Alkol Ürünlerine Zam Geldi!
-
-
yeeav yeeeenim sen bilmezsin bizim zamanımızda her hafta zam gelirdi
-
ben içmiyorum o yüzden bu zammı doğru buluyorum, zaten sağlığa zararlı
.
.
.
.
.
.
avarel taklidi yaptım olmuş mu?
-
Allah korusun ama yakında yine kaçak içkiden ölüm haberleri duymaya başlarız.
-
yılbaşında içerler
-
İçmeyin sizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evin rızkını böyle şeylere harcayıp evinde erzak eksik ediyorsan yada borçlar içinde boğulup içmeye devam ediyorsan hiç üzülmüyorum arkadaş isterse 1000 TL olsun fiyatı. Ama durumun iyi ise istediğini yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 7 Kasım 2021; 22:27:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soylenicek fazla soz yok ulkede alkol yasak oldugu icin zamlar geliyor
Tam olarak kaldiramiyoruz bari zam yaapalimda alamasinlar
Aslinda ak parti oylama yapip toptan kaldırabilir nasilsa istediklerini yapiyolar
Kur zammini geç bu kadar vergi niye o zaman
Alkole sorunlari var bilinen birsey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Kasım 2021; 22:34:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AKP sagolsun toplumun cogunu kimyager yaptigi icin geneli etkilemeyecek zamlardir. Alkolu anasonu aliyorsun basiyorsun oh mis 10 litre raki sana. Aksamlari duble duble gotur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 8 Kasım 2021; 0:27:39 > -
Etil Alkolü nereden buluyorsun?
link
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ayran için daha sağlıklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ailesinde ayyaş birisi olan ve bu durumdan rahatsızlık duyan çocuklar sevinçli. en azından 1-2 şişe daha az içecek. şu zammın tek sevindiğim yanı bu, ayyaş, mokunu çıkaran içicilerin sonu geliyor.
-
Benim o tarz dertlerim yok, yurtdisindayim. Ancak duydugum tanidiklarimdan dinledigim kadari ile bulmasi hic sorun degil. Bir seye erisimi zorlastirdikca aslinda temin etmesini cok daha kolay hale getiriyorlar, boyle bir gercek var. Hatta polislerin bile yan is olarak sattiklarini duydum. Satan cok, onune gecemezler.
Ayrica 2021 yilindayiz Allah askina nereye erisimi engelleyebilirler ki? Engelleseler engelleseler en fazla kendine engellerler. VPN diye birsey var. Siteyi kapattiramayacaklarina gore her turlu erisir erismek isteyen...
Bunun yani sira devlet bu kadar vergi koymasa alkolden elde ettigi vergi geliri cok daha fazla olurdu. Insanlar artik almitor, kendi yapiyor dolayisi ile devletin vergi gelirleri dusuyor.
Neyse bana ne oluyorsa. Ben mi dedim sanki "Ekonomiyi bana soracaksiniz bana!" diye. Kim dediyse o ugrassin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 8 Kasım 2021; 1:40:15 >
-
Yasa dışı maddenin alkolden ucuz olması ve 24 saat edinilebilir olması. Geçen pavyonların yanındaki tekel bayisine gittim. Saat 01 olmuş, bira istedim bu saatte veremiyoruz diyor. Ne satıyor peki adam? Adamda açık kuruyemiş bile yok, markalı satıyor öğlen bira alırken sormuştum. Zaten ufacık dükkan. Sigara su satıyor desem yakınlarda kocaman market var. O da açık. Ondan sonra madde kullanımı ilkokul çağına kadar düştü derler. Zamlara sevinenler, yarın belki sizin de çocuğunuz arkadaşlarına uyacak. Paraları alkole yetmeyince madde alacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 8 Kasım 2021; 10:41:59 > -
Biraya gelmemiş sanırım
-
Zam yapıldığında ayyaşların içki içemeyeceğini-içmeyeceğini zannetmek de başka bir ayyaşlık olsa gerek.
İçki pahalı değil vergi nedeniyle pahalı. Devlet ordan gelen parayla imamın , memurun, emeklinin maaşını ödemeye çalışıyor. Normalde içki fiyatı çay bahçesinde içilen kola yada ayran fiyatı kadar bile değil... Devlet zam yaptıkça dediğin gibi eve erzak alımı elektrik doğalgaz parası ödemesi zorlaşıyor. Niye içiyor dersen belki hayatın sıkıntısından kurtulmak için olabilir sonuçta yılda Akp döneminde intihar olayları 4-5 bine yükseldi anti depresan kullanımı arttı . İnsanların sinirsel ve psikolojik zorlukları arttı. İçki ise kasları ve sinirleri gevşetir geçici unutmayı sağlar
saçmalama kardeşim alkolün tıp ve temizlik hariç hiçbir faydası yoktur.şey altına gidecen özendiricilik diye haberin yok.iki elinizle yazın kulağınız da duysun herkese diyorum.
-
Abdurrahman dilipak'da uyuşturucuyu özendirmekten soruşturma ve dava açılmıştı ta ki Erdoğan'ın kenevirin faydalarını anlatıncaya kadar adamı sonra rahat bıraktılar... 10 sene sonra çocuklar bira içince insanların öldüğünü sanacaklar kazara yurtdisina gidince bira içenlerin ölmediğini görünce şaşıracaklar...Ülke dışına gitmekte her sene zor olacağı için Türkiye k.kore tipi bir ülkeye gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 8 Kasım 2021; 13:0:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben içmiyorum o yüzden bu zammı doğru buluyorum, zaten sağlığa zararlı . . . . . . avarel taklidi yaptım olmuş mu? |
yeeav yeeeenim sen bilmezsin bizim zamanımızda her hafta zam gelirdi |
Arkadaşın mantığıyla gidersek AKP'de sağlığa zararlı. Akp döneminde intihar sayısı çok arttı antideprasan kullanımı çok arttı insanların psikolojik sağlığı çok bozuldu. Bu yüzden Akp kapatılmalı ve AKP icraatlarını anlatmakta yasaklanmalı |
Zam yapıldığında ayyaşların içki içemeyeceğini-içmeyeceğini zannetmek de başka bir ayyaşlık olsa gerek.
|
Benzer içerikler
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- ömer aktaşöz yorumlar
- evlatlık bebek ilanları yeni
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- bayiden sıfır araba fiyatları
- bitcoin haram mı diyanet
- yurtdışından telefon getirmek
- reeder nerede üretiliyor
- adima sirket acilmismi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X