< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 20 Şubat 2020; 21:52:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 20 Şubat 2020; 21:52:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün hastaneye geldim engelli olarak sıra aldım fakat Suriyeli benden önce girdi şaka gibi yaw
|
"durun bana bunu yapamazsınız, ben amerikan vatandaşıyım" repliği geldi aklıma.
yeminle kendi ülkemizde üçüncü sınıfız. |
O değil de kadın yakalamış hırsızı.
Adam "Eşim Adanalıdır, araçtan kendisi çıkarttı şüpheliyi. Ben karışamadım. Polis ekipleri gelene kadar eşim ve komşularla tuttuk şahsı.” demiş Biraz kılıbık gördüm Enişteyi Elin Suriyelisi, Bıçak falan vardır... Kadınla muhatap edilir mi? |
Mağdurum ben
Mazlumum ben Bunlar tanıdık gelmiyor mu size. Kandırıldım bile diyebilir. |
Bulduğunuz yerde döveceksiniz bunları
|
Üstün arab ırkına mensub gardaşlarımız icin suç tanımı yohtur
Selam ve dahi kelam ile |
İbo ne araştıracak yahu, ibo bu troller geçer. Adamın umurundaki Tr'yi suriyeliler basmış, asayiş bozulmuş falan. Lütfen bu tip konularda iboyu rahatsız etmeyin. Değil mi ibo. (garibin bu ara cezalardan kurtulamıyor, artık o da kendine hakim olamamaya başladı)@IbrahimAkca
|
Ahaberde görmediğin için sana yalan geliyor tabi. Böyle haberlere inanmak istemiyorsunuz doğal olarak.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 18 Şubat 2020; 12:36:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 18 Şubat 2020; 14:33:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 20 Şubat 2020; 12:29:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|