Şimdi Ara

Alkollü ortamda ne konuşulur ve kuralları nelerdir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alkollü ortam kuralları ve konuşulacaklar hakkında sorum var
    Gençler ben alkolik insan değilim ve millide olmadım manitada yapmadım ancak arada arkadaşlar için alkollü ortamlara giriyorum ve az bişe alkol alırsam alıyom o kadar ama herhangi bişe konuşamıyom çünkü alkol ve milli olma hikayeleri ve dertli hayat hikayeleri ve sevgili hayatı konuşuluyor ancak ilgilendiğim konular değil ve dışlanmış hissediyorum özgüven kaybı oluyor ben alkollü ortamlarda nasıl konuşurum ve kuralları nelerdir ??? Tecrübeli arkadaşlar taktik verebilirmi ?
    Bu sorunu halletmek istiyorum
    Alkollü ortamda ne konuşulur ve kuralları nelerdir ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alkollü ortamda hayatta yaşanmışlıklarin yoksa.. ve bu yaşanmışlıklari komik bir üslup ile dinletecek kabiliyetin yoksa.. ki sende ikiside yok. yancı dinleyeci olarak kalacaksın. bu işte çok kral adamlar vardır. biraz onlarla takıl biraz da doğuştandır bu işler Amerikalılar witty derler yarı doğuştan yarı öğrenilebilir bişeydir
  • Tek Kural arkani kolla

Kusmalara karsi mesafeli ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkollü ortamda hayatta yaşanmışlıklarin yoksa.. ve bu yaşanmışlıklari komik bir üslup ile dinletecek kabiliyetin yoksa.. ki sende ikiside yok. yancı dinleyeci olarak kalacaksın. bu işte çok kral adamlar vardır. biraz onlarla takıl biraz da doğuştandır bu işler Amerikalılar witty derler yarı doğuştan yarı öğrenilebilir bişeydir

• Ortama gore kisiye gore cok degisir,bi ortamim var orda geyik muhabbeti yapip,havadan sudan konusurken diger yerde daha ciddi konular konusuyoruz.
    Kisiden kisiye,ortamdan ortama cok degisir.
    Tavsiyem alkol kullanmamanizdan yanadir sagliga zararli unutmayin

• HAYAT KADINLAR ve AŞK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 26 Eylül 2019; 2:50:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.