Şimdi Ara

All-Star Hangi Kanalda Bilen War Mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar All-Star maçlarını gene ntv mi yayınlacak yoksa başka bi tv mi yayınlacak bilen war mı ?

• evet yine ntv vercek
  • kanal d nin vermesinden iyidir eskiden o verirdi hatta mj olduğu son all starı vermişlerdi ve izlemiştim tabi kg katletmişti maçı mvp olcam diye sorarım kg mutlu musun şimdi ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

kanal d nin vermesinden iyidir eskiden o verirdi hatta mj olduğu son all starı vermişlerdi ve izlemiştim

mj'nin son allstar olduğu maçı ntv vermişti 2003 senesinde
  • ewt o maç ntv deydi beyonce konser vermişti
  • Kanal D ! İlker Yasin! tam bir katliam olurdu.
  • aynen iiki murat kosova war bnce çok ii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Arkadaşlar Elinize Sağlık All-Satar hafta Sonunu kaydetemyi düşünüyorumda onda sordum çok teşşkürler
  • peki hangi günler hangi saatler biliyor musunuz?
  • Cuma gecesi 04:00 - 06:00 arası Çaylaklar Maçı

Cumartesi gecesi 03:00 - 06:00 arası Yetenek Yarışmaları

Pazar gecesi 03:00 - 06:00 arası All Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 10 Şubat 2007; 0:18:17 >
  • çaylaklar maçı 16 şubat
    yetenek yarışmaları 17 şubat
    all-star maçı 18 şubat

off ya all-star maçını izleyemiycem okula gitmem gerekiyor

• :D İşin zormuş baya ben hatırlıyorumda Mj nin son all-star macı olduğu gece bir çocuğnuz hatırlar maç uzadıkça uzuyor ilk uzatma devresi oynırken maçı izleyen insanlar sms yolu ile düşüncelerini bildiriyolardı yurt dışında bi yabancı "bu maç bu kadar uzamasada yarın sabah okula gitcem hepsinide izlemek isitiyorum yarında okula gitmem lazım" diye mesaj göndermişti sondan sonra ki mesaj ise istanbuldan bir türkten geliyordu (hatta murat kosova şaşırmıştı ve smsleri o çeviriyodu türkçeye) istanbuldan gelen smsde "bu eğlence sabaha kadar sürebilir çünkü bizim burda okullar kar yüzünden tatil edildi" diye bi mesaj yazmıştı burda bir kez daha gördüm türklerin şanslı olduğunu ve o kadar güzel bir maçtı ki biz arkadaşlala izliyorduk bitmesin bi peiyot daha oynansın diye dua ediyorduk ama j.oneal'ın kobeye yaptığı fual ile bütün olay bitmişti ve mj nin o kadar çabası boşa gitmişti ama biz çok güzel bir gece geçirmiştik.

• off ya okula gitcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbomlu05

off ya okula gitcem

Akşam 7 de yat Gece 3 te Kalk izle
  • okul olmasa all star tamda pazara denk gelmiş lanet olsun!!!!!
  • off hakkkaten okul var ya melankoliğin dediği gibi 7 de yatıp 3 de kalkmak var ama 7 de ukum gelmez ki. ama izlicem salla okulu uyumam o gece okulda uyurum ilk iki ders beden yatarım uyurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.