Şimdi Ara

ALLAH KAHRETSİN BENİ HACKLEYENLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama 12 yasındaki cocugunda belkıı g..tu buyuktur yane arkasıı 32 /31/23/19/28/22 yasındakii abilerine guwenerek hareket edıorsaa 18 yasındakıde g..tu bokludannn beter oluoooo
  • Çarımı BULDUM PM ATAN ARKLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER VE UĞRAŞANLARA BURAYA MSJ YETİŞTİRECEKLERİNE FAYDALI ŞEYLER YAPMIŞLAR ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİ PC YE SİLKİ YÜKLİCEM VE ÇARIMA GİRİCEM HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİM BİDAHA HACKLEYEMEYECEKLER AMA SOYUULMUŞ VE PK YAPILMIŞ OLABİLİR İNŞ ÖLE OLMAZ DAHA BTR ÜZÜLÜRÜM
  • Forumla ne alakası var diyenler olmuş id ve pass hepsi aynıydı e-mail de gizli sorumu bularak hacklemişler ee e-mail de tutunca tabi eğer foruma üye olmasaydım böle bişe olmazdı 3 defa arda arda msj attığım içn sory karışık olmş ama şimdi farkediyorum...
  • hala konsuonmu yaa alla alla

yazdıklarına kımse ınanmadı kendın gordun işte
  • lan ahlaksız adam, tramp69 isimli acc de senin değilmi? buırada attığın aynı mesajları içeren küfürlü bir PM atmışsın bana...

senin gibi ahlaksız adamlar kendilerini haklı çıkarmak için birden fazla hesap açar böyle kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar bebe seni git sütünü iç gel. 3 kuruşluk bebeler sizi
  • Allah sabır versin heretic .. forumun %30 u kendini bilmeyen -12 veletler :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr

çok geçmiş olsun kardeş inşallah geri alırsın charı

SANA NOLDU Kİ AGLIYON

• asainplus ve tramp69 zaten ikinizde aynı kişisiniz ya sonunda buldunuz layığınızı varmı öyle özel mesajdan küfürü basıp kaçmak aha işte süresiz
  • tembeler sana pmden küfür mü ettiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteBaron

quote:

Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr

çok geçmiş olsun kardeş inşallah geri alırsın charı

SANA NOLDU Kİ AGLIYON

aynısı banada olmuştu bi zamanlar

• EVET GEÇMİŞ OLSUN SAKİN OLMAYA ÇALIŞ
  • yanlıs dusunuyorsun onların ıkısıdeee ayrı ınsanlarrrr ıkısınıde tanıormmm trampın adı gokhan
    asainplusun adıda arda
  • quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

Allah sabır versin heretic .. forumun %30 u kendini bilmeyen -12 veletler :S

hihihihihihiihihih

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanbaba

yanlıs dusunuyorsun onların ıkısıdeee ayrı ınsanlarrrr ıkısınıde tanıormmm trampın adı gokhan
    asainplusun adıda arda

ssen onları tanıyon mu ????
  • beyelr trambla asaiplus ayrı kişiler oyunda ikisini online olarak gördm ve ikisyle aynı zamnada konuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: asainplus

BUGÜN ACCOUNTUMA GİRİŞ YAPTIĞIMDA Kİ YAPAMADIM YANİ HACKLENMİŞİM KİMSENİN BENİM ŞİFREMİ BULMASINA OLANAK YOK GÜNAHTA ALMAK İSTEMİYORUM AMA LAN BU FORUMA ÜYE OLDUKTAN HMN SONRA OLUYOR BU OLAY HERETIC VEYA BAŞKA BİR YETKİLİNİN PARMAĞI VAR BU İŞTE DİYE DÜŞÜNÜYORUM HERETIC BU KONUYU SİLME VE LÜTFEN CVP VER BENİ GÜNAHA SOKMAAAAAAAAA!!!!!!!!!! RRRRRRRRRR ÇOK SİNİRLİYİMMMM

zuahahahha ne diyo bea bu:))
    bu forumda lvl 100 adam var hacklese onu hacklerdi:))

heretic bu kadar düsecek biri degil ne yapsin senin accounttu!!
    seni kardesin hacklemistir kesin

• euheuheuheu heretıc ne yapsın senın charı ayrıca kesınlıkle forum sıfre ve ıd nızle uyelık ıd ve pw nızı aynı yapmayın!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.