Şimdi Ara

Allah büyüktür Jorge Jesus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kulvarda devam eden Fenerbahçe ve Benfica'nın elinde sadece Türkiye Kupası ve Portekiz Kupası kaldı
  • Millet kafayı yemiş. Bunun neresinden rahatsızsın ? Şuanda küme düşme tehlikesi yaşayan takıma bak bakalım kaç milli futbolcusu var. Sen milli takıma gitmeyenleri say daha rahat olur. Daha yazardım da ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

Millet kafayı yemiş. Bunun neresinden rahatsızsın ? Şuanda küme düşme tehlikesi yaşayan takıma bak bakalım kaç milli futbolcusu var. Sen milli takıma gitmeyenleri say daha rahat olur. Daha yazardım da ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jorge maç sonunda "Chelsea bizden daha iyi takımmış" der mi acaba?
  • icimin yaglari eridi valla.lampardin diregi cok iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Beddua gücü böyle bir şey

Yine son dakika senden korkulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Jorge maç sonunda "Chelsea bizden daha iyi takımmış" der mi acaba?

UEFA'nın sitesinden okudum. İngilizcem çok da iyi değil ama anladığım kadarıyla iki takımda iyiydi şans falan filan demiş
  • İyi oynadılar dramatik kaybettiler
  • Beter olsunlar Amsterdam umudumuzu elimizden aldı baharatçılar
  • "newcastle ve Leverkusen daha güçlüydü"

o yüzden ilk maçta fark yemekten "direkler" sayesinde kurtuldu dimi
  • Konuyu açan arkadaşın bedduasından korunmak lazım alimallah

• Adamların hüsranını hayal edebiliyorum bir Fenerbahçe'li olarak. ifeelubro.jpg
  • Kendini yerden yere atmaya benzemiyormuş değil mi Arthur

• Dünde 90' da taktılar
  • Adam olay olacak birşey dememiş ki. Avrupa liginin belki de en iyi top oynayan takımıydı Benfica. Sizi eleyeceklerini düşünmeleri kendilerinden emin olmaları doğal.Sizi elediği için bu kadar büyüttünüz. İlk maçta işi bitirmeniz lazımdı ama olmadı. Benficaya da yazık oldu gerçekten,2 son dakika golü 2 kupa gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozilec

Adam olay olacak birşey dememiş ki. Avrupa liginin belki de en iyi top oynayan takımıydı Benfica. Sizi eleyeceklerini düşünmeleri kendilerinden emin olmaları doğal.Sizi elediği için bu kadar büyüttünüz. İlk maçta işi bitirmeniz lazımdı ama olmadı. Benficaya da yazık oldu gerçekten,2 son dakika golü 2 kupa gitti.

Hocam kendinden emin olmak başka,rakibi küçümsemek başka diye düşünüyorum.Bizi fazla küçümsedi "Newcastle-Leverkusen Fenerde daha güçlüydü" tarzı yorumlar dedi ki sizin de dediğiniz gibi ilk maçta oldukça iyiydik üstelik.Hani iki maçta da rezalet oynayıp elensek bir nebze anlarım ama bunu pek anlamıyorum.Rakibe saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.Jesus bunu seçmeyip "kibirlenme" yoluna gitti.

Tabii bu şahsi görüşüm.Belki Fenerliyim diye objektif açıdan bakamıyorum olaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: tozilec

Adam olay olacak birşey dememiş ki. Avrupa liginin belki de en iyi top oynayan takımıydı Benfica. Sizi eleyeceklerini düşünmeleri kendilerinden emin olmaları doğal.Sizi elediği için bu kadar büyüttünüz. İlk maçta işi bitirmeniz lazımdı ama olmadı. Benficaya da yazık oldu gerçekten,2 son dakika golü 2 kupa gitti.

Açıklamalarında Fenerbahçe'yi küçümsedi bizim tepkimiz buna. Yarı finale çıkmış bir takım küçümsenemez. Kaldı ki bizi içeride dışarı da yenerek tur atlamadılar. İlk maçta son vuruşlarda biraz daha becerikli olsaydık sonuç farklı olabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.