Fırsatını buldularmı yine aynısı yaparlar. Yine aşağılamaya yine böbürlenmeye başlarlar. Şike Şike şampiyon trent olduğunu volkanın koydukmu tezahuratına eşlik ettiklerini biliyoruz. Cezalarını çeksinler bi 5 yıl sonra gelsinler eğerki akıllanmışlarsa o zaman acırız. Hırsız ekmek çalarsa acırsın senin emekli maaşını çalarsa acımazsın değilmi.
Valla ben dün fb'lilerin bazı mesajlarından sonra acımayı falan bıraktım. Bir tek sağlık sorunu olan Aziz'e üzülüyordum. Ama tüm suçlular cezalarını çekecekler inşallah, bundan kaçış yok. Biz burada fb'nin açık açık manipüle ettiği maçları söylerken, fenerli forum ahalisi bizimle dalga geçiyordu. Oysa onlar da gerçeği biliyorlardı ama işlerine gelmiyordu. Mesajlarımı sildirmek daha kolay geldi bazılarına. Hala tek büyük ayakları, biz olmadan Türk futbolu batar ayakları vs. Dediğim gibi görünen köy kılavuz istemez
kişileri kuluplerden daha büyük görüp ilahlaştıranlara zerre kadar üzülmem. hak yiyecek çalıp çırpacak üstüne desteklenecek beter olsunlar
quote:
Orijinalden alıntı: Versace precious
diğerlerini bilmiyorum ama Şekip Mosturoğlu denen karaktersiz,iğrenç herifin bu işlerin içinde olduğunu ve kesinlikle uygunsuz işler yaptığına eminim..
Onun tutuklanmasına çok sevindim..Aziz tutuklansa,Fenerbahçe 3.lige düşürülse bu kadar sevinmem..
Keza Bülent Uygun ve Mecnun Odyakmaz denen adamlarda öyle..Aralarındaki Bu 3 adam türk futbolu için kara birer leke.
Şekip Mosturoğlu yorumuna % 1000 katılıyorum.Öyle maçlardan sonra tv lere çıkıp ukala ukala yorum yapmakla olmuyomuş dimi mosturoğlu.Karaktersiz herif.
quote:
Orijinalden alıntı: -quaresma-
Düşene de bir tekme ben vuriyim demek Bjk taraftarına yakışmaz, onlar zamanında yapmışsa bize de yapmak düşmez.
Abi sana çok katılıyorum.
Biz kulüpleri seviyoruz, kulübü yönetenlerin yaptığı yanlış, kulübü etkiler ve sevenleri üzer.
Böyle bir olay Beşiktaş'ın başına gelseydi çok üzülürdüm.
Ama damadın kızını dövdü diye kızına olan sevgini azaltmazsın. Buda bunun gibi bir olay.
Bize düşen şey Fenerbahçeli arkadaşları teselli etmek. Bazılarını tabi.
Öyleleri var ki aklanacağız ortalık kan gölüne dönecek diyor.
Forza Süleyman Çakır
quote:
Orijinalden alıntı: weskerq7
quote:
Orijinalden alıntı: Vlâdimir
gram acımam böyle heriflere.Çanta çanta para kaldırcak illegal şekilde birşeyler dönücek etrafta sonra düşmanıma vermesin.Yakınlarnının bir suçu olmiyabilir ama o adamlar bir şekilde tutuklandı.Aksi açıklanana kadar benim gözümde şikecinin Allahıdır bunlar.Hele o bülent uygun yok mu bülent uygun şerefsiz herif işte etme bulam dünyası.Zaten herkeze acıya acıya bu duruma geldi bu türkiye futbolu.Hakem odası bas tatilde bilmem şu kadar gün hak mahrumiyeti kime ne zarar var ? adam gibi başta cezalar verseydiler böyle ufak işlere belki caydırıcı olurdu.
+++++++1903 suç işlemiş adamın neyine acıyorsunuz anlamadım
Ağlayana da kıyamıyoruz hemen. Garip vatandaş olsa, düşünür olsa bu ülkede canı yananın kimse peşini sormaz. İşsizlerin sokakları doldurduğu bir ülkede milyonlar kazananlar veya kazanmış olanlar, milletin gönlünden yeri olanlar hala bu şer.fs.z..k leri yapıyorlarsa...bu para babaları bu lafta şöhret spor kahramanları bu şekilde suçlanıyorsa illaki sağlam şeyler vardır arkasında.
Üstelik Türkiye gibi yerde en nihayet bu suçlar cezasını bulacaksa çağ atlamışız demektir. Ben de gram acımıyorum, beter olsunlar.
şikeye acınır mı la
burada üzülünecek birileri varsa bunlar fenerbahçeye gönül veren taraftarlarıdır. adamlar hala bir umut belki düşmezler vs. diye umutlarını sürdürüyorlar ancak olayların içyüzü o kadar karanlık ki kendilerine bu yaftayı yapıştıramıyorlar. kimse de yapıştıramaz. olunabilecek en küçük yaşta siyah beyaz tvlerden gördüğüm beşiktaşa aşık olmuş bir taraftar olarak; fenerbahçe taraftarı her maç üzerine lisanslı aldığı ürünleri giyerek, yeri gelip kombine alarak kulübe olan borcunu fazlasıyla ödemiştir. bu kulübün yöneticileri ne yapmıştır? belki normal haline bıraksan kazanacağı maçı hile ile şike ile almış ve bence bu taraftarına ihanet etmiştir. bana öyle geliyor ki bu şike olayı artık o kadar doğal olmuştu ki maçlardan önce güç dengesi ne kadar fenerbahçeden yana olsa da yine rakiplere fazla asılmama adına bu paralar sümen altından veriliyordu ve böyle gelmiş böyle gider misali kimse böyle bir şey ile karşılaşacağını beklemiyordu.
Hak yediler ise ve şike ile başarı kazandılarsa bizim başımıza da versin Allah. Hile hurda ile alınmış şampiyonluğu kupayı neyleyim. Ah hiçbir zaman yerde kalmaz. Ağlayanın malı gülene fayda getirmez. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Ayağını yorganına göre uzat . Böcek olmayı kabullenenler ezildiklerinde şikayet etmemelidirler. Atasözü resitalimi de yaptım rahatım