Login olma , orda Forgot passowrd mu ne yazıyor ..
Oraya tıkla > senden Account ID ve e-mail isticek YAZ > ordan Gizli soru cvp'ı isticek YAZ > NEW PASSOWORD>CONFİRM NEW PASSWORD>SİTEDEN LOgin OL , Sen yeni bi şifreye sahipsin
quote:
Orjinalden alıntı: Attention!Cenq
Siteye qir..
Oraya tıkla > senden Account ID ve e-mail isticek YAZ > ordan Gizli soru cvp'ı isticek YAZ > NEW PASSOWORD>CONFİRM NEW PASSWORD>SİTEDEN LOgin OL , Sen yeni bi şifreye sahipsin
cok saol walla ben dun kac tane başlık actım nasıl deişiyor diye cvp werilmeden başlık kayboldu cok cok saol kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: Attention!Cenq
Siteye qir..
tmmda e mail adresi bilmiorum.
bende de var bu problen 62 warior uçtu gitti
e mail adresi chara gır me my kol da en altta edıt var orda gorursun ıstersen ordan edıt le yanı duzelt yeni e mail yap.. ayrıca sıvrı zakanın tekı yenı sıfreye sahıp olmak ıcın sunları yap demıs vede sonlarda gızlı sorunun cvp ını yaz demıs la olm adam zaten cvp arıyo lolll
Hayır yanlışsın.Adam sifresinin unutmus..Eğer topici adam akıllı okursan topici açan arkadasın derdının ne oldugnu gorursun..
quote:
Orjinalden alıntı: warrior_1679
ayrıca sıvrı zakanın tekı yenı sıfreye sahıp olmak ıcın sunları yap demıs vede sonlarda gızlı sorunun cvp ını yaz demıs la olm adam zaten cvp arıyo lolll
gizli soru ve kayıt olduğun mail adresinin şifresini biliyosan knight online wordden şifreyi değiştir bu kadar bilmiyosan üzerine bi bardak soğuk su iç
quote:
Orjinalden alıntı: xiniz
gizli soru ve kayıt olduğun mail adresinin şifresini biliyosan knight online wordden şifreyi değiştir bu kadar bilmiyosan üzerine bi bardak soğuk su iç
bu kadar basit adam 2 satırda olayı anlattı
ver gizli yanıtın ile ıd ben degiştiriyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme