Şimdi Ara

ALLAH AŞKINA YARDIM CS GO !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk başta ne saçmalıyo lan bu diyebilirsiniz ama gerçekten böyle bir durumla karşı karşıyayım.Oyunda oynarken silahlarım yavaş ateş ediyor.Geçen gün guardianın yayını izliyordum adamın keleşi eşşek gibi tarıyor bendeki öyle değil mesela adam mause tuşuna basılı tuttuğu sürede 20 mermi atıyorsa ben 10 mermi atabiliyorum işlemcim amd fx 8350 fpsm 200 ün altına düşmüyor 800 e 600 de oynuyorum ya nedenini düşünüyorum neden olabilir diye gerçekten kafayı yememek elde değil hiç kimsede böyle bi sorun yok videolarda yayınlarda adamların m4a1 lerinin sesinden bile anlıyorum benimkinin yavaş olduğunu lütfen yardımcı olun mausem bloody v7 bunla mı alakalı diye de denedim başka mauseler taktım ama yine aynı yine aynı yardım eden herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...

• ne saçmalıyo lan bu
  • video çekmediğin sürece hiçbir yardım bekleme çünkü teorik olarak böyle bişey mümkün değil.
  • tamam o zaman video çekip yükleyeyim en iyisi o olacak dediğin gibi teşekkür ederim
  • Fareden derdim ama olmadığına eminsin.Ben fare bozuk derdim basılı tuttuğun sürece temassızlıktan veya bir problemden sinyal kesik kesik gidiyordur diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sasirdim dogrusu :D olmamasi lazim bole bisi ayarlarini deistirip denedin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın video gelecek anlayacaksınız arkadaşlar cidden piskolojik felan değil ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana oyle gelıyor kardesım fps felan düşükse oyle gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.