Şimdi Ara

Allah'ını seven lütfen bi baksın ailevi mesele :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaanstar

Merhaba kardeşler. Sanırım babam annemi aldatıyor ve onu yakalamam lazım. Sürekli face hesabını gizliyor ve bizdne kaçıyor. Lütfen Allah rızası için yardım edin pc'sine mail atan trojan koymam lazım. Yalvarıyorum yardım edin. Annemin gururunun ayaklar altına alınmasına müsade edemem.
    :(

Dostum baban frefox kullaniyorsa guvenlikten tum sifre mail vs alabilrsin diger tarayicilarda denemdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifresini öğren ondan sonra banka hesap numarasını iste babandan. Büyük ihtimal verecektir.

• Adres ver gelek dövek.

• Ne desem bilemedim yardım etsek bir türlü etmesek bir türlü..
  • Keylogger

• quote:

Orijinalden alıntı: Exaction

CSB

Keşke yılın csb'si olsa canım kardeşim keşke. Ama değil. Her yeni doğan güneşte bir hayır var derler ya hani. Umarım ailemiz dağılmaz. Annem benim için belki bunu affedebilir ama ben bunu yıllar boyu üzerimden atamayacağım o kesin. :(
  • internet geçmişinde girilen sayfalara bak babanın kirli çamaşırlarını dök

edit: sonucu paylaş, konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 11 Ocak 2013; 1:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

internet geçmişinde girilen sayfalara bak babanın kirli çamaşırlarını dök

edit: sonucu paylaş, konuda

Malesef kardeşim artık olan oldu. Yarını bekleyip görücez artık. Ben çok ağır konuştum babama karşı. Çünkü annem benim herşeyim. Annemi öyle çıldırmış bi şekilde görünce dayanamadım. Umarım allah kimsenin başına böyle bir olay vermez. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Lütfen yönetici bir arkadaş konuyu silerse sevinirim. İyi geceler herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanstar -- 11 Ocak 2013; 1:38:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.