Şimdi Ara

ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan Yaklaşık 2 Ay Önce Şubat Sonunda Türktelekom Taahhütüm Bitmeye Yakın Kala Türknet Ekibi Arayıp Bol Vaatlerle beni Kendilerine Çektiler. Türk Telekom da 35 Mb Vdsl Artı Telefon Artı Tivibu Süper Paket 75 TL'ye Kullanıyordum. Taahütüm Bitidiğinde Sadece İnternet İçin 136 TL Telefon İçinse 44 TL Ödeyeceğimi Anladıktan Sonra Türkenete Geçiş Yaptım. Biraz Zorlu Bir Süreç Sonra Geçişim Sağlandı. Geçişim Sağlandıktan Sonra Türk Telekomda 33-35 Arası Aldığım Hız Türknette 29a Düştü 1 Ay Bu Hızı Kullandıktan Sonra Hemen Akabinde Nisan Ayının İlk Hafatasında İnternet Download Hızım Sırasıyla

29 MB

24 MB

20 MB

16 MB

14 MB

12 MB

9 MB

Şimdi İse 3,2 MB Sınırına Kadar Düştü. Türk telekom Ana Santral Merkeze Uzaklığım Yakaşık 150-300 Merte Arası. Bina Girişinden Daireme Kadar gelen Kabloları Bizzat kendim baştan Yenileyerek CAT 8 Kablo Kullanarak Döşedim.

TP-LINK Archer VR2800 Marka Model Modem Kullanıyorum. Modem ve Pc Arasındaki Uzaklık 1 Metre ve Yine Bağlantı Olarak Cat 8 Modem Kullanmaktayım.

Daha Önce Çok kez Arıza Formu Açtım Ama SÜrekli Hazır Cevap Verip Oyaladılar. Cimere, BTK ve Ulaştırma Bakanlığına Gerekli Yazıları Hukuk Avukatı Olan Ablamla Birlikte Yazıp Gönderdim. Zaten Psikologdan Akıl Ruh Sağlığımın Bozulmasına Sebep Olan Bu Türknet İle İlgili Rapor Alıp Manevi Tazminat Davası Açmayı da Planlıyorum.

Neyse Konumuza Gelelim Bu @Turknetdestek Adlı Profil Sahibi de Sürekli İlgileniyor Gibi Yapıyor Bu Forumda telefon Numarası Filan İstiyor Özelden Ama Ne Arıyor Ne Soruyor. İşte Maksat İlgileniyoruz Ayağına Yatıyorlar. Neredeyse 2 Hafta Olacak Saha Ekiplerine Bildirdik Diyolar. Çalıştığım Kurumda Bilgi İşlem Yönetici Olduğumdan Türk telekom Metro Ethernet Kullandığımızdan Dolayı Türk telekom dan yetkili Kişilerle Görüşüyorum Bize Bir Arıza Kaydı Açılmamış Diyorlar. Benim için Yapın Diyorum Adamlar Hizmeti Bizden Alsanız Arıza Kaydı Açılmazsa Bile Ekipleri Gönderirim Diyor Ama Türknet Ayrı Bir Firma Olduğu İçin ben Birşey Yapamam Diyor. Onlar da Haklı.

Nereden Geçtim Bu Türknet'e Rezillik. Sayenizde Akıl Sağlığımdan oldum...

Kesinlikle Kimse Geçmesin türknete Zaten Kendi Alt Yapısı Olmayan firmadan hayırmı Gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoveDoctor -- 17 Nisan 2020; 15:37:22 >

• Buyurun Arkadaşlar Bunlar Kanıt Resimleri
    ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN...
    ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN.../simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoveDoctor -- 16 Nisan 2020; 18:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN...

Sene 2020 kullandgmz internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echonight83 -- 16 Nisan 2020; 18:22:45 >
  • Echonight83 kullanıcısına yanıt
    Yemin Ediyorum Rezillik Ötesi. Neyse Bunların hepsi Birer Kanıt. Mahkemeler Açılktan Sonra ki İlk İşim Hemen Bir Dava Açmak Olacak. Nasıl Olsa iki Ablam Avukat. Sevgilim de Avukat Uğraşsınlar İşleri Ne. bakalım Er mi Yaman Yoksa Bey mi?
  • turknet ten arıza kaydı aç.
    arıza kaydı numaranı ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr
    buraya mail at. ekiplerin ankastreden ölçüm yapmalarını iste.

cat 8 kabloyu nereden aldınız ? fiyatları kaç lira?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hocam Kaçtane Arıza Kaydı Açtım Artık ben Bile Hatırlamıyorum. Onunda Ekran resmini Çekip Atacağım.

Cat8 Kablo Toptan Aldığımız İçin Bir Firma 100 Metre Civarında Bana Hediye Verdi. Biz Genelde Her Seferinde 10 Rulo Şeklinde Alıyoruz İhale Yöntemi İle. Onu Satın Alma Departmanı Biliyor. Ama Size Kaç Metre Lazımsa Sorabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLoveDoctor

Hocam Kaçtane Arıza Kaydı Açtım Artık ben Bile Hatırlamıyorum. Onunda Ekran resmini Çekip Atacağım.

Cat8 Kablo Toptan Aldığımız İçin Bir Firma 100 Metre Civarında Bana Hediye Verdi. Biz Genelde Her Seferinde 10 Rulo Şeklinde Alıyoruz İhale Yöntemi İle. Onu Satın Alma Departmanı Biliyor. Ama Size Kaç Metre Lazımsa Sorabilirim...
    dediğim şekilde yaptınız mı ?
    Ha Bu Arada Metro Ethernet Kullanıyorsunuz Cat8 Kablolardan Bahsediyorsunuz 5 Binliralık Modem Kullanıyorsunuz Neden 35 Mb İnternetin Peşine Düştünüz Derseniz de Maalesef Evimin Lokasyonun da Sadece Türk Telekom Alt Yapısı Var Başka Tercihim Olmadığı İçin Türknete Başvurdum.
    Dediğiniz Şekilde Yaptım Arıza Kayıtlarını Çoktan Açtım ve Şimdide Sayeniz de o Dediğiniz Yere Mail Atmak için Yazı Yazıyorum. Umarım Etkili Olur. Çünkü Türk telekom Kurumsal Satış Müdürleri Dahi Yardımcı Olamdı Sırf Türknet Kullanıyorum Diye Acaba bu Mail Etkili Olacak mı bakalım. Bu Arada İlgi ve Alakanız İçin teşekkürlerimi Sunarım...
  • quote:

Dediğiniz Şekilde Yaptım Arıza Kayıtlarını Çoktan Açtım ve Şimdide Sayeniz de o Dediğiniz Yere Mail Atmak için Yazı Yazıyorum. Umarım Etkili Olur. Çünkü Türk telekom Kurumsal Satış Müdürleri Dahi Yardımcı Olamdı Sırf Türknet Kullanıyorum Diye Acaba bu Mail Etkili Olacak mı bakalım. Bu Arada İlgi ve Alakanız İçin teşekkürlerimi Sunarım...
    yaz sonu 120den 90 a düştü. benim hızım.
    bu şekilde yaptım.
    maile turk telekomun verdiği arıza kaydını eklemeniz lazım.

gelen ekiplerin başında bekleyin ankastreden yaptıkları ölçüme bakın garanti olsun.
    snr sabit olan bir hatta aldılar benim sinyalimi.regletide iptal ettiler hatta.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Zaten ISS değiştirmeyi düşünüyorsunuzdur. Size karşı değil, genele hitaben şunları belirtebilirim.

Forumda yazılan yanlışlara karşı bu tecrübeleriniz iyi bir örnek teşkil ediyor. Kablo ve router sadece bir araçtır. Türkiye'de kullandığımız İnternet hızlarına karşı bir etkisi olmuyor. Kaldı ki 500Mbps olsa bile pek etkisi olmaz. Türk Telekom ve Superonline şu anda o hızlarda paketler sunmasalar bile karşılayacak router'ları bireysel abonelerine sağlıyorlar. CAT7 - CAT8 kabloların ve 1000TL üzeri router'ların etkisi daha çok 1Gbps / üzeri simetrik paketlerde belli olur. Superonline, fiber abonelerine geçici bir süreliğine 500Mbps civarı hız sunmuştu. Gördük ki çoğu abone ellerindeki cihazlarla o hızları sorunsuzca alabilmişti.

Bu arada evet, belirttiğiniz gibi Türk Telekom size yardımcı olamaz. Çünkü altyapıyı onlar hazırlasa bile farklı bir şirketten hizmet alıyorsunuz. Bunu geçenlerde bir kişiye daha yazdım, adam anlamak istemedi. Hatta hakaret etmeye başladı. Böyle hasta insanlar da var.

• Hocam Cat 8 Kablonun Hediye Olduğu Gibi Modem Hediye Evet. Vdsl2 Destekli Ama Dediğiniz Gibi Metro Ethernet Dışında Bu Hızları Alamayız. Ama Ben Türknet Yetkilileri Bazen Kablo Sıkıntılı Modem Almanız Lazım Diye Dedikleri İçin Kullandığım Ürünleri Foruma Yazma Gereksiniminde Bulundum.
    Hocam Eskiden Olsa Başlarından Ayrılmazdım Ama Bu Coronavirüs Beni O Kadar Etkiledi ki Market Alışverişlerini Bile İnternetten Alıyorum. Gelen Kargoyu 1 Gün beklkettikten Sonra İçeri Alıp 10 Bar Buhar Makinası İle Önce Buhara Alıp Sonra El Yüz Cilt Dezenfektan Makinesi İle İlaçlama Yapıyorum. Adamların Başında Nasıl Durayım :)))
  • quote:

Hocam Eskiden Olsa Başlarından Ayrılmazdım Ama Bu Coronavirüs Beni O Kadar Etkiledi ki Market Alışverişlerini Bile İnternetten Alıyorum. Gelen Kargoyu 1 Gün beklkettikten Sonra İçeri Alıp 10 Bar Buhar Makinası İle Önce Buhara Alıp Sonra El Yüz Cilt Dezenfektan Makinesi İle İlaçlama Yapıyorum. Adamların Başında Nasıl Durayım :)))
    pencereden konuşursun :)
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
    Hocam Ne Diyeceğimi Bilemiyorum gece gece Çok Büyük Dua Aldınız Benden. Sağolun Varolun. Verdiğiniz Maile Gerekli Bilgileri Yazdım Gönderdim Saat 23:43 Bu Saate Telefondan Geri Dönüş Sağladılar. Ben Beklemiyordum Ama Özellikle Konunun Üzerinde Duracaklarını An be An Beni Bilgilendireceklerini Söylediler.

Bizim Sözde Türknet Yetkilileri de Pijamalarını Giyip Uyusunlar Sıcacık Yataklarında. Adamların Umrunda Değil Ama Az Kaldı Eğer Ben o mahkemeyi Açıp Tazminat davasını kazanmazsam Adam Değilim. Açmayan da Adam Değildir...
  • quote:

Hocam Ne Diyeceğimi Bilemiyorum gece gece Çok Büyük Dua Aldınız Benden. Sağolun Varolun. Verdiğiniz Maile Gerekli Bilgileri Yazdım Gönderdim Saat 23:43 Bu Saate Telefondan Geri Dönüş Sağladılar. Ben Beklemiyordum Ama Özellikle Konunun Üzerinde Duracaklarını An be An Beni Bilgilendireceklerini Söylediler.

Bizim Sözde Türknet Yetkilileri de Pijamalarını Giyip Uyusunlar Sıcacık Yataklarında. Adamların Umrunda Değil Ama Az Kaldı Eğer Ben o mahkemeyi Açıp Tazminat davasını kazanmazsam Adam Değilim. Açmayan da Adam Değildir...
    sizin bağlantılarda sıkıntı da olabilir.
    rj11 bazen düzgün çakaılamıyor.

ekipler gelince (veya ararlarsa.) ankastreden ölçüm yapmalarını iste.
    Sözlerinizi Özenle Dikkate Alacağım. Dediğim Gibi Dış Kapıdan İç Daireme Kadar Bütün Bağlantılarımı Ben Yaptım. Kablolar Ağ Uzmanı Bir Arkadaşım tarafından Çekildi. Bağlantıları Bizzat ben Yaptım.
  • quote:

Sözlerinizi Özenle Dikkate Alacağım. Dediğim Gibi Dış Kapıdan İç Daireme Kadar Bütün Bağlantılarımı Ben Yaptım. Kablolar Ağ Uzmanı Bir Arkadaşım tarafından Çekildi. Bağlantıları Bizzat ben Yaptım.
    ankastreye gelen sinyal bozuksa düzeltirler.
    birkaç kez başıma geldi. başkasının hattını bağlarken benim hattı bozdular.
  • ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET. BU NE TÜRKNET YAZIKLAR OLSUN SİZE...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.