Şimdi Ara

Allah rızası için gizli soruyu biliom şifreyi unuttum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yardım lutfenn.

• Siteye qir..

Login olma , orda Forgot passowrd mu ne yazıyor ..

Oraya tıkla > senden Account ID ve e-mail isticek YAZ > ordan Gizli soru cvp'ı isticek YAZ > NEW PASSOWORD>CONFİRM NEW PASSWORD>SİTEDEN LOgin OL , Sen yeni bi şifreye sahipsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

Siteye qir..

Oraya tıkla > senden Account ID ve e-mail isticek YAZ > ordan Gizli soru cvp'ı isticek YAZ > NEW PASSOWORD>CONFİRM NEW PASSWORD>SİTEDEN LOgin OL , Sen yeni bi şifreye sahipsin

cok saol walla ben dun kac tane başlık actım nasıl deişiyor diye cvp werilmeden başlık kayboldu cok cok saol kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

Siteye qir..

tmmda e mail adresi bilmiorum.

• bende de var bu problen 62 warior uçtu gitti
  • e mail adresi chara gır me my kol da en altta edıt var orda gorursun ıstersen ordan edıt le yanı duzelt yeni e mail yap.. ayrıca sıvrı zakanın tekı yenı sıfreye sahıp olmak ıcın sunları yap demıs vede sonlarda gızlı sorunun cvp ını yaz demıs la olm adam zaten cvp arıyo lolll
  • Hayır yanlışsın.Adam sifresinin unutmus..Eğer topici adam akıllı okursan topici açan arkadasın derdının ne oldugnu gorursun..

quote:

Orjinalden alıntı: warrior_1679

ayrıca sıvrı zakanın tekı yenı sıfreye sahıp olmak ıcın sunları yap demıs vede sonlarda gızlı sorunun cvp ını yaz demıs la olm adam zaten cvp arıyo lolll
  • gizli soru ve kayıt olduğun mail adresinin şifresini biliyosan knight online wordden şifreyi değiştir bu kadar bilmiyosan üzerine bi bardak soğuk su iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiniz

gizli soru ve kayıt olduğun mail adresinin şifresini biliyosan knight online wordden şifreyi değiştir bu kadar bilmiyosan üzerine bi bardak soğuk su iç

bu kadar basit adam 2 satırda olayı anlattı

• ver gizli yanıtın ile ıd ben degiştiriyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.