Şimdi Ara

Allah büyüktür Jorge Jesus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spartak Moskovayı eleseydinizde beraber yol alsaydık gruplarda çok mu zordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Günün benficalıları da teşrif etmiş. Alakadar eden neyse bilemedim şimdi. Gece boyu trollediler şimdi de savunmaya geliyorlar

Imzani degistirebilirsin.

benden copy paste yapmasına izin veriyorum
  • Schalke-Braga-Cluj çok kolaysa geçeydiniz benfica-barça-celtic grubunda sonuncu olan Spartak Moskowayı. Yazık.Ayrıca açıklamalara gelince ikinci maç için konuşuyorsa doğruları söylemiş.
  • yatsın kalksın şansına dua etsin bu herif.

penaltı kaçırıp 3 topunda direkten döndüğü ilk maçta 3 oyuncu kaybetmek,rövanşta başladığın 11'den 2 sakat vermek.

daha ne olabilirdi ki?
  • Ben Benfica TDsi olsam dalga geçerdim; "hava toplarının %95 ini kazanmamıza rağmen 4 defansın ortasınaki oyuncularına sürekli top şişirerek bize turu hediye eden Fenerbahçeye teşekkürler" derdim , derdim ki belki aykut taktik değiştirmesi gerektiğini anlardı ama nerdeee...
  • Aynen Allah büyük.Bakıyorsun ilahi adalet tecelli etmiş.
  • Hahahahahahahahahahahahahahhahaha :) Benfica maçından sonra buralarda ol diyordun bana. Hayırdır başka takımlardan medet umar olmuşsun. Yeni takımın Porto hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Hahahahahahahahahahahahahahhahaha :) Benfica maçından sonra buralarda ol diyordun bana. Hayırdır başka takımlardan medet umar olmuşsun. Yeni takımın Porto hayırlı olsun :)

Porto'ya bir kontenjan açabildim. Senin için daha zor olmalı Fenerbahçe'nin tüm rakiplerini desteklemek?
  • quote:

quote:

Hahahahahahahahahahahahahahhahaha :) Benfica maçından sonra buralarda ol diyordun bana. Hayırdır başka takımlardan medet umar olmuşsun. Yeni takımın Porto hayırlı olsun :)

Porto'ya bir kontenjan açabildim. Senin için daha zor olmalı Fenerbahçe'nin tüm rakiplerini desteklemek?

/>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Fener'in rakiplerine hep sempati duyarım, desteklemem. Aynı sizlerin Cluj, Schalke, Madrid, Braga, Man Utd'a sempati duyduğunuz gibi. Benim için sadece aslolan Galatasaray'dır. Gerisi umurumda değil. Hani buralarda ol demiştin ya bana maç sonrası buralarda ol diye geç oldu ama güç olmadı hahahahah:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

NEWCASTLE ve Leverkusen gibi takımları eleyip gelmişler

Fener Bate Plzen Lazio adamlar haklı. Fener'i şımarttık felan demiş ilk maçta oyuncuları yedek bırakarak.

Real Madrid : Manchester City - Ajax - ManU
    Galatasaray : Braga - Cluj - Schalke

Galatasaray ilk ciddi rakipte elendi oooouv. Braga 2. Torbanın en zayif takimi, Cluj 4. Torbanın, Schalke Gs ile beraber 16nin en zayif takımıydi.

Siz de bizden assagi kalmamissiniz şans konusunda ne dersin ? 2. Torbadan baska takim gelse Madrid'i birak Schalke'yi goremezdin.

İlk ciddi rakip dediğin Real Madrid dünyanın en iyi 3-4 takımından biri. Gerçi haklısın bizim için R.Madrid ciddi rakiptir sizin için Benfica.. Vizyon farkı

• quote:

quote:

quote:

Fener'in rakiplerine hep sempati duyarım, desteklemem. Aynı sizlerin Cluj, Schalke, Madrid, Braga, Man Utd'a sempati duyduğunuz gibi. Benim için sadece aslolan Galatasaray'dır. Gerisi umurumda değil. Hani buralarda ol demiştin ya bana maç sonrası buralarda ol diye geç oldu ama güç olmadı hahahahah:)

O dediklerin arasından ben sadece Real Madrid'e sempati duyarım. O da 2004'ten beri desteklediğim takım olduğu için. Diğerleri beni ilgilendirmez. "Benfica şunları yensin de görsünler" tarzı konuşunca aslolan Galatasaray olmuyor malesef. Bu seferlik sen haklı çıktın. Sen yine buralarda olmaya devam et. Daha çok Avrupa maçları olur. Elbet bir gün sempati duyduğun takımlar kaybeder.

• Arkadaşlarımızın üstüne gitmeyelim zaten zor bir sene geçiriyorlar Aykut'u Aziz'i derken iyice hayattan soğudular. Değil mi Paşam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kova yaşar

Arkadaşlarımızın üstüne gitmeyelim zaten zor bir sene geçiriyorlar Aykut'u Aziz'i derken iyice hayattan soğudular. Değil mi Paşam ?

He
  • Fatih Terim:Bazen, yürekli kayıplar korkak zaferlerden çok daha önemlidir
  • Jesus'un golden sonraki haline bakarmısınız
  • Artur hala yatıyor mu yerde acaba?
  • Beddua gücü böyle bir şey
  • SIRA PORTODA
  • 4 günde 2 son dakika golü ve kaçan kupa :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.