Şimdi Ara

allah düşmanımızın başına vermesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tutuklanıp götürülmelerini canlı izliyorum şu an allah düşmanımın başına vermesin diyorum tüm fenerbahce camiasına geçmiş olsun geçmiş olsundan kastım her hangi bir kesinleşmiş bir şey yok yanlış anlaşılmasın inşl da olmaz diyelim görüntüler gercekten yürek burkuyor bu topiği dalga geçmek için değil gerceketen içimden gelerek acıyorum tekrar dan tek sucsuz olan (herhangi bir şike var ise) fenerbahçe taraftarına geçmiş olsun diyorum unutmayalımki fenerbahce li babanız anneniz kardeşiniz akrabanızdır feneri gs si bjk sı yok hepsi türk futbolunun kale taşlarıdır inşl ileride bu tür şeylerle karşılamamak dileği ile

• Benimde içim burkuldu açıkçası,fenerbahçe taraftarlarına geçmiş olsun
  • Aynen, arkadaş çevremin yarısı hatta daha fazlası Fenerbahçe taraftarı.Çoğu son iki üç gündür uyuyamıyor harbiden.
  • gram acımam böyle heriflere.Çanta çanta para kaldırcak illegal şekilde birşeyler dönücek etrafta sonra düşmanıma vermesin.Yakınlarnının bir suçu olmiyabilir ama o adamlar bir şekilde tutuklandı.Aksi açıklanana kadar benim gözümde şikecinin Allahıdır bunlar.Hele o bülent uygun yok mu bülent uygun şerefsiz herif işte etme bulam dünyası.Zaten herkeze acıya acıya bu duruma geldi bu türkiye futbolu.Hakem odası bas tatilde bilmem şu kadar gün hak mahrumiyeti kime ne zarar var ? adam gibi başta cezalar verseydiler böyle ufak işlere belki caydırıcı olurdu.
  • Senin gibi düşünmek isterdim ama bu hala yok komplo var yok adaletsizlik var yok yakalım yıkalım ortalığı diyen fenerbahçeli insanları görünce senin gibi düşünmenin zorluğu ortaya çıkıyor.
  • Benim de içim acıdı ama en çok Ümit Karan'a üzüldüm.
  • fevkalede zor bir durum.taraftarın hiç bir suçu yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzüklerin_efendisi

fevkalede zor bir durum.taraftarın hiç bir suçu yok

Kibir en büyük Günahtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

gram acımam böyle heriflere.Çanta çanta para kaldırcak illegal şekilde birşeyler dönücek etrafta sonra düşmanıma vermesin.Yakınlarnının bir suçu olmiyabilir ama o adamlar bir şekilde tutuklandı.Aksi açıklanana kadar benim gözümde şikecinin Allahıdır bunlar.Hele o bülent uygun yok mu bülent uygun şerefsiz herif işte etme bulam dünyası.Zaten herkeze acıya acıya bu duruma geldi bu türkiye futbolu.Hakem odası bas tatilde bilmem şu kadar gün hak mahrumiyeti kime ne zarar var ? adam gibi başta cezalar verseydiler böyle ufak işlere belki caydırıcı olurdu.

yazım tutuklananlara değil gerideki aileleri ve fenerbahce taraftarı içindir suçlu iseler 30 yıl değil 60 yıl yesinler acımam bir kaç kendini bilmez fenerbahceli hariç fenerbahce taraftarı ve tutuklananların aileleri için yazdım gercekten zor bir durum başlığı tekrarlıyorum suçlular hariç geridekiler için allah düşmanımızın başına vermesin diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Benim de içim acıdı ama en çok Ümit Karan'a üzüldüm.

Ne yalan söyleyeyim ben de Ümit Karan'ı görünce üzüldüm. Yazık gerçekten de çok yazık.
    Diğer yandan şike yaparak mağdur ettikleri kulüpleri (Küme düşenleri filan düşünün bir an! ), oyuncuları ve onların ailelerini de düşünmek lazım...

Allah kimseyi yoldan çıkarmasın.

Bu olayın Türk Spor Tarihinde bir milat olacağına hiç şüphem yok artık.

Bir daha hiçbir kulüp, oyuncu, menajer bu tarz kirli ilişkiler içerisine girmeye cesaret edemeyecektir.

• @bred78
    dostum ben tutuklananlar hakkında yazdım zaten belli oluyor.Ailelerinin ve fenerbahçe takımının , oyuncularının çalışanlarının bir günahı bir kabahati yok olan ama gene onlara oldu fenerbahçeye oldu.Bir alıntıda fenerbahçeli arkadaş çok iyi demiş.Bu tutuklanan fenerbahçe yöneticileri o takımdaki adamlara taraftara güvenmeyip böyle bir yola baş koyuyorsa en ağır cezayı çekmek zorundadır ve çekicektirde.Tabi yakınları bakımından çok kötü bi durum kimse babasını abisini veya herhangi birisinin suçu ne olursa olsun zarar görmesini istemez.Ama böyle adamlar bunları kenara koyup böyle kirli işlere giriyorsa o adamalar haysiyetsizdir
  • Düşmanımın başına versin bana kalırsada birşey sormak istiyorum bu trabzonun neden hiç adı geçmedi kendileri hakkında da birkaç iddaa var birde başkanları sürekli dert yanıyordu ama olay olunca hiç ortalıkta göremedim.Tamam karar yargının der susar ama bana günahsızlarmış gibi gelmiyorlar beşiktaşın bile bu kötü sezonda adları daha çok çıktı.
  • Acımam. savcıda acımasın. tff de acımasın. Fenerbahçe tarihinin en iyi başkanı olarak tabir ediyorlar. Aziz Yıldırım sayesinde orgazm yaşıyorlardı. Beni ve herkesi aşşağılıyorlardı. Şimdi Bankasyada 5i 1 yerde yaparlar.
  • Burda en büyük madurlardan biri bucaspordur! adamlar bas bas bağırdı, bizim küme düşmemizi garantileyip, sivasın kümede kalmasını garanti altına almak için oyun oynandı diye. Kimse kılını kıpırdatmadı, göz göre göre düşürdüler takımı. Seneye Bucaspor'un kesinlikle süper ligde devam etmesi gerekir...
  • dün bir kaç fenerbahçe'linin yazdıklarına kıl olup beter olsunlar demiştim ama bir hışımla. o bir kaç kişiyi milyonlara mal edemeyiz. fenerbahçe'nin kirli adamlardan kurtulması hem ülke futbolu için hem de taraftarı olan milyonlar için hayırlı olacaktır. geçmiş olsun diyorum ve unutmasınlar ki bazı yöneticiler veya klübün ceza alması bizim gözümüzde onları sonsuza kadar lekelenmiş durumuna getirmez aksine aklanmış duruma getirir.. geçmiş olsun diyorum fenerbahçe camiasına. ne kadar birbirimize laf soksak da onlar da bizim gibi gönül verdikleri renklere bağlılar ki onlar da kardeşimiz, annemiz, amcamız, sevgilimiz ve arkadaşımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

gram acımam böyle heriflere.Çanta çanta para kaldırcak illegal şekilde birşeyler dönücek etrafta sonra düşmanıma vermesin.Yakınlarnının bir suçu olmiyabilir ama o adamlar bir şekilde tutuklandı.Aksi açıklanana kadar benim gözümde şikecinin Allahıdır bunlar.Hele o bülent uygun yok mu bülent uygun şerefsiz herif işte etme bulam dünyası.Zaten herkeze acıya acıya bu duruma geldi bu türkiye futbolu.Hakem odası bas tatilde bilmem şu kadar gün hak mahrumiyeti kime ne zarar var ? adam gibi başta cezalar verseydiler böyle ufak işlere belki caydırıcı olurdu.

+++++++1903 suç işlemiş adamın neyine acıyorsunuz anlamadım
  • Habertükte bir foto var dondum kaldım yemin ederim. Allah Fblilere sabır versin, 2 kere son maçta şampiyonluğu kaptır sonra gel şampiyon ol o da eline yüzüne bulaşsın.

Bu adamların suçu ne kombine forma her türlü desteği verdiler haketmediler şu süreci bence. Fb büyük klüptür şikeci değildir, işi bu boyuta getiren şahıslardır onlar utansın.

Hayır anlamadığım şey sen Chealseye İntere kök söktürmüşsün yakın zamanda gitmiş devlere kafa tutmuşsun ne işin var senin Sivasla Bucayla, zaten takımı bıraksan almış başını gidiyor ne bulaşıyorsun bu pis işlere.
  • Onlar acıdılarmıki biz acıyalım. Türkiyenin en büyük kulubu tek büyük falan filan.
  • Düşene de bir tekme ben vuriyim demek Bjk taraftarına yakışmaz, onlar zamanında yapmışsa bize de yapmak düşmez.
  • Tutuklananlara zerre kadar üzülmedim. Ama fenerbahçe taraftarına hakkaten yazık. Yolda görsem sadaka vericem o derece acıyorum hepsine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.