Şimdi Ara

Allah büyüktür Jorge Jesus (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fenerliler neyin kafasını yaşıyor adamlar 2 senedir final oynuyor her sene şlde oynuyor benfica türkiyede ki tüm takımlardan daha büyük ve iyi takım
  • Herif ne lanetlemiş takmı yav. Adamlar 7. finalide kaybettiler.
  • Sirf su herif yuzunden Sevillayi destekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza Sevilla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
    Kalecin yerde duran topa plonjon çekiyor laan? Futbolcuların milletin kafasını koparıyor kart bile görmüyor kalecin sirkte gibi hareketler yapıyor.

Gece gece şu bölümlere güldüm valla yalan yok.Arkadaş baya sinirliymiş herhalde yazarken, yansımış yazıya.
  • İyi oldu iyi cardozoyu da almamışız iyi ki ersun hoca işini biliyor.
  • futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlığa soyunan guttman, porto’da yakaladığı şampiyonluğun ardından portekiz’in diğer güçlü kulübü benfica’nın başına geçer. benfica’da ilk iki yılında şampiyonluk yaşayan macar çalıştırıcı, asıl başarısını o dönemki adıyla şampiyon kulüpler kupası olan şampiyonlar ligi’nde kazanır.

takımını 1960–61 ve 1961–62 sezonlarında iki kez üst üste avrupa’nın zirvesine çıkaran guttman, yönetimden maaşına zam yapılmasını ister. ancak yakaladığı başarılara rağmen başarılı çalıştırıcının bu isteği kulüp tarafından kabul edilmez. oldukça sinirlenen guttman, takımdan ayırlma kararı verir. ayrılırken de “benim başında olmadığım benfica, bundan sonra 100 yıl boyunca avrupa’da kupa kazanamayacak” diyerek 52 yıldır süren laneti başlatır.

guttmann’ın bu açıklamasına o dönemde gülüp geçen benficalılar, acı gerçekle daha sonraları yüzleşmeye başladı. guttmann’ın bu sözünden sonra 7 kez final oynayan benfica, hepsinde de finali kaybetti. o dönemki adı şampiyon kulüpler kupası olan şampiyonlar ligi’nde 1963'te milan, 1965'te ınter, 1968'de manchester united, adeta ‘guttmann laneti’nin gerçeğe dönüştüğünü kanıtlar.

guttmann, 1981 yılında 82 yaşında hayatını kaybeder. benfica’nın avrupa’da çıktığı üç finali kaybettiğini gören ve bundan mütevellit huzurla hayata gözlerini yuman guttmann'ın laneti guttmann öldü diye tabii ki sona ermemiştir; 1983 yılında uefa kupası finaline yükselen benfica taraftarı, guttmann’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle kupadan umutludur. ancak anderlecht, rakibini yenerek kupaya uzanır ve kırmızı-beyazlı ekibe öldükten sonra da rahat vermeyeceğini gösterir.

şampiyon kulüpler kupası’nda 1988'de psv eindhoven ve 1990 yılında ise milan, kupayı benfica’nın kazanmasına engel olur ve guttmann’ın vasiyetini yerine getirir. son olarak geçtiğimiz yıl uefa avrupa ligi’nde finale yükselen benfica, chelsea’ye yenildi ve kupayı yine kazanamadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir 50 sene de Paşa'dan geldi,

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2014

Fenerliler neden gülüyor anlamadım ki,kendileri de Benfica'nın bir benzeri.

Biz bile 1-2 tane alırdık 8 finalden.beterin beteri oluyormuşayrica şu Jorge jesus adlı yürüyen egoya ne kadar gülünse az.

Benfica ile Fenerbahçe finalde karşı karşıya gelse çok dehşet bir şey çıkar galiba ortaya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Fenerliler neden gülüyor anlamadım ki,kendileri de Benfica'nın bir benzeri.

Biz bile 1-2 tane alırdık 8 finalden.beterin beteri oluyormuşayrica şu Jorge jesus adlı yürüyen egoya ne kadar gülünse az.

Benfica ile Fenerbahçe finalde karşı karşıya gelse çok dehşet bir şey çıkar galiba ortaya.

Maç bugta kalır.

• Jorge büyük teknik direktör kim ne derse desin oynatıyor takımı.
    Geçen sene alamadığını bu sene aldı şampiyon oldu.
    Lig kupasınıda büyük ihtimal alacak.
    Sadece Avrupa kupası es geçmiş olacaklar.

Ve Benfica mevcut kadrosuna pek yıldız oyuncu katmadan 2 yıldır bu işleri yapıyor lütfen bunuda göz önünde bulundurun.
  • benficadan 3 4 adam almak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizle alaksi yok.Tamamen Gutman'ın laneti

• Artık 4 kupa ile sezonu kapatabilir benfica...6 kupa olacaktı ama o lanet yok mu,o lanet

Üşüyoruz Jorge Reyiz

• Adam yürüyen bir ego diyorsunuz da, Juventus maçını izlerken spiker ligde yalnızca 5 gol yediklerini söylüyordu. Çok öncelerini bilmiyorum ancak 2 senedir dört dalda adını finale yazdırıyor takımını. Yaptığı şey hiç kolay bir iş değil. Ayrıca cidden üzerilerinde bir lanetin olduğuna ben de inandım vallahi dün 2-3 net penaltı pozisyonları vardı hakem hiç birini vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Herif ne lanetlemiş takmı yav. Adamlar 7. finalide kaybettiler.

8 oldu
  • Dün final konusuna da yazmıştım. Sırf şu teknik direkörün geçen sene ki küstah açıklamalarından dolayı Sevilla'nın kazanmasını istedim. Nitekim öyle oldu, umarım bu Jorge Jesus, finallerde daha çok kupa kaybeder.

• Gülsenize beyler. biri fıkrasına gülünmeyen adamı koysun
  • İyi oldu sevilla verdi ağzının payını
  • Siz önce final oynayın da bir sonra konuşursunuz. Adamlara bak tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.