Bildirim
Allah'ını seven lütfen bi baksın ailevi mesele :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kız facesi aç kendi hesabından bu kızı babana öner baban eklemiş sanır kabul eder sonra muhabbeti kurun neler diyecek sonrası sana kalmış ama bence düzgünce konuş babanla önce -
allah kolaylık versin zor durum. ama emin olmadan bir işe girişme. durum toparlayamayacağın bir hal alır sonra. -
Emin olursan yaptığından kafasını gözünü yar bence bizim ailedede aynı olay oldu küçüktüm ozaman 2002 nin ilk sabahıydı. -
Arkadaşlar annemde şüpheleniyor. Tabiki fevri bir hareket yapmak istemiyorum günahınıda almak istemem ama durum bu :( Ben diyorumki bilgisayarına keylogger kursam sonra bütün yazışmaları bana gelse diye bir fikir geldi aklıma ama nasıl yapılır bilmiyorum :(quote:
Orijinalden alıntı: moritanyalı
allah kolaylık versin zor durum. ama emin olmadan bir işe girişme. durum toparlayamayacağın bir hal alır sonra. -
Ilk yorumdaki oneri guzel kurnaz ol , emin olmadanda bisey yapma -
keylogger kullanmanı tavsiye ederim. kendi bilgisayarına kurucaksın ve istediğin zaman aktif edip istediğin zaman kaldırabileceğin bir program olması lazım.
Golden Keylogger Resimli Anlatım diye internette araştırırsan bulabilirsin. -
ataistim kardes kusura bakma -
Babanı yakalayınca işin sonunda boşanacaklar ve yuvanız dağılacak bunu düşündünmü? -
Takip et ! Sanaldan eline birsey gecmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: KayhanKaan
Babanı yakalayınca işin sonunda boşanacaklar ve yuvanız dağılacak bunu düşündünmü?
peki babasının arkadan iş çevirmesi daha mı iyi? -
csbquote:
Orijinalden alıntı: Zendo
Takip et ! Sanaldan eline birsey gecmez. -
http://forum.donanimhaber.com/m_45027616/tm.htm hocam sana şöyle bir konu buldum pc yi izlebilmen içinquote:
Orijinalden alıntı: kaanstar
Arkadaşlar annemde şüpheleniyor. Tabiki fevri bir hareket yapmak istemiyorum günahınıda almak istemem ama durum bu :( Ben diyorumki bilgisayarına keylogger kursam sonra bütün yazışmaları bana gelse diye bir fikir geldi aklıma ama nasıl yapılır bilmiyorum :(
Alıntıları Göster
http://www.turkhackteam.net/trojan-ve-virusler/641930-keylogger-nedir-l-nasil-kullanilir.html buda keylogger hakkında bilgi sahibi olman için(tabi keyloggera güven olmaz diye düşünüyorum)
-
her türk babasının yaptığı birşeyquote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
csb
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: EinsteinModOn
quote:
Babanı yakalayınca işin sonunda boşanacaklar ve yuvanız dağılacak bunu düşündünmü?
peki babasının arkadan iş çevirmesi daha mı iyi?
Beterin beteri var arkadaş şimdi bir seçim yapmak zorunda.
Benim ne demek istediğimi yuvası dağılan anlar. -
pcye logme in kur.habersizce ve onay istemeden uzaktan bakabilirsin.gfaliba kayıt etme özelliği de var video olarakquote:
Orijinalden alıntı: KayhanKaanquote:
Orijinalden alıntı: EinsteinModOn
quote:
peki babasının arkadan iş çevirmesi daha mı iyi?
Beterin beteri var arkadaş şimdi bir seçim yapmak zorunda.
Benim ne demek istediğimi yuvası dağılan anlar.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar babamı yakaladık annemle keylogger ile herşeyi öğrendik. Umarım allah bundan sonra yardımcımız olur. Ne yapıcaz bilemiyorum. :( Allah kimsenin başına vermesin. Annem deli gibi ağlıyor babam ise sıvışma çabasında ama allah kerim yarın neler olur bilemiyorum. Ve ağlıyorum bunları yazarken.quote:
Orijinalden alıntı: montevo
pcye logme in kur.habersizce ve onay istemeden uzaktan bakabilirsin.gfaliba kayıt etme özelliği de var video olarak
Alıntıları Göster -
CSB -
Bir gün sende aynı duruma düşebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Exaction
CSB -
Hocam bu tur islerden atayizler daha iyi anlar, basligi degistirirsen daha cabuk yardim bulursun.
Benzer içerikler
- ekte nasıl yazılır
- yemek yerken baş neden döner
- kadıköyden beyoğlu"na nasıl gidilir
- sultan papağanı mı muhabbet kuşu mu
- evliyken başkasına aşık olmak
- prompt mühendisliği
- penis nakli
- bim para sayma makinesi
- black friday ne zaman 2024
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X