Çarımı BULDUM PM ATAN ARKLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER VE UĞRAŞANLARA BURAYA MSJ YETİŞTİRECEKLERİNE FAYDALI ŞEYLER YAPMIŞLAR ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİ PC YE SİLKİ YÜKLİCEM VE ÇARIMA GİRİCEM HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİM BİDAHA HACKLEYEMEYECEKLER AMA SOYUULMUŞ VE PK YAPILMIŞ OLABİLİR İNŞ ÖLE OLMAZ DAHA BTR ÜZÜLÜRÜM
Forumla ne alakası var diyenler olmuş id ve pass hepsi aynıydı e-mail de gizli sorumu bularak hacklemişler ee e-mail de tutunca tabi eğer foruma üye olmasaydım böle bişe olmazdı 3 defa arda arda msj attığım içn sory karışık olmş ama şimdi farkediyorum...
hala konsuonmu yaa alla alla
yazdıklarına kımse ınanmadı kendın gordun işte
lan ahlaksız adam, tramp69 isimli acc de senin değilmi? buırada attığın aynı mesajları içeren küfürlü bir PM atmışsın bana...
senin gibi ahlaksız adamlar kendilerini haklı çıkarmak için birden fazla hesap açar böyle kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar bebe seni git sütünü iç gel. 3 kuruşluk bebeler sizi
Allah sabır versin heretic .. forumun %30 u kendini bilmeyen -12 veletler :S
quote:
Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr
çok geçmiş olsun kardeş inşallah geri alırsın charı
SANA NOLDU Kİ AGLIYON
asainplus ve tramp69 zaten ikinizde aynı kişisiniz ya sonunda buldunuz layığınızı varmı öyle özel mesajdan küfürü basıp kaçmak aha işte süresiz
tembeler sana pmden küfür mü ettiler
quote:
Orjinalden alıntı: WhiteBaron
quote:
Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr
çok geçmiş olsun kardeş inşallah geri alırsın charı
SANA NOLDU Kİ AGLIYON
aynısı banada olmuştu bi zamanlar
EVET GEÇMİŞ OLSUN SAKİN OLMAYA ÇALIŞ
yanlıs dusunuyorsun onların ıkısıdeee ayrı ınsanlarrrr ıkısınıde tanıormmm trampın adı gokhan asainplusun adıda arda
quote:
Orjinalden alıntı: IShaDe
Allah sabır versin heretic .. forumun %30 u kendini bilmeyen -12 veletler :S
hihihihihihiihihih
quote:
Orjinalden alıntı: osmanbaba
yanlıs dusunuyorsun onların ıkısıdeee ayrı ınsanlarrrr ıkısınıde tanıormmm trampın adı gokhan asainplusun adıda arda
ssen onları tanıyon mu ????
beyelr trambla asaiplus ayrı kişiler oyunda ikisini online olarak gördm ve ikisyle aynı zamnada konuştum
quote:
Orjinalden alıntı: asainplus
BUGÜN ACCOUNTUMA GİRİŞ YAPTIĞIMDA Kİ YAPAMADIM YANİ HACKLENMİŞİM KİMSENİN BENİM ŞİFREMİ BULMASINA OLANAK YOK GÜNAHTA ALMAK İSTEMİYORUM AMA LAN BU FORUMA ÜYE OLDUKTAN HMN SONRA OLUYOR BU OLAY HERETIC VEYA BAŞKA BİR YETKİLİNİN PARMAĞI VAR BU İŞTE DİYE DÜŞÜNÜYORUM HERETIC BU KONUYU SİLME VE LÜTFEN CVP VER BENİ GÜNAHA SOKMAAAAAAAAA!!!!!!!!!! RRRRRRRRRR ÇOK SİNİRLİYİMMMM
zuahahahha ne diyo bea bu:)) bu forumda lvl 100 adam var hacklese onu hacklerdi:))
heretic bu kadar düsecek biri degil ne yapsin senin accounttu!! seni kardesin hacklemistir kesin
euheuheuheu heretıc ne yapsın senın charı ayrıca kesınlıkle forum sıfre ve ıd nızle uyelık ıd ve pw nızı aynı yapmayın!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme