Şimdi Ara

Allah büyüktür Jorge Jesus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finale çıkmayı hak ettiklerini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Finale çıkarak tarih yazdık. Adilce kazandık. İlk ayak maçında da biliyorduk ki Fenerbahçe'den daha iyi bir takımız. Fenerbahçe'yi eleyebileceğimiz konusunda kendimizden emindik" ifadelerini kullandı.

"Newcastle ve Leverkusen daha güçlüydü"

Kendinden emin konuşmalarını sürdüren Jesus, "Newcastle ve Bayer Leverkusen bu takımdan daha güçlüydü. Şu anda çok kuvvetliyiz ve rakibin elinde çok silah yoktu. Biz daha iyi bir takımız. Soyunma odasında oyuncuların kendilerine güvenmeleri gerektiğini ve gol atacağımızı söyledim" diye konuştu.

http://skorer.milliyet.com.tr/jorge-jesus-dan-kustah-aciklama-/fenerbahce/detay/1702722/default.htm

Ben hayatımda bu kadar basit başarıları olup da bu kadar havalı bir TD görmedim. Benfica bizden bu maç daha iyi oynamış olabilir, bizden daha kaliteli takım da olabilir tamma. Madem çok iyiydin süperdin harikaydın niye ilk maç öyle oldu? Sow'un kafası direkten dönerken kalecin eliyle sövüyordu resmen kaderine. Cristian bugün Kuyt gibi penaltı atsa? Kuyt'ın direği? Kuyt'ın bugün boş kaleye kaçırdığı? Elin Bayern'i deplasmanda Barca'ya 3 çekiyor o adamda bu kadar hava yok lan?

Kalecin yerde duran topa plonjon çekiyor laan? Daha gelmiş çok emindim diyorsun. Neyin kafası bu. Yemin ederim üzüntüden başka hiçbir duygum yoktu şu açıklamaları okuyuncaya kadar. Şimdi deli oldum. Futbolcuların milletin kafasını koparıyor kart bile görmüyor kalecin sirkte gibi hareketler yapıyor. Bayern'e bak da örnek al nasıl kendinden emin olunur.

Allah büyüktür. Dilerim en kısa zamanda yollarımız kesişir Jesus. Her zaman söylediğin gibi elinde silah olmayan Fenerbahçe'yi bulamazsın. O karşılaşacağımız zamana kadar Jesus seni korusun kutsasın Jorge Jesus

• adam doğruları konuşmuş
  • Tamam iyi güzel diyorsunda, sen ilk maçta fırsatları kaçır kaçır ve ikinci maçta topu ileriye şişir şişir sonra de ki böyle şöyle bırakın bu işleri . Jorge Jesus'un maçtan önce yaptığı konuşma ile maçtan sonra yaptığı konuşmada fark yok bu da gösteriyor ki adam disiplinli, herşeyi düşünüyor, kendinden emin . Kısacası : 5 AYKUT = 1 JORGE JESUS . İşte bu kadar ...
  • ben hayatımda bu kadar çirkef takım görmedim ya hele kalecinin yaptığı kendini yere atmalar yerdeki topun üstüne atlamalar tam rezillik ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

ben hayatımda bu kadar çirkef takım görmedim ya hele kalecinin yaptığı kendini yere atmalar yerdeki topun üstüne atlamalar tam rezillik ya.

Fener maclarini izlemiyor musun?
  • Ah o sakatlıklar cezalar statüler olmasaydı da görseydim o cok iyi takımını.

Gokhan yerine Bekir girip Cardozoyu izlemese pasa pasa evine donerdi bu gece Jorge Jesus. Zaten en sıkıntılı oldugumuz bölgede ortasahada as oynayan 2 adam da yoktu.

Cok degil 1 gol atsak sus pus olacaktı yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Finale çıkmayı hak ettiklerini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Finale çıkarak tarih yazdık. Adilce kazandık. İlk ayak maçında da biliyorduk ki Fenerbahçe'den daha iyi bir takımız. Fenerbahçe'yi eleyebileceğimiz konusunda kendimizden emindik" ifadelerini kullandı.

"Newcastle ve Leverkusen daha güçlüydü"

Kendinden emin konuşmalarını sürdüren Jesus, "Newcastle ve Bayer Leverkusen bu takımdan daha güçlüydü. Şu anda çok kuvvetliyiz ve rakibin elinde çok silah yoktu. Biz daha iyi bir takımız. Soyunma odasında oyuncuların kendilerine güvenmeleri gerektiğini ve gol atacağımızı söyledim" diye konuştu.

http://skorer.milliyet.com.tr/jorge-jesus-dan-kustah-aciklama-/fenerbahce/detay/1702722/default.htm

Ben hayatımda bu kadar basit başarıları olup da bu kadar havalı bir TD görmedim. Benfica bizden bu maç daha iyi oynamış olabilir, bizden daha kaliteli takım da olabilir tamma. Madem çok iyiydin süperdin harikaydın niye ilk maç öyle oldu? Sow'un kafası direkten dönerken kalecin eliyle sövüyordu resmen kaderine. Cristian bugün Kuyt gibi penaltı atsa? Kuyt'ın direği? Kuyt'ın bugün boş kaleye kaçırdığı? Elin Bayern'i deplasmanda Barca'ya 3 çekiyor o adamda bu kadar hava yok lan?

Kalecin yerde duran topa plonjon çekiyor laan? Daha gelmiş çok emindim diyorsun. Neyin kafası bu. Yemin ederim üzüntüden başka hiçbir duygum yoktu şu açıklamaları okuyuncaya kadar. Şimdi deli oldum. Futbolcuların milletin kafasını koparıyor kart bile görmüyor kalecin sirkte gibi hareketler yapıyor. Bayern'e bak da örnek al nasıl kendinden emin olunur.

Allah büyüktür. Dilerim en kısa zamanda yollarımız kesişir Jesus. Her zaman söylediğin gibi elinde silah olmayan Fenerbahçe'yi bulamazsın. O karşılaşacağımız zamana kadar Jesus seni korusun kutsasın Jorge Jesus

Kaleye gittiniz mi ? Penaltınız tam kolpa. golden önce ofsayt var. Adamların yüzde yüz penatlısı verilmedi. 5-6 tane atarlardı az şanslı olsalar. İlk maçta Gaitan lima yedek kalıp yenince özgüveniniz tavan vurmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

NEWCASTLE ve Leverkusen gibi takımları eleyip gelmişler

Fener Bate Plzen Lazio adamlar haklı. Fener'i şımarttık felan demiş ilk maçta oyuncuları yedek bırakarak.

Real Madrid : Manchester City - Ajax - ManU
    Galatasaray : Braga - Cluj - Schalke

Galatasaray ilk ciddi rakipte elendi oooouv. Braga 2. Torbanın en zayif takimi, Cluj 4. Torbanın, Schalke Gs ile beraber 16nin en zayif takımıydi.

Siz de bizden assagi kalmamissiniz şans konusunda ne dersin ? 2. Torbadan baska takim gelse Madrid'i birak Schalke'yi goremezdin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Fener Bate Plzen Lazio adamlar haklı. Fener'i şımarttık felan demiş ilk maçta oyuncuları yedek bırakarak.

Galatasaray ilk ciddi rakipte elendi oooouv. Braga 2. Torbanın en zayif takimi, Cluj 4. Torbanın, Schalke Gs ile beraber 16nin en zayif takımıydi.

Siz de bizden assagi kalmamissiniz şans konusunda ne dersin ? 2. Torbadan baska takim gelse Madrid'i birak Schalke'yi goremezdin.

Görende heralde sizi Tothenamları, Liverpooları eleyip geldiniz sanacak

Birimiz CL'de Madridle Çeyrek final oynar. Biriniz Plzenlerle yarışır. Benfica gibi takım cıkınca 3-4 yiyip oturursunuz aşşagıya

HEDEF 3 kupa Geriye kalan 1 Kupa

Bak bak hareketlere bak. İlk ciddi rakipte elenmedin mi Madrid ile oynadın diye kupa mı verdiler

Seneye 2 torbadan Braga gelir mi bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birimiz CL'de Madridle Çeyrek final oynar. Biriniz Plzenlerle yarışır. Benfica gibi takım cıkınca 3-4 yiyip oturursunuz aşşagıya

Bak bak hareketlere bak. İlk ciddi rakipte elenmedin mi Madrid ile oynadın diye kupa mı verdiler

Sen takıl Uefa'da Çeyrek finalde yine plzenler bateler gelmez dikkat et. CL'de çeyrek finalde elenelim Madride yeter ki. köy takımlarını yenip gururlanmaktan iyidir.

UEFA ANCA RÜYANIZA girer

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen takıl Uefa'da Çeyrek finalde yine plzenler bateler gelmez dikkat et. CL'de çeyrek finalde elenelim Madride yeter ki. köy takımlarını yenip gururlanmaktan iyidir.

UEFA ANCA RÜYANIZA girer

Seneye Clde sizden yukari çıkarız biz rahat ol sen

• jesus yanlış açıklama yapmış bizim teknik direktörümüz tecrübeyi Fenerbahçe ile kazanıyor....böylece biz kanser olmaya devam ediyoruz....

herşeyi geçtim tamam eyvallah yoboyu çıkarıp stochu bekiri defansa alıp topuzu sağ beke koyuyor Gökhan gönül sakatlanınca tam komedi bizim hoca demiyim demiyim diyorum....sonra aykut düşmanımısın diyolar

gökhan gönül sakatlandı topuzu sağ beke koydun zaten doğru karar eyvallah ama neden bekiri alıyosun gökhan gönülün yerine bence stochu alması lazımdı. çünkü topuzu zaten çektin sağ beke

gitti yoboyu çıkarıp stochu aldı adam

yapacağı iş neydi...

gökhan gönül sakatlanınca stochu oyuna sokucaktı

böylece bir değişiklik hakkı daha doğmuş olucaktı onuda

cristianı çıkarıp semihi alarak son dakikalarda şişirme yaptı zaten orda faydalanıcaktı......kaldıki uzun boyu ile yoboda ilerde son 5 6dk kafa toplarında etkili olabilirdi.....semihi bu maçta kullanmıycaksında hangi maçın son dakkalarında kullanıcaksın hocam üstelik bu adamın Hırvatistan örneği var son salise golü ile ilginç valla bişi demiyorum...

Şu kadro ile başlamak çok mu zordu anlamamak mümkün değil kuyt ve Caner orta sahadada canavar gibi oynarlardı adım gibi eminim..

volkan

gökhan yobo egemen ziegler

--------kuyt Caner--------

stoch-----Salih------sow

----------Semih

• quote:

Orijinalden alıntı: yununu

jesus yanlış açıklama yapmış bizim teknik direktörümüz tecrübeyi Fenerbahçe ile kazanıyor....böylece biz kanser olmaya devam ediyoruz....

herşeyi geçtim tamam eyvallah yoboyu çıkarıp stochu bekiri defansa alıp topuzu sağ beke koyuyor Gökhan gönül sakatlanınca tam komedi bizim hoca demiyim demiyim diyorum....sonra aykut düşmanımısın diyolar

gökhan gönül sakatlandı topuzu sağ beke koydun zaten doğru karar eyvallah ama neden bekiri alıyosun gökhan gönülün yerine bence stochu alması lazımdı. çünkü topuzu zaten çektin sağ beke

gitti yoboyu çıkarıp stochu aldı adam

yapacağı iş neydi...

gökhan gönül sakatlanınca stochu oyuna sokucaktı

böylece bir değişiklik hakkı daha doğmuş olucaktı onuda

cristianı çıkarıp semihi alarak son dakikalarda şişirme yaptı zaten orda faydalanıcaktı......kaldıki uzun boyu ile yoboda ilerde son 5 6dk kafa toplarında etkili olabilirdi.....semihi bu maçta kullanmıycaksında hangi maçın son dakkalarında kullanıcaksın hocam üstelik bu adamın Hırvatistan örneği var son salise golü ile ilginç valla bişi demiyorum...

Şu kadro ile başlamak çok mu zordu anlamamak mümkün değil kuyt ve Caner orta sahadada canavar gibi oynarlardı adım gibi eminim..

volkan

gökhan yobo egemen ziegler

--------kuyt Caner--------

stoch-----Salih------sow

----------Semih

Bekir hamlesi hayatımda gordugum en sacma hamlelerden biriydi.. Bir ise de yaramadı Cardozoyu kacirmak disinda.

• Önerdiğin kadroda 2 tane santrafor bir tane sol forvet bir tane sol kanat bir tane sağ forvet var. Bi tane de ortasaha.
  • Futbol yapsaydık oyunu değil. Adamlar eze eze yarı finali geçtiler. Kıvranmanın anlamı yok. 3 ten sonra isteseler 6'yı bile atarlardı. GG ile YObo ile durduramadığımız adamları 3 defans ile Bekirle mi durduracaktık. Dua edin adamlar insaflı çıktılarda oyunlarını devam ettirmediler. Bu maçın hakkı açık ara farktı.
  • webo meirelles topal olsaydı çok farklı şeyler olurdu neyse ötsün zaten Chelsea havalarını söndürecek
  • isim olarak değil görev olarak her oyuncu zor durumda kullanılabilir. Bugün mourinho varaneden gizli forvet yapıp tüm yıldızlarını sahaya çıkarıp tek defansla bile oynama cesaretini zor durumlarda gösteriyorsa futbolda her oyuncuyu istediğin gibi kullanabilirsin kuyt canere orta sahada press yapıp adam geçirmiyoruz desen adam orta sahada oynayamam mı diyicek türkiyede yapılan en büyük yanlış zor durumda kalınca devşirme adamlar yaratıp bunları kullanamamak Avrupada çoğu teknik direktör bunu yapıyor.....bizde ise işin kolayına kaçıp ilk önce oyuncunun mevkisine bakıp aldanıyoruz.....

zor durumlarda çare üreticeksin......mourinho klop henkeys zico scolari magath türkiyeden mustafa denizli terim bu olayı iyi yaparlar.. Mevkisi başka olup adamı devşirme olarak görev adamı olarak kullanırlar....zor durumlarda

aykut hoca yeni yeni tecrübe kazanıyor bazı şeyleri geç görüyor......misal sow forvet ama sol kanatta oynayabiliyor... misal webo ile oynadığı sistemi bugün semih sow ile gene oynatabilirdi. Hoca

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Futbol yapsaydık oyunu değil. Adamlar eze eze yarı finali geçtiler. Kıvranmanın anlamı yok. 3 ten sonra isteseler 6'yı bile atarlardı. GG ile YObo ile durduramadığımız adamları 3 defans ile Bekirle mi durduracaktık. Dua edin adamlar insaflı çıktılarda oyunlarını devam ettirmediler. Bu maçın hakkı açık ara farktı.

4 veya 5 gole ihtiyaçları olsa onuda atarlardı dediğin gibi. hücüm güçleri fenerden kat kat üstün hele evlerinde farklılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Günün benficalıları da teşrif etmiş. Alakadar eden neyse bilemedim şimdi. Gece boyu trollediler şimdi de savunmaya geliyorlar

Imzani degistirebilirsin.
  • sen git benficaya karşı 1. dakikadan defans yapmaya başla sonrada vay efendim yenildik bu futbolla fener çok bile gitti
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.