Şimdi Ara

ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100tane arıza kaydı açtım sanki sorun çözülmüş gibi arıza kaydını da kapattılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sana yaşadığım sorunun ayrıntısını anlatmayacağım. Sen kısadan benim sana tavsiyemi dinle. Ruh sağlığın için Türknet aboneliğini iptal et. 20-30 TL verip TTnet e geç ve kurtul tüm sorunlardan.
  • ukisla7 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şu anda bir sorun yok bende hocam arada packet loss sorunu olabiliyor ama bazı günler.
    Yarım saat sonra gelen edit: Hız baya bi düştü 5mbps civarına pinglerde +30 ms en az ve packet loss başladı. Bu kapasite arttırım gerçekten yetmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 9 Mayıs 2020; 23:13:2 >
  • Neden böyle konular açıp isyan ediyorsunuz ki verin iptal isteğini kapatın. Hiç uğraşmayın zaten taahhütsüz
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, network ekibimiz packet loss sorunu için çalışma yapıyor. Gelişmeleri paylaşacağız.
  • ukisla7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun tekrar kontrol edilerek çözümlenmesi için kaydınızla ilgilenen teknik destek arkadaşıma bende bilgi verdim. Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • Turknet kesinlikle pişmanlıktır. Turk net falan da değildir. Sadece nettir o kadar. Bu firmaların başlarını bir milletin ismini koymalarına da kanunla yasak getirilmeli. Telekom altyapısından verdikleri kiralanmış ürünü satma hizmetleri tam bir fiyaskodur. Boş yere bunlara paranızı kaptırmayın. En küçük bir sorunu dahi çözmekten aciz, kesinlikle bir müşteri hizmetleri bulunmayıp otomatik cevaplar atan boş bir firma. Gidin bunlara verdiğiniz parayla posta güvercini alın, telgraf hizmeti alın, mektup atın daha hızlı haberleşirsiniz. 100 mb parası alıp 10 mb bile veremeyen bir firmadır.

• katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım gün içerisinde sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • sn @TurkNetDestek PM e bakiyor musunuz acaba? size mesaj attim oradan.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Teknik uzman??? Sizde öyle birşey mi var??? Bak çözdüler sorunumu

ALLAH BELANI VERSİN TÜRKNET Herkes Hız Arttırıyor Türknet Hız Dşürüyor. YAZIKLAR OLSUN...

100 mbps 6 ay önce 40 a düşürdüler sorun çözmeye doymamış olacaklar ki şimdi de 12 ye düşürdüler. REzalet bu rezalet. Bu arada bize 10 mb verip de çarptığınız paralarla ulta lux zengin sitelerine gb verme peşindeymişsiniz. Nasıl oluyor bu iş. Sırtından para kazandığınız müşteri portföyününüz %95 ini oluşturan fakir fukara semtlerine de gb vermeyi hatta bırak 1 gb vermeyi 50 60 vermeyi sağlayacak çalışamalara da başladınız mı???????

Merhaba, hız profilinizde yaşadığınız sorun için üzgünüm. Bugün oluşturulan destek kaydınız için yerleşik operatöre olumsuz teyit vererek tekrardan ilettik. Hattınızı sağlama almaları için bilgi verdik. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Aynen kardeşim 32 şubata kadar hızımın düzeltileceğinden hiç şüphem yok. 14 üncü aydan beridir yaşanan sorunlarımı düzelttiniz bu kaldı.

Arızanız ile ilgili teknik arkadaşım size arama yaparak bilgi verdi. Arızanızın aciliyetini saha ekiplerine ilettik. İnternet hizmetinizde yaşadığınız hız problemi ile ilgili çalışmalar sürdürülürken güncelleme kaynaklı anlık kopma yaşayabilirsiniz. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • Müracatımın üzerinden bir ay geçti hala turknet hizmeti alamadım...

binamın bulunduğu sokağa fiber optik kablo çekildiğini görünce, turknete geçip hızlı internet hizmetinden yararlanmak istedim. ve başvuruda bulundum.. bana henüz fiber optik iletişimin aktif olmadığını ve bunun bir süre zaman alacağını söylediler. ben de o zaman şimdilik vdsl ile 79 gb e kadar iletişim hizmetini alıp sonra fiber optike geçerim diye düşündüm..

müracaatımdan sonra benden şirket bilgilerini nufus kağıdı fotokobisi vs gibi evraklar istendi.. onları bir günde halledip maille gönderdim. sonra gelip sözleşme yaptılar..

sonraki günlerde günlerce modemin gelmesini ve hattın aktif hale geçirilmesini bekledim.. bu arada bana modemin kurulduğunu ve aktif halde olduğu mesajı geldi.. halbuki daha modem elime geçmemişti.

sonrasında bir sürü telefon mail iletişiminden sonnra meğer adres bilgilerimin yanlış olduğu bu yüzden hizmetin geçiktiği bildirildi. sözleşme için gelen ekip adresi buluyor ama teknik ekip ne hikmetse adresi yanlış değerlendiriyor..

neyse sonra adres düzeltildi. bu sefer de modemi beklemeye başladık... kısacası müracaatımızın üzerinden bir ay geçti ama hala internet hizmeti alabilmiş değilim..

yani daha hizmet almadan böylesi sıkıntılar çıkaran "turknet" e tüm güvenimi kaybetmiş durumdayım.. şimdi alternatif daha iyi bir firma bulup turknetle alakalı bağlantımı sözleşmeyi iptal ederek daha başlamadan kesmeyi düşünmekteyim..

• gencyurek G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üyelik başlangıcında yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? İşlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • ŞAKANET

• Sonunda Kurtuldum Bu Yalancı Firmadan. 1 Yıl Boyunca Zam Yok Deyip Daha 4 Ay Dolmadan Zam Yapan Firma İle İşim Olmaz. Arkadaşlar Bugün İtibari İle Dijitürk 100 Mb İndirme Hızı Olan Pakete Modem ve Tv Dahil 139,90 TL ye Geçiş Yapmış Bulunmaktayım. Zaten Başkent Ankara Çukurambar da Oturuyorum Bölgemde Gigafiber Yok En Fazla 150 Mb İnternet Var Fiber Olarak. 100 Mb Bana yeter de Artar Upload Hızım da 16mb. Artık Turknet Düşüsün. Ben, Yaklaşık 7 Akrabam ve 17 Arkadaşımı da Turknet den Çıkartıp Dijiturke Geçişlerini Sağlattım.

Sayın Arkadaşlar Elinizden Geldiği Kadar Çevreniz de Turknet Kullananlar Varsa Çıkartın. Madem Onlar Bizimle Dalga Geçiyor. Sözlerinde Durmuyyorlar. Sıra Bizde. Bizde Turknet den Hizmet Almak İstemiyoruz.

Bu Arada Dijiturk İke Türktelekomun Özel Bir Anlaşması Var. Turknet Gibi Arzı Oluştuğun da Ticket Aç Arıza Ekiplerini Bekle Ne Zaman geldikleri Belli Olmuyordu. Ama Dijiturk de Arzı Açıldığı Zaman Sanki Türktelekom İnternet Kullanıyormuş Gibi Arıza Ekipleri Anın da Olaya Müdahale Ediyorlar. Bunu Çok Sevdim. En Azın da Online Müşteri Hizmetleri de Var. Büyük Modem Arızalarında 24 Saat İçin Kendi Özel Teknik Servislerini de Yönlendiriyorlar. Hadi Güle Güle Turknet pardon ZAMLI SÖZÜNDE DURMAYAN NET Diyecektim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.