Şimdi Ara

Allah aşkına bir bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulumun ilk döneminin sonlarına doğru ailem ayrıldı. Getir götür işi olarak babamla annemin arasında kaldım. Şimdi babam vazgeçti. Kadından ayrıldı ve annemle barışmak istiyor. Babamın ailesi hep rahatsız ediyor. Bir sevgilim var. Ama onun da belalı bir seveni var. Çıktığımızı hiç kimse bilmiyor. Gizli gizli çıkıyoruz. Arkadaşlar bana bir yardım eder misiniz ne yapmam gerek ?

• belalı bir seveni varsa sanane kardesım , sen sevmiyormusun? Hazıra mı alıstınız nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: D Scoopas

belalı bir seveni varsa sanane kardesım , sen sevmiyormusun? Hazıra mı alıstınız nedır

Ya kardeşim öyle diyosun tamam da arkasında 150,160 kişi var yani. Ayrıca böyle bir olay daha oldu onu hallettim ama bu daha zor be kardeşim. Seviyorum abi hemde çok seviyorum.
  • kız senı seviyorsa o çocugu terslesın bakayım.Ne oluyor.Yoksa kızın hoşunamı gidiyor bu durum he ? Ailene gelince sıkıntısız aile yoktur.Her sey yerıne oturacak elbet.Yetiskinlerin ısıne karısmak pek uygun olmaz.
  • Abi başta tersledi çocuk peşini bırakmadı. Sonra engelledi. Program silinince senden vazgeçmicem seni seviyorum kızım diye mesaj atmış. Ailesine söyledi babasına. Bakalım artık nolcak.
  • Yaileni hallet baban barissin annenle belali arkadasida kendi haline birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al kızı kaçın uzaklara ciddiyim yaşlar kaç ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allah aşkına bana akıl verin?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pervanee P kullanıcısına yanıt
    Hayır, hayır aldatan babam. Annemi dedem falan aradı annemde şimdilik kimseyi istemiyorum dedi. Böyle de ben arada kalıyorum.
  • Annenin yaninda ol babanla barismaya ikna etmeye calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nthows

Al kızı kaçın uzaklara ciddiyim yaşlar kaç ?

Abi en olmadı onu yapcaz. Ama kızın oturduğu yerde bir adet var. Kız nişanlandı mı peşini herkes bırakıyormuş yoksa laf çıkıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Annenin yaninda ol babanla barismaya ikna etmeye calis

Kardeşim çok zor valla ya. Annem biraz sinirli birisi. Mesela babam kardeşimin fotoğraflarını falan istiyor ama annem vermiyor. Yani barışın falan dersem ne o unutamadın mı falan diye iğneliyici laflar söyler ağırıma kaçar.
  • ailevi meseleyi bilmem ama sevdiğinin peşinden git,
  • adres ver o 150-160 kişiyi dağıtiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.