Left 4 Dead multi bi oyun değilmi aslında? Yani tamam single playeri varda geri planda single player olayı. Multi si iyi sanırım bu oyunun.. Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
Left 4 Dead multi bi oyun değilmi aslında? Yani tamam single playeri varda geri planda single player olayı. Multi si iyi sanırım bu oyunun.. Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
Doğru biliyorsun.Arkadaş bitirdim derken single'daki bütün mapları oynadığını kastediyor galiba.
Left 4 Deadı bitirmek diye bişey yok zaten singleda tüm bölümler açık geliyor.Oyunun amacı multi oynamak.
quote:
Orjinalden alıntı: Defensif Mühendis
İlginç Left 4 Dead i bitireni de ilk defa görüyorum.
O zaman bu arkadaşın dediğine gülmek lazım
Herneyse
Assasin's Creed oyununu oynamadıysan önerebilirim, sonra Prince of Persia serisi olabilir..
devil may cry 3 veya 4 seni dadmin eder heralde. onlarda olmazsa prince of persia warrior 2 veya 3 seni kesin dadmin eder.
Bully
cs source,team fortress 2
piyasada oyun kalmadı artık ya
Crysis,Assasin's Creed birkaç savaş oyunu var ama aklım da değil.
allah ne verdiyse dalmak diyorsanız sizi eskilere götürüp cadillacs&dinosarous diyorum.nam-ı diğer mustafa
harbiden ya mustafa :P ne günlerdi be
alien shooter, painkiller da bu tarza örnek verilebilir
quote:
Orjinalden alıntı: FadeToßlack
quote:
Orjinalden alıntı: OziiX
Doğru biliyorsun.Arkadaş bitirdim derken single'daki bütün mapları oynadığını kastediyor galiba.
Aynen onu kastediyorum. en baştan başlayıp son bölümüne kadar oynadığım için bitti gibi geldi.