Şimdi Ara

ALLAH AŞKINA YARDIM EDİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten çok sıkıldım artık şu sorundan 2 yıldır var. Bazen 1 yıl hiç olmuyo bazen günde 10 kez oluyo kafayı yicem.

benim 300 watt psu vardı 2.5 yıldır pc yi ilk aldığımdan beri kullandığım yandı o . bende gittim 600 watt thermaltake aldım 12v kanalından verdiği felan güç gayet güzel. Şimdi sorun şu arkadaşlar Bilgisayar birden Siyah ekran oluyor. Ekran kartım HD 7850 üstünde 2 tane fan var fanlardan biri çalışırken diğeri tamamen duruyor ve dediğim gibi ekran sipsiyah fişi çekip takmak zorunda kalıyorum.

Şimdi diceksiniz sayın forumdaşlar psu yanınca ekran kartında yada başka bişey yandı. Hayır bu sorun pc ilk aldığımdada oluyodu sonra tam 1 yıl olmadı yaklaşık olarak işte şimdi tekrar başladı. Gpu stress cpu stress ram stress yaptım sıkıntı yok.

Yabancı forumlar geziyorum ekran kartında yada ramlerde bi sıkıntı var diyolar. Bende öyle düşünüyorum. Çünkü ekran kartının üstündeki fanlardan 1 tanesi duruyor.

Ha birde diceksinizki ısınıyodur . Hayır efenim cpu max 65 görüyorum gpu max 60 görüyorum sıcaklıklar gayet güzel.

Bios güncelledim gpu güncelledim felan filan herşeyi yaptım yok arkadaş bi bilgisi olan varsa başına gelmiş olan varsa lütfen yardım etsin bıktım artık şu siyah ekran gelip no power yazısı çıkmasından Şimdiden teşekkürler...

• ekran kartı sorunlu görünüyor başka bir sistemde deneme şansınız varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik tesisatınızı kontrol ettiniz mi? Eş dosttan bulabilirseniz bir UPS ile sistemi regüle şekilde çalıştırıp değişiklik olup olmadığına bakabilirsiniz.
  • voltaj düşür dedik ya öteki konunda
  • Beyler sorunu çözdüm çok teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar voltaj düşür demiş ama aksine voltajı yükselttim sorun çözüldü. normal voltaj ayarlarını kullanıyodum oda 1138 mv veriyodu. 1170 yaptım sorunsuz oynuyorum sorunu olan arkadaşlar varsa halledebilir böyle hepinize teşekkür ediyorum.

Sorun ekran kartı istediği elektriği alamayınca kendini kapatıyo afterburnerdan voltajı yükselin düzelecektir iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.