Şimdi Ara

ALLAH AŞKINA YARDIM BOYUM KISA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 26.12.1998 doğumluyum boyum 1.67 uzamıyor kısa ne yapmalıyım doktoramı gidiyim yoksa bitkisel eczadenden ilaçmı alıyım lütfen tavsiyelerinizi söyleyin bilgisi olanlar yorum yapsın lütfen çok acil

• gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedKitReis -- 29 Nisan 2018; 0:14:7 >
  • Yiyorum köfte olsun süt içiyorum sonrasında balık yiyorum :D
  • Daha 4 yil daha boyunun uzama ihtimali var ve cok asiri kisa degilsin bunu problem etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya öyle ama doktora gidiyimmi belki ilaç felen verir haftada 1 gün balık yiyorum tavuk 2 3 günde 1 beslenmemde iyi süt hergn içiyorum
  • Hayir doktorluk bir durum yok. Endiselenme. beslenmene dikkat ediyormussun zaten boyle devam et. Basket oynayabilirsin. Bir de trambolin bulup ziplayabilirsin. Yani egzersiz yapsan iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol bişey daha sorucam zaten 26.12.98 doğumluyum da uzarım ihşallah bitkisel ilaç alıyımmı takviye
  • Aynı durum bende de var. 172 olmama rağmen geniş omuzlu olduğundan pek uzun görünmüyorum. Benim de uzamaya ihtiyacım var. 180 olsam yeter. Kapı barfiksleri var al istersen, günlük yatmadan önce yarım litre süt içiyorum barfiks mekik tarzı şeyler yapıyorum asılı kal barfikste ama. Sürekli dik otur ve en uzun halinle dur. Aynı yaştayız erken fark etmek güzel 75 80 aralığı ideal. Bunlarla ideali yakalarız herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universiteadayi -- 10 Aralık 2014; 20:55:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın bende dikkat ediyorum gerisi allaha kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.