Şimdi Ara

ALLAH KAHRETSİN BENİ HACKLEYENLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bler bu adam şimdi ne yapıcak şifresini giriıo olmuoo hade gm yaptı desek bot kullanmıoo we baska bi sorunu yok block yese bile gırerken block flan mııı yazar yane gizli sorusunu da sallladı aynen böle ajsdhasjkdhjkeasşjdaslkdle nsl buluolar anlamadım hackerlık son moda

• kaybol şuradan yaa adm bak daha neler manyakmsın sen
  • allahım ya cattık kardes kac lvl charın sole werım sana bı charda kaybol ya
  • 70 lık charın wear sa bna werbılırsınn öle bi konustun kii yane hane wercekmıs gıbı
  • kardes keylog veya trojan turu biri yüklemişler oynadigin kafeye galiba sen oyuna girincede id ve password unu calmişlardir

kafelerde oynayanlar için bilgisayara oturmadan önce bs ye reset atmak iyidir goback oldugu için keylog ve trajon yuklenmişse gider
    ama kafe sahibi yuklediyse kurutlusun yok buyuk gecmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Tahtaların yerindemi senin

Heretic napsın senin charını kefal

hemde aynalı kefal, sen git cafelerde abuk sabuk yerlerde oyna sora hacklenince foruma at suçu gülerim sadece
  • cafe de ole bise yuklu degıl ama baska cafeye gıttıysen asain olmus olabılı rr
  • arda buldum bn senin gib yazdımbne de bir ccvp werdi üzüldüm bn de lwl 70 grecee deymiş donaimhaberden buldum bnde bnde link yaptım çoçuk arkım çaldı dedi bana werdi adı şeydi arkadaşımla doru konuşu hepinizn azına.............................................. hangi..............................yaptıysa gelsin 3m +kurt +lwl 32,27+maymun++4lwl45 glaive sos wercem hepsi grecee deki no_away_out guilde dearda nicki çoçuğun SilkYolu hareticek halled bu işi ayıp ama siteye giroz güzel ama önlem plss
    ayrıca kefal seini .....................................dır ayrıca bu kafede öle bişey yok hep güvenilir
  • arda gm ye mail yollamayı buldum haata yolladım bitane okulda söle bana sana gösterem
  • arkadaşıma hak werin ama yazın o kdar kastı ama uraştı sanki level 70 mişş gibi hackliolar yapmayın aalah aşkına sizn gitse siz ne dersiniz ya lwl 41 de olsa char chardır emek war mı war ee daha ne ama bunu yapan bana pm atıı bu siteden mişş pm si SilkYolu eğer yalan sölemioo sa
  • 4.1 Actual account theft/hacking is illegal appropriation or modification of data sent or received. The hacking/account theft that normally occurs however often requires knowledge that is often exposed by negligent management by the user of their own account information.

4.2 The Silkroad Online operations team will not offer services to resolve instances of account theft/hacking
    sitede bunu buldum ne demek türkçe meali ne sleyin
  • hatta heretic abi sana da kaç kere söyledik böyle masum çocukları hackleyip canlarını yakıyorsun ayıp ama lütfen ver çocuğun charın
  • çok geçmiş olsun kardeş inşallah geri alırsın charı
  • ulan şimdi senin arkadaşına bişey derim utanmaz adam kaçtane post attın arkadaşıma hak verin diye... post mu kasıyon? post kasacana git lvl kas bide utanmadan küfür ediyo sizin gibi nooblar 30lvl char içinde gm ye mail atar zaten başka bişey gelmez elinizden onada yazarsınız gm abi heretic beni hackledi charımı geri ver yoksa serverine kusarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

ulan şimdi senin arkadaşına bişey derim utanmaz adam kaçtane post attın arkadaşıma hak verin diye... post mu kasıyon? post kasacana git lvl kas bide utanmadan küfür ediyo sizin gibi nooblar 30lvl char içinde gm ye mail atar zaten başka bişey gelmez elinizden onada yazarsınız gm abi heretic beni hackledi charımı geri ver yoksa serverine kusarım.

doğru söylüyon ama tembeler sende böle ağrı karşılık verme adamın arkadaşının charı gitmiş benimdeb aşıma geldi bu oyunda arkadaşım hacklendi bıraktı oyunu çok yalnızlık çektim ama tramp69 lütfen küfür etme sende

• lan nerden bilıosn belkı charın ıcın dee bussuru para wearsaaa lwl 5 bıle olsaa hakkınızııı sawunun bler
  • quote:

ulan şimdi senin arkadaşına bişey derim utanmaz adam kaçtane post attın arkadaşıma hak verin diye... post mu kasıyon? post kasacana git lvl kas bide utanmadan küfür ediyo sizin gibi nooblar 30lvl char içinde gm ye mail atar zaten başka bişey gelmez elinizden onada yazarsınız gm abi heretic beni hackledi charımı geri ver yoksa serverine kusarım.

bişe bilmeden atıp tutma herseyden once o charda emek oyunun elektırık we yahutta ınternet parasıı wardı bunların hepsıı elınden gıdıncee nsl bı duygu yasadıgınıı kolay kolay anlıyamadın galiba beni konusturtma

• ben inanmıyorum bu masalllara çok samimiyetsizce post kasıyor bazı arkadaşlar...

ek olarak şunu söylim emeğine değer veren çıkıpta kafe köşelerinde bu oyunun müptelası olmaz.
  • quote:

ben inanmıyorum bu masalllara çok samimiyetsizce post kasıyor bazı arkadaşlar...

ek olarak şunu söylim emeğine değer veren çıkıpta kafe köşelerinde bu oyunun müptelası olmaz.

cafe o kadrr guwenılırkııııı snın ewde oynadıgın bılgısayardannn daha guwenılır . bilgisayarlarındada hiç lag yok

dermısım lagg weardaaa ama guwensızlık yok tam puan

• quote:

Orjinalden alıntı: Logan_Lectra

kafede bi adam gm e küfür etip gm tarafından banlanırsa kafede oynayan herkez banlanır bu 1
    eskiden kafeye gidiyodum biri kufur etti diye komple banlandık 17 yasında adamı haşat ettiler

bilgisayardan anlayan biri kayıt defterinden şifre araklayabilir 100 kişinin oturdugu bilgisayar ne kadar güvenli olabilirki bu 2

kafelerde her cins insanı bulursun şifre hırsızları vesayre kesayre sümügü akan elinde markası belirsiz çitozlu kemik torbası şifreni çalıp tehtid dahi edebilir bi aklı durgun g*tu tawana wurgun bi artis sifreme bakıp gülüyo harf harf arastırıyo falan filan geliyo bide arkam var artisligi yapıyo neyse
    BUDA 3

12 yasında g*tu b0*lu çocuk dahi 18 yasında adama kafa tutabilir oldu neylerine guveniyolar hala anlamıs diilim kendilerini paşa oğlu sanıyolar :DDD

arkadaş son noktayı koymuş.... daha ne denirki....

eskiden internet kafelerden iCq mu açıyodum ve ertesi gün hackleniyodum hemen hemen haftada bir hack oluyodu adamlar bilgisyarlara keylogger koyuyo buna yapılacak bir şey yok

TEK bir şey var...

id ve şifrenizi girerken " EKRAN KLAVYESİ " ni kullanmak...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.