgerlerınden daha uygun olcak zmannda teslım etcenkı bı n11 olasın.

bu isim alınmış. reklamsız olmaz zaten orası dogru. ben reklamı genel olarak indirim ile yapıcam forumda v.s yerlerde. n11 sıfırdan bir kuruluş degil ztn. o alt yapı için sırf 20 bin tl istediler. Adamların zaten holdingi vardı para babası idiler zaten bende bulundugum şehirde el ilanı, facebookta yarışma yaprak ( katılmak için begen-paylaş v.s) , forumlarda kampanya v.s üzerinden biraz yükselip her kârı siteye yatırıcam başlarda tasarıma-görsele .

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.