Şimdi Ara

ALLAH Belanı Versin İxirplaystation (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
18.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantili ürünü hiç açmasanız daha iyi olurmuş sanki.
    Ama yine de hak yerini bulur inşallah.
  • JRache kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam ben bu işin sonuna kadar arkasindayim
    Cihaz p.tesiye kaldi
    Kargo bugün getiremedi
    Ben de cihaz geldiği zaman ne yaptıklarını anbean paylasacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Garantili ürünü hiç açmasanız daha iyi olurmuş sanki.
    Ama yine de hak yerini bulur inşallah.
    Cihaz ikinci eldi hocam konu başında onu belirtmemişim ama konuşma içerisinde bir çok yerde belirttim :) Teşekkürler desteğiniz için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 20 Haziran 2020; 15:2:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzselim12

Tabi ki hocam ben bu işin sonuna kadar arkasindayim
    Cihaz p.tesiye kaldi
    Kargo bugün getiremedi
    Ben de cihaz geldiği zaman ne yaptıklarını anbean paylasacagim
    Keşke cihazın içinden haberiniz olsaydı hocam neyin değişip değişmediğini biraz anlamanız zor olacak. He para verdiğiniz halde cihaz bozuk gelirse size o zaman hesabı ayrı sorulur :)
    Mesaj biraz abes kaçtığı için değiştirdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 20 Haziran 2020; 15:4:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sismancocuk

Allah diye birşey yoktur, onun için havale etmenizin de bir anlamı yoktur

Alıntıları Göster
    Kimse senin fikrini sormadı
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Allah ıslah etsin tez zamanda.
  • Yorum yapan elemanların birinin profiline girdim a dan z ye alakalı/alakasız bir çok firmaya yorum yapmış. Hepsi de 5 yıldız

Bu tarz bir yere vereceksen yanında, gözünün önünde tamir yapacak olan bir yere götür hocam yoksa maalesef çok çakal dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 20 Haziran 2020; 16:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Yorum yapan elemanların birinin profiline girdim a dan z ye alakalı/alakasız bir çok firmaya yorum yapmış. Hepsi de 5 yıldız

Bu tarz bir yere vereceksen yanında, gözünün önünde tamir yapacak olan bir yere götür hocam yoksa maalesef çok çakal dolu.
    Aynen öyle hocam bende baktım bunlar firmaların kendi hesapları heralde anlaşmalı bir birlerine yorum yapıyorlar galiba çözemedim
  • JRache kullanıcısına yanıt
    Yazık günah ya parayla referans kasıyorlar ayıp günah lan bir kere. Millet de inanıyordur şimdi bu yorumlara. Size de geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 20 Haziran 2020; 16:27:58 >
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Seni yaratan Allah ı kabullenmek saçma geliyor ama süngerden evrildiğini düşünmek sana mantıklı geliyorsa o kafayı değiştirme zamanı gelip geçmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Yazık günah ya parayla referans kasıyorlar ayıp günah lan bir kere. Millet de inanıyordur şimdi bu yorumlara. Size de geçmiş olsun hocam.
    Valla o inananlardan biri de maalesef benim hocam çok araştırdığımı zannettim kendimi çok uyanık sanırdım ama değilmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Cihaz ikinci eldi hocam konu başında onu belirtmemişim ama konuşma içerisinde bir çok yerde belirttim :) Teşekkürler desteğiniz için :)

Alıntıları Göster
    Pandemi zamanı 3000 liraya aldım deyince ben sıfır sandım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Pandemi zamanı 3000 liraya aldım deyince ben sıfır sandım hocam.

Alıntıları Göster
    Yok hocam Forumda o zamanlar playstation 4 pro 4 den 4.5 dan aşağı yoktu arkadaşın teki de 3400 e koymuştu sağolsun yardımcı olmuştu 3 e almıştım
  • Ps nin ağ servislerini eskiden ismi ixir olan internet servislerine benzettiniz diye geldik.

• Çok üzüldüm hocam böyle bir dönemde vakit geçirebileceğiniz aletten mahrum kalmaniza
    Toplu şikayet ve telefon trafiğine boğsak gözleri korkarmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Böyle zamanlarda teknik servis anlamında cihazı teslim edeceğiniz yeri çok ama çok iyi bir şekilde araştırmanız gerekiyor. Her mecradan aratın, özelikle şikayet sitelerinde firmaların adını aratın ve ona göre işlem yapın. Yapabiliyorsanız ürünün resmi markalı teknik servisine emanet edin cihazı. Sony yetkili servisi olsa şu an çok başka bir durumda olacaktınız. Umarım hakkınızı alabilirsiniz.

• Durumunuza çok üzüldüm. Konsolumu birkaç ay önce sattım inanın ben de olsaydı size hediye ederdim. Durumum da şu an yeni cihaz almaya müsait değil. Eğer konsol işini hallederseniz hesabım da duran oyunları sizinle seve seve paylaşırım. Arkadaşlar lütfen konuyu öne çıkaralım. Diğer arkadaşlar nasıl düşünür bilmiyorum ama aklıma sizin için şöyle bir fikir geldi, Güvenilir, hesabı olan bir arkadaşın hesabına hepimiz 20 Lira gönderelim, Para konsolu almaya ulaşınca arkadaş cihazı alıp size göndersin.
  • Öne çıkardım faydası olur inşallah

• Geçmiş olsun..piyasa da sahtekar çok ne yazikki.

Keşke içini açıp kurcalamasaydınız hocam.Macun olayı tamamen yalan dolan iş.boşuna kafanızı taknayın ve ses gidecek diye vermeyin cihazlarınızı.o fan sesi macun değişimi ile gitmez!bir kaç hafta sesiz gibi gelebilir size ama sonra yine fan sesi geri gelir..mühendislik işi bu fan sesi olayı..boşuna oraya buraya götürmeyin,içini de kendiniz acmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 20 Haziran 2020; 16:54:9 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.