Şimdi Ara

Allah büyüktür Jorge Jesus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

NEWCASTLE ve Leverkusen gibi takımları eleyip gelmişler

Fener Bate Plzen Lazio adamlar haklı. Fener'i şımarttık felan demiş ilk maçta oyuncuları yedek bırakarak.

Real Madrid : Manchester City - Ajax - ManU
    Galatasaray : Braga - Cluj - Schalke

Galatasaray ilk ciddi rakipte elendi oooouv. Braga 2. Torbanın en zayif takimi, Cluj 4. Torbanın, Schalke Gs ile beraber 16nin en zayif takımıydi.

Siz de bizden assagi kalmamissiniz şans konusunda ne dersin ? 2. Torbadan baska takim gelse Madrid'i birak Schalke'yi goremezdin.

Schalke için 16'nın en zayıf takımı yazmış. Adamlar Arsenal'in olduğu gruptan lider çıktı sizin gibi dandik takımların olduğu gruptan değil. Schalke senin takımınla kıyaslanmaz bile birde küçültmeye çalışıyor.

• adam doğruları söylemiş ne var bunda
  • kesinlikle haklı..
  • Elenmemiz değilde, şu adamın söyledikleri acayip zoruma gitti. Ah Aykut ah, bizi küçük düşürdün bu adamların karşısında. Umarım tez zamanda Azizle birlikte bu takımdan defolup gidersiniz de bizde rahatlarız.
  • sevgili Gs'li ve Gs'ye gönül vermiş arkadaşlar.
    insan gibi tartışıp birşeyler yazacaksanız buyrun konuşalım-yazışalım.
    yok illa renginizi belli edecekseniz devamlı olun.
    sizi mecbur eden yok, her konunun içine etmeye.

bir sözümde bölüm yöneticisine.
    şimdi bunlara küfür etsek biz suçlu olacağız dimi.......
    görevinizi yapın. başka bir şey istemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Günün benficalıları da teşrif etmiş. Alakadar eden neyse bilemedim şimdi. Gece boyu trollediler şimdi de savunmaya geliyorlar

Kardeş takma o kadar ya sonuçta bir maç yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

ben hayatımda bu kadar çirkef takım görmedim ya hele kalecinin yaptığı kendini yere atmalar yerdeki topun üstüne atlamalar tam rezillik ya.

ahaha sizden gördüler. o selçuk maçtan öyle cıkarsa olacağ oydu
  • Kalk appiah kalk allahın dediği olur videosu aklıma geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Fener Bate Plzen Lazio adamlar haklı. Fener'i şımarttık felan demiş ilk maçta oyuncuları yedek bırakarak.

Galatasaray ilk ciddi rakipte elendi oooouv. Braga 2. Torbanın en zayif takimi, Cluj 4. Torbanın, Schalke Gs ile beraber 16nin en zayif takımıydi.

Siz de bizden assagi kalmamissiniz şans konusunda ne dersin ? 2. Torbadan baska takim gelse Madrid'i birak Schalke'yi goremezdin.

Hocam çok boş konuşmuşsun gerçekten ya Shalcke o turda çekilecek iyi bir takım bizim için tabiki şanslı bi kura ama benficayı içerde dışarda 2-3 atar, sizi de gözü kapalı elerdi.
    Madrid maçında da verilmeyen penaltıların turu çok değiştirdiğini düşünüyorum, elerdik demiyorum değiştirdi diyorum. Daha heyecanlı onlar için daha stressli bi tur olabilirdi. Ama 3-0 ın rövanşında kendi sahanda da 1 gol yedikten sonra, bi dünya devine o moralle 15 dk da 3 gol atıp C.Ronaldo gibi bi adamı bile ayağının altındaki topu kacıracak hale getirmek sizin dün akşamki şekilde ezile ezile elenmenizle aynı kefede değil

• Adam doğru söylemiş bunda alınacak bir şey yok.
  • Gene gs liler basmıs konuyu, adamlar bizim takımı konusuyor gece gunduz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Futbol yapsaydık oyunu değil. Adamlar eze eze yarı finali geçtiler. Kıvranmanın anlamı yok. 3 ten sonra isteseler 6'yı bile atarlardı. GG ile YObo ile durduramadığımız adamları 3 defans ile Bekirle mi durduracaktık. Dua edin adamlar insaflı çıktılarda oyunlarını devam ettirmediler. Bu maçın hakkı açık ara farktı.

İlk maçın hakkı da bizim lehimize farktı? O zaman bunu söyledin mi? Nereye 6 atıyor kolay mı 6 atmak. Elindeyse atsaydı kalecisi ordan oraya uçacağına.

Ayrıca konunun geneline, yav he tamam adam doğruları söylemiş. Dediğiniz gibi olsun. Ben de bir şey demiyorum zaten. Bir kere daha yollarımız kesişir inşallah diyorum
  • Fb ve gs iolk ciddi rakiplerine elendiler koonusmanin manasi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • küstah ama haklı
  • Fenerbahçe elenmiştir, Benfica tur atlamıştır, gerisi hikayedir.

• Jesusun yaptığı pislikce bir şeydir. Biz benficaya saygı duyuyoruz diye diye adamın bi yerleri tavan yapmış gelmiş burda maçlardan önce, biz Fenerbahçeyi eleyeceğimize inanıyorduk diyor. Paşanın dediği gibi inşallah bir gün kesişir yollarımız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Oraya braga- cluj - schalke yazıyosun ama Manu yazmıyorsun öyle mi ? Kedi canını senin. Cluj dediğin takım bile size içerde dışarda rahat döşerdi

• Adam doğru söylemiş fener top mu oynadı...
  • quote:

quote:

Sözün bittiği yerdeyiz adamsın kardeş.

• Tam asalak bazi takim taraftarlari elensinlerde laf sokayim derdinde alh akil fikir versin ilk macta direklere sukr eden babamin takimiydi sanki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.